به گزارش خبرگزاری شبستان؛ "البحرین الیوم" در گزارشی به تحلیل و بررسی اتفاقات ماه ژوئن در بحرین و اقدامات سرکوبگرانه رژیم آل خلیفه علیه مردم این کشور، در این ماه پرداخت.
در این گزارش آمده است: بحرینی که مقامات خاندان آل خلیفه علیه مردم آن ستمگری می کنند، ماه ژوئن گذشته، شاهد تشدید اقدامات سرکوبگرانه ای بود که پا را از خطوط قرمز هم فراتر گذاشت و از زمان آغاز انقلاب فوریه 2011 تا کنون، به سطحی بی سابقه رسید.
مقامات رژیم آل خلیفه در این ماه، حملات و هجمه جدیدی را علیه فعالان حقوقی بحرین آغاز کردند؛ آنها "زینب الخواجه" را پس از آزاد کردن او از زندان تحت فشارهای بین المللی، به خارج از کشور تبعید کردند و پس از آن به بازداشت "نبیل رجب" دیگر فعال حقوقی که خواستار حقوق حقه خود در آزادی بیان شده بود روی آوردند و او را به بیش از ده سال حبس محکوم کردند.
هیئت حقوقی ملی بحرین که غالبا در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل شرکت می کرد، در این ماه، از سوی مقامات آل خلیفه، از سفر و حضور در این نشست محروم شد.
این همه سرکوبگری علیه فعالان حقوقی، سازمان های حقوقی بحرین را از ایفای نقش فعال خود در سی و دومین دور نشست این شورا بازنداشت. نشستی که اواخر ماه گذشته با برگزاری همایش ها، نشست ها و سخنرانی ها به دستور کار خود پایان داد. در این دوره از نشست ها بر اوضاع متشنج و تأسف برانگیز بحرین که مورد توجه جامعه بین الملل، به ویژه کمیساریای عالی حقوق بشر قرار گرفت، تمرکز شده بود.
مقامات بحرینی، در ماه ژوئن پس از حملات سرکوبگرانه خود علیه فعالان حقوقی، با به تعلیق درآوردن فعالیت های جمعیت "الوفاق" –برزگترین حزب بحرین- و تعدادی دیگر از جمعیت ها، حملات خود را متوجه فعالیت های سیاسی کرد تا این جمعیت ها را منحل کند.
رژیم آل خلیفه پس از این، تیر خود را به سمت موسسات دینی در بحرین که آیت الله شیخ عیسی قاسم در رأس آن قرار دارد، نشانه رفتند و علاوه بر سلب تابعیت از آیت الله قاسم، حساب های بانکی ایشان را نیز مسدود کردند. با سلب تابعیت از آیت الله شیخ عیسی قاسم، تعداد افراد سلب تابعیت شده در ماه گذشته به 53 نفر افزایش یافت.
مردم بحرین با حضور در میدان های مقابله با رژیم طاغوت آل خلیفه، به این سرکوبگری ها پاسخ گفتند و با مشت های انقلابی خود، با تسلیحات این رژیم مقابله کردند؛ به گونه ای که منطقه "دراز" به میدانی برای تحصن و خط مقدمی در دفاع از شخصیت های انقلابی ملت بحرین تبدیل شد.
ملت بحرین در معرض نسل کشی از جانب خانواده ای ظالم قرار دارد و با این وجود، جامعه بین الملل که داعیه دفاع از دموکراسی و حقوق بشر را دارد، نه تنها موضعی منفعلانه اتخاذ کرده، بلکه از این رژیم دیکتاتور حمایت هم می کند.
ننگی که ملت بحرین را بیش از پیش متقاعد کرده است که نابودی ظلم و ستم جز از طریق فداکاری آنها و اصرار بر سرنگونی این رژیم طغیانگر محقق نخواهد شد؛ رژیمی که خود اصالتی بحرینی ندارد و با سلب تابعیت از بحرینی های اصیل، ظلم و ستم را به اعلا درجه خود رسانده است.
نظر شما