برگزاری جشنواره ملی فرهنگی ‌هنری نماز در همدان

‌عضو هیئت امنای مسجد جامع همدان به برنامه های مختلف این مسجد در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: جشنواره ملی فرهنگی هنری نماز در نیمه‌ دوم شهریور ماه سال جاری در این استان برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، محمد‌علی جعفری، ‌عضو هیئت امنای مسجد جامع همدان در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه‌های فرهنگی و مذهبی ماه مبارک رمضان در مسجد جامع همدان، گفت: در طول ماه مبارک رمضان به طور مستمر هر روز صبح آموزش صحیح‌خوانی قرآن، تجوید و قرائت یک جزء قرآن به صورت ترتیل در شبستان حاج محمد طاهری زیر نظر استاد حسین دهقان انجام می شود که علاوه بر این برنامه قبل از نماز ظهر از ساعت 11 صبح پاسخگویی به س‍ؤالات شرعی تا نیم ساعت قبل از اذان ظهر به صورت حضوری صورت می‌گیرد.

وی با تأکید بر اینکه اقامه نماز ظهر و عصر به امامت نماینده ولی ‌فقیه در استان و امام جمعه همدان آیت الله محمدی انجام می‌شود، تصریح کرد: دهه نخست ماه رمضان سخنرانی با موضوع "عوالم دنیا و مرگ و برزخ در قرآن " توسط حجت الاسلام و المسلمین حاج سید جلال رضوی از فضلای قم،‌ دهه دوم با موضوع " شرح حدیث معراج (بحث جهنم)،جنود عقل و جهل" با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین حاج سید محمود محمودی و دهه سوم سخنرانی با موضوع " قیامت کبری در قرآن " با سخنانی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ مصطفی رستمی نماینده ولی فقیه در دانشگاه بوعلی ادامه می‌یابد.

 

وی اظهار داشت: مراسم شب های قدر در شب های 19، 21 و 23 ماه مبارک رمضان از ساعت 22 تا 3:30 صبح با برنامه های مختلف از جمله خواندن قرآن، نماز قضا، مداحی توسط مداحان اهل بیت و سخنران برجسته برگزار می شود.

 

عضو هیئت امنای مسجد جامع همدان از برگزاری جشنواره ملی، فرهنگی هنری نماز در مسجد جامع همدان خبر داد و خاطرنشان کرد: این جشنواره در نیمه دوم شهریور ماه با موضوع ساخت نماهنگ در اهمیت و جایگاه نماز و تأثیرگذاری آن در سلامت روحی و روانی جامعه با تأکید بر نماز به عنوان بالاترین مظهر عبودیت برگزار می‌شود.

وی در مورد برخی از مشکلات مسجد جامع شهر همدان، ادامه داد: این مسجد در سال 27 هجری بنا شده‌ که بالغ بر یک هزار و 400 سال قدمت دارد که هنگام فتح ایران توسط مسلمانان این مسجد پایه‌گذاری شده است.

 

جعفری تصریح کرد: همگان این مسجد را به عنوان مرکز جوشش انقلاب اسلامی و حرکت‌های عمومی می‌شناسند و طبق همین موضوع این مسجد مکانی برای تجمع افراد حوزوی و دانشگاهی به شمار می‌آید.

وی ادامه داد: حرکت های عمومی از همین مسجد آغاز شده و پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران مسجد جامع کانون حمایت از مردم، در زمان جنگ کانون حمایت از رزمندگان و مساجد جامع سنگری هستند که نماد انقلاب، نماد دیانت و نماد تاریخ اسلام ایران می باشند.

 

وی با اشاره به هزینه‌های جاری مسجد جامع، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این مسجد به عنوان یک محل موقوفه به حساب می آید اما متأسفانه خیلی از کسبه های اطراف مسجد از پرداخت موقوفه امتناع می‌ورزند و اگر هم می پردازند به مقدار خیلی ناچیزی است.

 

عضو هیئت امنای مسجد جامع همدان گفت: 10 درصد از درآمدهای مسجد توسط اداره اوقاف به تهران و 13 درصد صرف هزینه‌های جاری این اداره می‌شود اما هزینه‌های مسجد جامع از این درآمدها تأمین نمی‌شود.

وی با تأکید بر اینکه هزینه‌های ماهانه مسجد جامع همدان بالغ بر 2 میلیون و 400 هزار تومان است، خاطرنشان کرد: مساجد به دلیل عدم دریافت یارانه نمی‌توانند قبوض آب، ‌برق، ‌گاز و تلفن خود را پرداخت کنند به همین دلیل درخواست ما پرداخت قبوض طبق روال گذشته است چرا که این مسجد توانایی پرداخت این همه هزینه را ندارد.


پایان پیام/

کد خبر 55577

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha