علی اکبرزاده، مدیر کل هنری و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان گفت: برنامه های اوقات فراغت وزارت آموزش و پرورش از هفته دوم تیرماه در 2 بخش متمرکز و غیر متمرکز برگزار می شود.
وی افزود: برنامه های غیرمتمرکز در 750 منطقه و 25 هزار پایگاه تابستانی اجرا می شود و برنامه های متمرکز ما که شامل جشنواره ها و اردوهای مختلف است که 21 تیرماه به صورت رسمی با اردوی مناطق مرزی آغاز می شود.
مدیر کل هنری و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: برخی از نهادها و سازمان ها نیز برای اوقات فراغت برنامه هایی دارند که می توان به کانون های فرهنگی و هنری مساجد نیز برنامه هایی دارد که تکمیل کننده ما هستند.
وی تصریح کرد: پایگاه های کانون های فرهنگی و هنری مساجد که در شهرها و روستاها تشکیل شده است و فعالیت های تابستانی را اجرا می کند می تواند کمک بزرگی به آموزش و پرورش باشد.
اکبرزاده بیان کرد: برخی از دانش آموزان با توجه به هماهنگی که با اولیای خود انجام می دهند پیش از اینکه ما برنامه ریزی کنیم آنان برنامه دارند.
وی افزود: دانش آموزانی برای تابستان مهارت هایی را می خواهند یاد بگیرند و آموزش های فنی و فرهنگی و ورزشی را در برخی از سازمان ها یا مراکز دنبال می کنند که ممکن است پایگاه های ما باشند و آنان اطلاعی نداشته باشند.
وی تصریح کرد: برخی از فضاهای تربیت آموزشی خصوصی نیز در کشور وجود دارد که دانش آموزان و غیر دانش آموزان را جذب کردند که باید ما از آنان حمایت کنیم.
مدیر کل هنری و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: ممکن است برخی از رشته های مورد علاقه دانش آموزان در پایگاه های آموزش و پرورش وجود نداشته باشد و دانش آموز به مراکز خصوصی مراجعه کند که ما استقبال می کنیم چرا که برای یادگیری برخی از مهارت های نیاز به تجهیزات وجود دارد که ممکن است همه تجهیزات در آموزش و پرورش وجود نداشته باشد اما در بخش خصوصی وجود داشته باشد.
وی بیان کرد: بخش خصوصی و دولتی باید دست به دست هم دهند تا اوقات فراغت دانش آموزان را غنی کنند.
وی یادآور شد: ما تنها نباید در تابستان اوقات فراغت دانش آموزان را غنی کنیم بلکه باید در طول سال تحصیلی نیز دانش آموزان نیز نیاز به غنی کردن اوقات فراغت خود دارند باید بخش خصوصی و دولتی را در این باره تقویت کنیم.
نظر شما