به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حوزه علمیه خراسان آیتالله حسین گرایلی، استاد سطوح عالی حوزه علمیه خراسان در در تشریح علت مواضع سرسختانه جمهوری اسلامی ایران در قبال مسئله فلسطین عنوان کرد: رمز و راز این مسئله در متن قرآن بیان شده است که «وَ لَن تَرضىٰ عَنكَ اليَهودُ وَ لَا النَّصارىٰ حَتّىٰ تَتَّبِعَ مِلَّتَهُم...» (بقره/۱۲۰)؛ یهود و نصاری در پی این هستند که مسلمانان دست از مکتب و آئین خود بردارند و هرگز به کمتر از این راضی نمیشوند.
وی افزود: علت پافشاری نظام جمهوری اسلامی ایران و رهبران آن، امام خمینی(ره)، رهبر معظم انقلاب و سایر علمای بزرگوار بر مسئله قدس، تصریح آیات قرآن و سیره اهل بیت (علیهمالسلام) در دفاع از مظلومان و مقابله با ظالمان است.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه خراسان با اشاره به ادامه آیه ۱۲۰ سوره بقره، «...وَ لَئِنِ اتَّبَعتَ أَهواءَهُم بَعدَ الَّذي جاءَكَ مِنَ العِلمِ ما لَكَ مِنَ اللَّهِ مِن وَلِيٍّ وَ لا نَصيرٍ» گفت: اگر به سمت افکار و عقاید دشمنان متمایل شویم، حمایت و سرپرستی الهی را از دست میدهیم.
وی استفاده از تریبونها و منبرها در جهت بصیرتافزایی و دشمنشناسی را ضروری برشمرد و تصریح کرد: وظیفه طلاب و مبلّغان است که فداکاریها و از جانگذشتگیهای امام(رحمه الله علیه) و شهیدان را ادامه دهند و ماهیت یهود و نصاری و دشمنان اسلام را برای مردم روشن کنند.
آیتالله گرایلی همچنین با مطرح کردن آیه شریف «إِنَّا لَنَنصُرُ رُسُلَنَا وَ الَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَ يَوْمَ يَقُومُ الْأَشْهَادُ» (غافر/۵۱)، شرط به دست آوردن نصرت الهی را تلاش در جهت نابودی شرّ و استکبار و فریاد مرگ بر آمریکا دانست.
وی آیه ۵۱ سوره مائده «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَ النَّصَارَىٰ أَوْلِيَاءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ...» را از دیگر آیات صریح قرآن کریم در رابطه با عدم سازش و مقابله با دشمنان اسلام معرفی و اظهار کرد: اگر کسی طرفدار یهود و نصاری باشد، خود از آنها است.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه خراسان در پایان با اشاره به دستور امیرالمؤمنین (علیهالسلام) مبنی بر اینکه «کُن للِظّالِمِ خَصماً وَ لِلمَظلومِ عَونا» و تأکید بر اینکه ظالم، چه مسلمان باشد و چه غیرمسلمان، باید خشممان را نسبت به او نشان دهیم، عنوان کرد: باید شعارهای الهی و قرآنی از جمله حمایت از مظلوم در جامعه نهادینه شود.
نظر شما