افشین تحفه گر، سرپرست دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی، با بیان اینکه نگاه ویژه به برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری، بی شک کاربردی شدن یافته ها و پژوهش ها را به دنبال دارد، به خبرنگار شبستان گفت: با توجه به برنامه ریزی های مدون انجام شده به منظور برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری، طرح های پژوهشی شکلی عملی به خود گرفته و مخاطبان این حوزه به منابع مورد نیاز خود به سهولت دسترسی خواهند داشت.
وی افزود: در گذشته پژوهش ها به صورت کتابخانه ای و آرشیو باقی می ماند و مورد استفاده اندکی قرار می گرفت، اما در حال حاضر این پژوهش ها به صورت اسناد علمی در اختیار علاقمندان قرار می گیرد.
سرپرست دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی و پژوهشی خراسان رضوی، تصریح کرد: هفته پژوهش و فناوری فرصت مغتنمی است تا مسئولان و مدیران استانی با پژوهشگران و دستاوردهای آنان آشنا شده و پژوهشگران نیز جامعه هدف خود را شناسایی کنند تا ایده های خود را با دستگاه های مورد نظر منطبق سازند.
تحفه گر، موفقیت یک حرکت فرهنگی را مستلزم آشنایی مخاطبان با آن در جامعه هدف دانست و گفت: حضور اقشار مختلف پژوهشگران به ویژه دانشگاهیان و حوزوی ها در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری، فضای مناسبی برای ارائه عملکرد یکساله نهادهای استان ایجاد می کند.
وی با اشاره به نظرسنجی های انجام شده در نمایشگاه های گذشته، خاطرنشان کرد: در نتایج به دست آمده، برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری از دیدگاه مردم برای حوزه پژوهشی کشور مفید و اثربخش بوده است.
وی در خصوص وضعیت پژوهشی خراسان رضوی اضافه کرد: پژوهش در خراسان رضوی در جایگاه مناسبی قرار داشته و همراهی موثر دستگاه های مختلف اجرایی همچون سنوات گذشته می تواند نوید بخش برگزاری پرشور نمایشگاه پژوهش و فناوری خراسان رضوی باشد.
سرپرست دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی، هماهنگی بخش خصوصی و دستگاه های اجرایی در فعالیت های پژوهشی را حایز اهمیت دانست و گفت: عملیاتی شدن دستاوردهای پژوهشی حلقه مفقوده گشایش امور در بخش خصوصی و دستگاه های اجرایی دولتی است.
پایان پیام/
نظر شما