نگاه سنّتی به شبکه های مجازی با شکست مواجه است

خبرگزاری شبستان: معاون پژوهشی سیمای البرز با حضور در نشست فصلی مدیران رسانه های استان که با همت سازمان بسیج رسانه برگزار شد، گفت: در جنگ نرم خود رسانه ابزار جنگ است، از این رو، نگاه سنّتی به شبکه های مجازی با شکست مواجه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، نشست فصلی مدیران، سرپرستان و مسئولان دفاتر رسانه ای استان البرز با همت سازمان بسیج رسانه استان البرز همراه با ضیافت افطار شامگاه روز گذشته برگزار شد.

 

در ابتدای این نشست هم اندیشی، حجت الاسلام محمدی،  با تأمل در خصوص اهمیت رعایت اخلاق در جامعه تصریح کرد: یکی از الزامات جامعه اسلامی، پیاده سازی اخلاق در جامعه و تبیین برنامه های طرح ریزی شده اسلام متناسب با اخلاق است.

 

وی ادامه داد: یکی از مباحث مهم بحث اخلاق رسانه ای است، آن چنان که در آیات قرآن آمده است: « ای کسانی که ایمان آوردید چرا حرفی را می زنید که به آن عمل نمی کنید» انجام و باور به این آیات پیاده سازی اخلاق رسانه ای است

 

این پژوهشگر  و محقق دینی با تاکید به اهمیت قدرت رسانه ها توضیح داد: هرکس فردی خودش را تربیت کند، جامعه سلامت خواهد بود، در این مسیر تربیتی نقش رسانه ها بسیار مهم و پررنگ است.

 

دکتر حسن خودروان، معاون پژوهشی سیمای البرز از دیگر سخنرانان این نشست بود، که به نیابت از مدیرکل صدا و سیمای استان البرز در این مراسم حضور یافت. محور سخنان این مسئول، رسانه قدرت و قدرت رسانه ای بود.

 

معاون پژوهشی سیمای البرز در این نشست با تأمل بر این مهم که مقوله اهیمت قدرت رسانه ای را با هدف بررسی در اتاق فکری سیمای استان در نظر گرفته ایم، توضیح داد: در خصوص  مسئله قدرت رسانه، باید طرح بحث شود و راهکارهایی در این حوزه اتخاذ و مورد نظر قرار گیرد.

 

انقلاب اسلامی ایران به واقع انقلاب فرهنگی است

 

این مسئول در ادامه سخنان خود تصریح کرد: آنچه مردم ایران را تحول اجتماعی انقلابی کشور واداشت نیازهای فرهنگی و تحولات فرهنگی است که بینانگذار انقلاب اسلامی نیز بارها به این طرح نو اشاره کرده اند.

 

 

به گفته وی، بسیاری از ابزارهای فرهنگی ابزارهای رسانه ای است و در رأس آن رسانه های مجازی و شبکه های مجازی است.

 

این مسئول با برشمردن نمونه هایی از قدرت رسانه ای چون پرداختن به موضوع سربازانی که در اثر تصادف چندی پیش کشته شدند توضیح داد: این قدرت فضای مجازی است که بسیاری از تحولات در خصوص اتفاق های اجتماعی را ایجاب می کند.

 

اعتمادی که در رسانه های سنتی است در رسانه های مجازی نیست

 

این پژوهشگر رسانه افزود: یا نمونه دیگر حضور پرشور مردم در فقدان مرحوم پاشایی به واسطه همین شبکه های مجازی بود، با این وصف باید گفت که مردم اعتماد کمتری نسبت به اخبار فضای مجازی تا رسانه های سنّتی دارند، هرچند امروز ما با یک تقابل در این زمینه روبه رو شده ایم.

 

به گفته این مسئول، اگر بخواهیم با باورهایی دهه 60 با فضای مجازی رو به رو شویم شکست خواهیم خورد. به واقع ما 2 راه بیشتر نداریم یا باید رسانه ها را بگذاریم کنار یا خیر بایستیم و با اتخاذ تدابیر با هجمه ها رو به رو شویم.

 

این کارشناس توضیح داد: رسانه ها به واقع نقش واسط دارد، ولی در جنگ نرم خود رسانه ابزار جنگ است، بر این حسب به جرأت می توان گفت که نگاه سنتی به شبکه های مجازی با شکست مواجه است.

 

خرد جمعی، زمینه رشد رسانه است

 

 

در پایان این نشست فصلی ، ابوالفضل مهرابی پور، رئیس کانون بسیج رسانه شهرستان کرج اظهار کرد: خردجمعی و دریافت نظرات از مدیران رسانه های استان و مطبوعات یکی از راهکارهایی است، که در زمینه رشد و احیاء رسانه استان موثر خواهد بود.

 

این مسئول در ادامه با قدردانی از حضور رسانه های استان بیان کرد: فعالان رسانه ای استان با فعالیت در قالب بسیج رسانه قوت و قدرت رسانه ای استان را بالا می برند و به نقطه کمالی آن می رسانند.

 

کد خبر 555252

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha