به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، حجت الاسلام سید محمدعلی شهیدی، در مراسم تجلیل از خانواده های شهدای مدافع حرم اظهار داشت: برخی واژه ها در بین مردم و فارغ از نوع مذهب و ملیت قابل احترام است.
وی با بیان اینکه برخی واژه ها احترام خاصی دارند، خاطرنشان کرد: در عرف ما مسلمین نیز لغاتی نظیر ولی، امام، پیامبر و نبی کلماتی هستند که با دیده احترام به آنها نگریسته می شود.
معاون رییس جمهور با بیان اینکه کلمه شهید یکی از لغاتی است که از صدر اسلام تا امروز به ویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی با نگاه ویژه و احترام مورد توجه است، گفت: شهید واژه ای است که هاله ای از نور اطرافش را گرفته و با دیده خاص به آن می نگریم.
حجت الاسلام شهیدی با بیان اینکه در مکتب مقدس اسلام برای شهید احترام خاصی قایل شده است، اذعان داشت: در قرآن کریم آمده است آنهایی که حرکت کرده، هجرت کرده و با مال و جان شان به خاطر خدا و برای خدا جهاد می کنند اینها درجه و مقام بالایی دارند و رستگار و سعادتمند هستند.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: نهایت ایثارگری را شهادت می دانیم و به شهید احترام می گذاریم بنابراین شهدا برای همیشه زنده هستند و عند ربهم یرزقون می باشند کسانی که برای حمایت از دین، قرآن، ولایت و امامت حرکت کرده اند و شهید شده اند همواره زنده اند.
حجت الاسلام شهیدی با بیان اینکه آرامش، آسایش امروز را مدیون خون شهدا هستیم، تاکید کرد: تولید، فعالیت های اقتصادی، اجتماعی و علمی همه در گروی امنیت و آرامش است.
معاون رییس جمهور با بیان اینکه امروز هرچه داریم به واسطه ایثارگری مدافعان حرم است، خاطرنشان کرد: مدافعان حرم برای حفظ حرمت بقاع متبرکه و حرم و حفظ حرمت حریم پیامبر و اهل بیت به خطوط مقدم جبهه رفته اند و بسیاری در این راه به مقام والای شهادت رسیده اند.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: خانواده های معظم شهدا باید افتخار کنند فرزندانی را در دامان شان تربیت کرده و تحویل جامعه داده اند که برای حفظ دین، قرآن و اهل بیت رفته اند و جان خود را ایثار کرده اند آن هم در زمانی که دشمنان اسلام برای خدشه دار کردن اسلام از هیچ اقدامی فروگذاری نمی کنند.
حجت الاسلام شهیدی ادامه داد: مدافعان حرم با کسانی می جنگند که با نام اسلام آمده اند اما در واقع ضد اسلام و مخالف اسلام هستند و افتخار می کنیم که به عنوان خادم خانواده های شهدای مدافع حرم و شهدای دوران دفاع مقدس فعالیت می کنیم.
نظر شما