به گزارش خبرگزاری شبستان، دکتر بهرام محمدیان، رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی با اشاره به مصوبه ساماندهی کتابهای آموزشی گفت: اعتقاد من این است که هدفگذاریهای صورت گرفته برای معرفی کتابهای خوب تاکنون کفایت میکرده است، اما بنا بر ضرورت باب دیگری را هم پیش روی خود گشودیم؛ با این مفهوم که اگر کتابی استانداردهای لازم را نداشته باشد، مانع حضور آنها در فضاهای آموزشی شویم.
معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی در گفتگو با ستاد خبری هشتمین جشنواره کتابهای آموزشی خاطر نشان کرد: از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم انتظار میرود که نسبت به این موضوع حساسیت بیشتری نشان دهد و در چاپ و نشر کتابهای آموزشی و کمک آموزشی استانداردهای لازم را رعایت کند. البته وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در کمیتههای انتخاب آثار مناسب برای تجهیز کتابخانهها از نظرات کارشناسی صاحبنظران آموزشی هم استفاده میکند، ولی به نظر میرسد که این موضوع باید حالت رسمیتر به خود بگیرد.
محمدیان در پاسخ به این سوال که چرا آموزش و پرورش خود اقدام به صدور مجوز پیش از چاپ برای این دسته از کتابها نمیکند، گفت: این اختیاری است که از سوی نهادهای ذیربط به ارشاد محول شده است، اما اگر زمانی دستگاههای سیاستگذار بالادستی مانند شورای عالی انقلاب فرهنگی ضرورت بدانند که وزارت آموزش و پرورش نسبت به کتابهای آموزشی و کمک آموزشی باید دست به صدور مجوز پیش از چاپ بزند، ساز و کار متناسب با آن را فراهم میکنیم تا بتوانیم این ماموریت را انجام دهیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی در ادامه به استانداردهایی که مورد نظر شورای عالی آموزش و پرورش در مصوبه ساماندهی کتابهای آموزشی است، اشاره کرد و گفت: این مصوبه از دل جشنواره کتابهای آموزشی رشد بیرون آمده است، بنابراین استانداردها همانهایی است که در جشنواره مورد استفاده داوران است. داوران ما طی چند دوره برگزاری جشنواره معیارهایی را تصویب کردند که در داوری جشنواره به عنوان قانون اعلام شده است و میتواند استانداردهای این مصوبه باشد.
پایان پیام/
نظر شما