معصومه ظهیری، عضو هیئت علمی جامعه الزهراء (س) در گفتگو با خبرنگارخبرگزاری شبستان درقم، با اشاره به ماه مبارک رمضان و ویژگی های ارزشمند شب های قدر گفت: ماه مبارک رمضان ماهی است که بهترین شبها از جمله شبهای قدر در آن قرار گرفته است.
وی افزود: شبهای قدرگرانمایه ترین فرصتی است که انسان می تواند در این شبها با مراجعه به خود کاستی ها و کمبودهای خود را برطرف کند .
عضو هئیت علمی جامعه الزهرا(س) ادامه داد: انسان مؤمن در این ایام از اعمال ناخوشایند و گناهان خویش توبه کرده و به دنبال ایجاد تغییر است و از خداوند تغییر و قرار گرفتن در مسیر درست را درخواست کرده و در ادامه امیدوار است که در این مسیر به تثبیت رسیده و برای همیشه راه ثواب و نیکی را در پیش گیرد.
مسئول امور بانوان و خانواده استانداری قم تصریح کرد: این ترتیب اعمال در شب های قدرباید در دعاها و اعمال آن رعایت شود، ابتدا به درگاه خداوند نسبت به اعمال نادرست مان توبه کرده وتغییر در احوالات خویش را از پروردگار درخواست کنیم و در ادامه برای تثبیت این احوال در وجودمان تلاش کنیم.
ظهیری درادامه با تاکید بر ارزش بالای شب ها و روزهای ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: باید در این ایام برای حفظ سرمایه های معنوی تلاش کرده و در جذب بیشتر آن کوشا باشیم.
وی یادآور شد: در شب های قدر نمایانگر رابطه ای خاص بین بنده و خداوند برقرار می شود وانسان مومن و جویای تغییر در این شب ها به اندازه قدرو منزلت خویش برحال و هوای معنوی و خوش خود می افزاید تا به آن آرامشی که می خواهد دست یابد.
عضو هئیت علمی جامعه الزهرا(س) عنوان داشت: در مسائل مختلف تدبیر ازماست و تقدیر از جانب خداوند، و شب های قدر هم فرصتی مغتنم برای مومنان است تا در خصوص تقدیر خود تدبیر کنند.
ظهیری خاطر نشان کرد: رمضان ماهی است که یک شب ازآن برتراز چند ماه بوده و ما باید در این ماه هشدار درونی وعملکرد بیرونی خود را به تثبیت برسانیم.
عضو هیئت علمی جامعه الزهرا (س) افزود: بهترین اعمال عهد و شرط انسان با وجود خداست تا سرمایه کسب کند و سرمایه معنوی برای روند زندگی را از دست ندهد.
وی خواندن دعا را از بهترین اعمال شبهای قدرعنوان داشت و ابراز داشت: خداوند در این شبها با دعا کردن به انسانها فرصت می دهد تا برخی چیزها و عادات را در خود حذف و بهترین را جایگزین آنها کنند و تقدیرخود را برنامه ریزی کنند.
مسئول امور بانوان و خانواده استانداری قم یاد آور شد: تقارن شب ضربت خوردن امام علی (ع) و شهادت ایشان با شبهای قدردارای اهمیت ویژه ای است که رضایت امام عصر و جلب توجه او را در این شبها برای انسان تامین می کند.
ظهیری اذعان داشت: شب قدر به عنوان شبی برتر ازهزاران شب در دل ماه مبارک رمضان نهفته است که این شب را مسیری برای کسب معرفت و خودسازی معنوی و مادی انسان ها و مسلمانان قرار داده وما باید با بهره مندی کافی از این شبها به درک شبهای قدر دست پیدا کنیم.
نظر شما