به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، نماینده مردم قائن و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی امروز (۶ تیر) در دیدار مدیرکل و معاونین اداره کل آموزش فنی و حرفه استان با اشاره به نقش مهم سازمان آموزش فنی و حرفه ای در توسعه کشور اظهار داشت: آموزش فنی و حرفه ای از لوازم توسعه است و توسعه آموزش های فنی و حرفه ای در شرایط کنونی برای شتاب دهی به فرایند تولید امری حیاتی است چرا که سرمایه فیزیکی بدون سرمایه انسانی بلا استفاده مانده و یا به نحو اقتصادی و کارآمد مورد بهره برداری قرار نمی گیرد.
فرهاد فلاحتی ارتقاء جایگاه آموزش فنی و حرفه را نیازمند یک عزم ملی دانست و افزود: آموزش فنی و حرفه ای دارای زیر ساخت مناسبی در استان است و بایستی برنامه ریزی منسجمی برای استفاده از این پتانسیل ها صورت گیرد.
وی از همه تلاشگران عرصه آموزش های مهارتی که موجب توسعه منابع انسانی و بطور کلی توسعه منطقه، استان و کشور می شوند به جهت تلاش های بی وقفه تشکر کرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خراسان جنوبی نیز با اشاره به رسالت آموزش فنی و حرفه ای در زمینه آموزش کارجویان و ارتقاء مهارت شاغلین گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور وابسته به وزارت کار و امور اجتماعی از ادغام سه نهاد آموزشی در سال 1359 و به منظور ارائه آموزش های فنی و حرفه ای تشکیل شد و بر اساس بیش از 10 قانون موضوعه متولی آموزشهای فنی و حرفه ای کوتاه مدت بوده و فعالیت های آموزشی خود را در دو بخش دولتی و غیردولتی اجرا می کند.
وی ادامه داد: این آموزش ها کسب مهارت ها را در راستای تکنولوژی و علوم وابسته به همراه دانش های خاص مربوط به شغل و در بخشهای مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ارائه می دهد .
حسین خوش آیند در ادامه با تاکید بر نقش این سازمان به عنوان متولی آموزشهای غیر رسمی گفت: این سازمان در واقع مهم ترین کانون مهارتی و کاربردی کشور و مرتبط با سازمان بین المللی کار ILO میباشد و به دلیل رسالت قانونی خود در ساختار نظام آموزشی جمهوری اسلامی ایران جایگاه ویژه ای دارد و به عضویت رسمی سازمان جهانی آموزشهای مهارتی (TVTO) درآمده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان در ادامه با توجه به زیر ساخت مناسب آموزش فنی و حرفه ای در شهرستان قائن گفت: آموزش های فنی و حرفه ای در شهرستان قائن بوسیله 4 مرکز آموزش فنی و حرفه ای ثابت، 4 مرکز سیار و 27 آموزشگاه آزاد ارائه می شود.
خوش آیند در ادامه کسب رتبه دوم کشوری در بین مراکز آموزش فنی و حرفه ای کشور، احداث مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران قائن، ایجاد کارگاههای جدید آموزشی بر اساس نیاز بازار کار استان، ایجاد مراکز آموزش فنی و حرفه ای در زیرکوه و نیمبولوک، تصویب چارت سازمانی برای مرکز خواهران قائن و استخدام 15 نفر در این مرکز را از مهمترین دستاوردهای این شهرستان در حوزه آموزشهای مهارتی دانست.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان در ادامه ضمن تشریح سیاست های جدید سازمان متبوعش در ارائه آموزشهای فنی و حرفه ای به پیگیری های بعمل آمده برای ارتقاء معیشت کارکنان اشاره و افزود: بر اساس پیگیری های رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، فوق العاده ویژه برای کارکنان این سازمان برقرار گردید که با تلاش های صورت گرفته این موضوع به مربیان آموزشی که در خط مقدم مهارت آموزی هستند هم تسری پیدا کرد.
وی در ادامه با اشاره به نقش بخش خصوصی در ارائه آموزش های فنی و حرفه ای بیمه و مالیات، مکانهای استیجاری و ارائه آموزشهای موازی توسط دستگاههای دولتی را از جمله مشکلات این بخش دانست خواستار اصلاح و وضع قوانین برای توسعه این بخش شد.
نظر شما