قانون گریزی بزرگترین منکر است

خبرگزاری شبستان: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان التزام به قانون را عین امر به معروف و قانون گریزی را بزرگترین منکر در جامعه و دستگاه های اجرایی عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان؛ علیرضا آشناگر در گردهمایی دبیران شورای امر به معروف و نهی از منکر سازمان بازرسی با بیان اینکه کلیه مداخلات آمران به معروف و ناهیان از منکر باید با دید اصلاحی صورت بگیرد افزود: مدیران دستگاه های اجرایی در کشور و استان عموما پاکدست هستند و اگر احیانا تخلفی نیز صورت بگیرد باید آن را اصلاح و به کل دولت و نظام تسری ندهیم.

 

وی موضوع فیش های نجومی مدیران برخی از شرکت های وابسته به دولت  ودریافت های غیر متعارف را آنان را فارغ از اینکه بنیان چنین امری در چه دولتی بنا نهاده شده است  بسیار بد و غیر قابل قبول دانست و اضافه کرد:  ریاست محترم جمهوری دستور برخورد  قاطع با متخلفان در این حوزه را صادر کرده است.

 

آشناگرافزود: تعمیم این گونه تخلفات به تمامی مدیران نمونه بارز منکر، یک بازی سیاسی و ظلم به کشور و نظام است.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با اشاره به اینکه در داخل استان نیز شایعاتی در فضای مجازی  مبنی بر دریافت های غیرمتعارف مدیران ارشد استان به راه انداخته شده بود  اظهار داشت: بنده بعنوان معاون استاندر برای شفاف سازی و تنویر افکار عمومی آخرین  فیش حقوقی خود را در فضای منتشر کردم.

 

وی ادامه داد: آخرین دریافتی فرماندار یکی از شهرستان های مرزی که آن نیز در فضای مجازی انتشار یافته است  با در نظر گرفتن ضریب های مختلف  حدود چهار میلیون تومان است.

 

آشناگر دامن زدن به چنین فضایی را پیگیری اهداف خاص  از جانب برخی جریانها دانست و گفت: هدف اصلی اینگونه فضاسازی ها تخریب چهره دولت و ناکارآمد نشان دادن دولت است.

 

وی اصرار بر ادامه این کار را نمونه ای از منکر ات جدی خواند و گفت: همه وظیفه داریم به هر نحوی از کیان دولت و حاکمیت نظام دفاع کنیم.

 

معاون سیاسی ،امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان در ادامه سخنان خود موضوع امر به معروف و نهی از منکر را وظیفه ای همگانی اعلام کرد و افزود:  در دین مبین اسلام  با در نظر گرفتن شروطی خاص  بر اجرای این فریضه مهم الهی تاکید شده است.

 

وی پرهیز از اقدامات سلبی در امربه معروف و نهی از منکر را ضروری ارزیابی و اضافه کرد: امر به معروف و نهی از منکر تنها با کار فرهنگی و اقدامات نرم اقناعی تاثیر گذاری لازم را خواهد داشت و اقدامات سلبی رسالت دیگر نهادها و سازمان ها نظیر دیوان محاسبات، سازمان بازرسی  ونیروی انتظامی است.

 

آشناگر با بیان اینکه آمران به معروف باید کلام و رفتارشان تاثیرگذاری لازم را داشته باشد یادآوری کرد: آمران به معروف و ناهیان از منکر علاوه بر دریافت آموزش های لازم باید، قدرت و توان اجرای این فریضه را نیز داشته باشند.

 

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در محیط اداری باید در صدد گسترش معروفات باشیم اضافه کرد: چند مورد از منکرات را نیز باید مورد توجه قرار داد و بر روی  آنان کار فرهنگی صورت بگیرد، چرا که با ادامه این روند  امورات بصورت پیوسته  اصلاح می گردد.

 

معاون سیاسی ،امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان به موضوع حجاب و عفاف در ادارات استان نیز گریزی زد و خاطرنشان کرد: موضوع حجاب  به پوشش ظاهری افراد توجه دارد اما عفاف یک امر درونی و از لحاظ کمی غیر قابل اندازه گیری  است.

 

علیرضا آشناگر تویج مسایل مربوط به عفاف در ادارات را ضروری دانست و افزود: انسان عفیف خودبه خود موضوع حجاب ظاهری را نیز به طور کامل رعایت می کند.

 

وی ادامه داد:  امر حجاب تنها مختص به بانوان نیست بلکه آقایان نیز با آراستگی ظاهر و در نظر گرفتن مبانی آداب اسلامی  این امر را باید رعایت کنند.

 

وی در پایان خطاب به بازرسان امر به معروف و نهی از منکر گفت: بازرسان با حساسیت و دلسوزی  و به قصد اصلاح امور و پرهیز از مچ گیری روند اصلاح امورات در ادارات و سازمان ها را تسریع کنند.

 

کد خبر 554343

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha