به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام محمدمهدی ماندگاری استاد حوزه علمیه شامگاه شنبه به مناسبت ماه مبارک رمضان در مهدیه تهران به سخنرانی پرداخته و درباره ویژگی متقین، گفت: متقین کسانی هستند که در برابر قدرت، ثروت یا مقام کسی تواضع نمیکنند بلکه تواضع آنها در برابر خداوند است.
وی با اشاره به اینکه متقین در مقابل عالمان، عارفان و مجاهدان الهی تواضع دارند، عنوان کرد: تواضع انسان باید در کلام، رفتار، زندگی و سلوک او خود را نشان دهد اینکه صرفا به زبان بیان تواضع شود کافی نیست.
حجتالاسلام ماندگاری با اشاره به تعادل به عنوان یکی از ویژگیهای متقین، بیان داشت: متقین در زندگی خود اعتدال دارند نه اینکه حدوسط حق و باطل را انتخاب کرده و حرکت کنند بلکه آنها مسیر حق را انتخاب میکنند.
استاد حوزه علمیه با اشاره به تلاش متقین برای رسیدن به بهشت و دورشدن از جهنم، اظهار داشت: متقین برای رسیدن بهشت به واجبات عمل کرده و برای دور شدن از جهنم حرامها را ترک میکنند.
وی با توصیه به روحانیت مبنی بر اینکه به نصحیتهای خود درباره مردم عمل کنید، ابراز کرد: از دیگر صفات متقین این است که در نیکی کردن به مردم جلوتر از همه هستند.
حجتالاسلام ماندگاری با اشاره به اینکه ایمان به آخرت یکی دیگر از صفات متقین است، گفت: ایمان به آخرت از فساد و تبعیض در جامعه جلوگیری میکند، اگر امروز برخی مدیران حقوقهای نجومی میگیرند درحالیکه مردم حقوق یک میلیونی دارند ناشی از ضعف ایمان به آخرت است.
استاد حوزه علمیه با اشاره به چند صفت دیگر از متقین، خاطرنشان کرد: متقین اهل اقامه نماز و اهل انفاق هستند آنها در هر صورت به همنوعان خود انفاق دارند، ضمن اینکه به قضا و قدر الهی راضی هستند و برای خداوند در هیچ موردی تعیین تکلیف نمیکنند.
نظر شما