سیدمحمدجواد ابطحی، نماینده خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مهمترین اولویت های فرهنگی مجلس دهم به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: آنچه که در رابطه با مسایل فرهنگی و عنوان سال است این است که باید جایگاه فرهنگ عمومی و خرده فرهنگ ها را در اقتصاد مقاومتی مشخص کنیم.
وی اظهار کرد: در واقع ما باید مشخص کنیم که فرهنگ در بخش های مختلف اقتصادی چه جایگاهی دارد یعنی ما اقتصاد را رها نکنیم که خودش جلو برود و فرهنگ نیز در حاشیه قرار گیرد بلکه هر کار اقتصادی که می خواهیم انجام دهیم با در نظر گرفتن جایگاه فرهنگ باشد.
ابطحی تصریح کرد: مثلا در بحث اشتغال یا تولید و یا بیکاری باید بسته فرهنگی اش را نیز ارایه دهیم، سال اقدام و عمل است و ما باید از شعار بپرهیزیم.
وی ادامه داد: صدا و سیما، آموزش و پرورش، وزارت علوم، حوزه های علمیه و سایر نهادهای فرهنگی باید کمک کنند که در حوزه اقتصاد مقاومتی که عنوان سال است جایگاه فرهنگ را نیز بیابند.
این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برای ما راحت است که برای مسایل اقتصادی تئوری ارایه دهیم و بگوییم این کار را انجام دهید و آن کار را انجام ندهید مثلا می گویند سن بازنشستگی را بالا ببریم باید اثرات بالا بردن این موضوع که اقتصادی است را در ابتدا در فرهنگ خانواده مورد بررسی قرار دهیم و سپس در زمینه بالا بردن سن بازنشستگی اقدام کنیم.
وی تاکید کرد: در واقع هر موضوع اقتصادی که قرار است در کشور آغاز شود باید با در نظر گرفتن مسایل فرهنگی آن باشد مثلا مالیات بر ارزش افزوده اگر بخواهد اصلاح شود باید تاثیرات آن بر روی تولید ثروت و علم و آسایش و امنیت خانواده دیده شود و سپس مجلس برای اصلاح آن اقدام کند.
نماینده خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: ممکن است ما مالیات بر ارزش افزوده را بالا ببریم و خانواده ها توان و تحمل بالا بردن این افزایش را نداشته باشند و چه بسا که خانواده ها را به خودفروشی و یا حتی به فروختن اعضای بدن شان وا دارد و آیا با توجه به این آثار سوءفرهنگی باز هم باید مالیات بر ارزش افزوده را بالا ببریم یا نه؟
وی خاطرنشان کرد: من معتقدم ما مسایل را در کشور یک بعدی می بینیم و این یک بعدی نگاه کردن به مسایل باعث ایجاد بحران های اجتماعی در کشور می شود.
نظر شما