به گزارش خبرگزاری شبستان، روزنامه مورنینگ کال آمریکا در گزارشی نوشت: بیش از 8 میلیون مسلمان در آمریکا در طول ماه مبارک رمضان که از ششم ژوئن آغاز شده، از طلوع تا غروب دست از خوردن و آشامیدن می کشند. ماه رمضان امسال به خصوص در طول روزهای بلند و گرم تابستان کاری طاقت فرسا است.
در حالی که «دونالد ترامپ» نامزد جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا می خواهد ورود مسلمانان به خاک این کشور را ممنوع کند، او هیچ آگاهی از تاریخچه مسلمانان و ارتباط آنها با امریکا ندارد. او ممکن است در مورد «عبد القادر» معروف به «جورج واشنگتن الجزایر» که شهری در آیووا به یاد او نامگذاری شد، و یا «انس حموی» یک مهاجر مسلمان از سوریه که در سال 1904 به ایجاد بستنی آمریکایی کمک کرد، نمی داند. برای ترامپ مفید خواهد بود اگر به القادر در آیووا و یا به پروژه آموزشی عبد القادر سری بزند و در مورد کمک های مسلمانان به آمریکا اطلاعاتی کسب کند.
مسلمانان از دیرباز و برای قرن ها بخشی از چشم انداز آمریکایی بوده اند. تخمین زده می شود که حدود 10 درصد از بردگانی که از آفریقا آورده شده اند، مسلمان بوده اند. تاریخ مسلمانان آمریکایی را می توان به روزی ارجاع داد که اولین کشتی برده ها در سال 1619 در سواحل ویرجینیا لنگر انداخت. بردگان مسلمان بر روی عرشه کشتی نماز واجب خود را به جا آوردند.
مسلمانان آفریقایی در یک محیط خصمانه ایمان خود را با حداکثر توانایی خود حفظ کردند.
آنها به عنوان مسلمان وارد این کشور شدند و در اینجا همچون مسلمانان زندگی کردند، ایمان خود را به ویژه در ماه رمضان حفظ کردند. اسلام به بردگان مسلمان امید، قدرت، آسایش، شجاعت، غرور و عزت داد.
آموزش و پرورش، اساس آزادی آنها شد. بردگان مسلمان در برابر فشارها برای گرویدن به مسیحیت مقاومت کردند و مخفیانه به تکالیف اسلامی خود عمل کردند.
سبک زندگی این مسلمانان هرگز تغییر نکرد. آنها هر روز سحرگاه برای ادای نماز صبح بیدار می شدند، زنان حجاب بر سر می کردند و ...
«باراک اوباما» رئيس جمهور آمریکا در سخنرانی خود در قاهره در سال 2009 به تاریخ غنی مسلمانان آمریکایی اشاره کرد و گفت: «من هم می دانم که اسلام همواره بخشی از سرگذشت امریکا بوده است. اولین کشوری که کشور مرا به رسمیت شناخت مراکش بود ... و از آن زمان مسلمانان در کشورمان نقش بسزایی داشتند. آنان در جنگ های ما شرکت کرده اند، در دولت ما خدمت کرده اند، برای تحقق حقوق مدنی تلاش کرده اند، کسب و کار کرده اند، آنها در دانشگاه های ما تدریس کرده اند، در میادین ورزشی ما به اوج رسیده اند، و جوایز نوبل کسب کرده اند، و مشعل المپیک را روشن کرده اند.
نظر شما