افتخار السادات علوی، کارشناس نظارت مدیریت حوزه علمیه خواهران اصفهان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان با تاکید بر اهمیت شب های قدر و نزول دفعی قرآن در این شب ها اظهار داشت: عظمت شب قدر به خاطر نزول یکباره قرآن کریم در این شب بر قلب حضرت محمد مصطفی است.
وی گفت: با توجه به نزول قرآن در شب ما وظیفه داریم بیش از گذشته به قدر ، قیمت و منزلت قرآن پی ببریم و برای رسیدن به این جایگاه به تفکر و تدبر در قرآن نیازمندیم.
کارشناس نظارت مدیریت حوزه علمیه خواهران اصفهان یادآور شد: تنها توجه به قرائت قرآن در این زمینه کافی نیست و باید با برنامه ریزی دقیق تفسیر و تدبر در قرآن را در دستور زندگی خود قرار دهیم.
علوی با تاکید بر اینکه قرآن کتاب دستورالعمل و راهنمای زندگی است تصریح کرد: برای مهجوریت زدایی از قرآن مجید باید تدبر و تفسیر در راس برنامه ها قرار گیرد.
وی به انتساب شب های قدر به حضرت مولی الموحدین(ع) اشاره کرد و گفت: طبق روایات حضرت علی(ع) از چنان جایگاهی برخوردارند که به عنوان میزان اعمال در قیامت می باشند و ما باید خود را تراز با این میزان بسنجیم.
کارشناس نظارت مدیریت حوزه علمیه خواهران اصفهان یادآور شد: متاسفانه اکثر ما ادعای شیعه علی بودن را داریم ولی شناخت لازم و کافی از شخصیت و منش مولایمان علی(ع) نداریم و فقط به دوستی ظاهری و نه عمیق بسنده کرده ایم.
وی با بیان اینکه در دنیای امروز عملکرد شیعیان باید حرف اول را بزند خاطر نشان کرد: مشایعت نمودن و پیروی از امیرالمومنین(ع) فقط با شعار و حرف حاصل نمی شود.
علوی به رذایل اخلاقی انسان کنونی همچون دروغ، تهمت، غیبت و حق الناس اشاره کرد و افزود: باید در اعمال و رفتارمان تجدید نظر کنیم و خود را با میزان اعمال علی بن ابیطالب بسنجیم.
وی گفت: در شب های قدر از خدا بخواهیم که دریچه جدیدی از فهم آیات به روی ما باز کند تا با تفکر و تدبر در قرآن، این کتاب آسمانی و شریف شفیع ما در قیامت باشد.
علوی با تاکید بر نقش طلاب در هدایت دینی مردم اظهار داشت: طلاب به جهت اینکه در محیطی که اصلی ترین کارشان پرداختن به مضمون آیات قرآن و روایات است تحصیل می کنند باید خود الگو و مقدمه ای برای فهم و تفقه در دین باشند.
استاد حوزه علمیه گفت: طلاب با عملکرد اسلامی و صحیح خود می توانند الگویی برای دیگران باشند و این درصورتی است که رفتار فردی و اجتماعی اسلامی و درستی داشته باشند.
وی به رابطه مهدویت و شبهای قدر نیز اشاره کرد و گفت: بنابر روایتی اعمال ما در این شب ها خدمت ولی عصر(عج) عرضه می شود و ما با اعتقاد به این موضوع باید سعی کنیم نظر ایشان را جلب کنیم.
کارشناس نظارت مدیریت حوزه علمیه خواهران اصفهان یادآور شد: اعتقاد به حضور ولی عصر(عج) در همه مکان ها و زمان ها مقدمه پرهیز از گناه است و باید ایشان را ناظر بر زندگی و رفتار خود بدانیم.
وی گفت: اگر اعتقاد به حضور بقیه الله در زندگی داشته باشیم مسئولیت پذیری افراد بیشتر شده و درنتیجه زمنیه ساز ظهور خواهیم بود.
نظر شما