تأویل و تفسیر به رای اصول اسلامی پایه های دین را متزلزل می کند

خبرگزاری شبستان: امام جمعه اردبیل گفت: تأویل، تحریف و تفسیر به رای اصول و احکام اسلامی پایه های دین را متزلزل می کند و برای مصونیت از این خطر نیاز به چراغ راهنما است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، آیت الله سید حسن عاملی، امام جمعه اردبیل و نماینده ولی فقیه در استان امروز (5 تیرماه) در مراسم احیای شب های قدر در مصلی امام خمینی(رحمه الله علیه) گفت: هدایت و راهنمایی امت اسلام به سمت حضرت علی (علیه السلام) نشان از درایت، دورنگری و شاهکار ولایت پیامبر اسلام است.

 

وی با بیان اینکه حضرت علی (علیه السلام) دروازه و مدار حق است، افزود: پیامبر اسلام شان و مرتبت ویژه ای برای حضرت علی (علیه السلام) بیان کرده که از جمله آن زهد، عرفان، شجاعت و علم آن حضرت نسبت به زمان و مکان است.

 

آیت الله عاملی حساسیت وهابیت نسبت به محبت اهل بیت (علیه السلام) را یادآور شد و بیان داشت: عرفان های نوظهور و فرقه های انحرافی از جمله وهابیت تلاش های بسیاری را برای کم رنگ کردن محبت اهل بیت (علیه السلام) در دل مسلمانان انجام داده اند.

 

امام جمعه اردبیل، اضافه کرد: تا زمانی که کاروان بشریت همسو با قرآن و اهل بیت (علیه السلام) حرکت می کند نتیجه آن عزت، شرف و سربلندی برای مسلمانان است ولی لحظه ای که در این مسیر لغزشی داشته باشد و از مسیر کاروان حق خارج شود به یقین ذلت وصف ناپذیری را تجربه خواهد کرد.

 

حضرت علی(علیه السلام) به خاطر دین و عدالت مماشات نکرد

نماینده ولی فقیه در استان حضرت علی (علیه السلام) را معیار و مقیاس حق در طول تاریخ توصیف کرد و گفت: آن حضرت در طول دوران زندگی و حکومت خود هیچ گاه به خاطر دین و عدالت مماشات نکرد چراکه مشروعیت حکومت خود را در راستی و عدالت می دید.

 

آیت الله عاملی فلسفه حکومت اسلامی را مبتنی بر عدالت اسلامی برشمرد و متذکر شد: دشمنی ها علیه حضرت علی (علیه السلام) نیز از همین نقطه و بحث عدالت آغاز شد چراکه آن حضرت امامی نبود که آخرت خود را فدای امور دنیوی کند از همین رو امتیاز خاصی برای هیچ کسی قائل نشد.

 

امام جمعه اردبیل در پایان سخنان خود عهدنامه مالک اشتر را بزرگ ترین منشور حکومتی تاریخ دانست و خاطر نشان کرد: نهج البلاغه به عنوان یک یادگار گران بها از حضرت علی (علیه السلام) باید در همه زندگی ما ساری و جاری شود.

 

کد خبر 553832

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha