« فیلسوفان بدکردار» در بازار کتاب پیدا شدند

انتشارات امیرکبیر کتاب « فیلسوفان بدکردار» نوشته ی «نایجل راجرز» و «مل تامپسون» را با ترجمه ی« احسان شاه قاسمی» تجدید چاپ کرد.

به گزارش خبرنگار کتاب شبستان ، کتاب حاضر  که به قلم «نایجل راجرز» و «مل تامپسون» نگارش شده، فلسفه را مجموعه‌ای از فیلسوف و فلسفه‌پردازی دانسته و با کنکاشی در زندگی خصوصی و اجتماعی هشت فیلسوف برجسته یعنی ؛ «ژان ژاک روسو»،« آرتور شوپنهاور»،« فردریش نیچه»، «برتراند راسل»، «لودویگ ویتگنشتاین»، «مارتین هایدگر»، «ژان پل سارتر »و« میشل فوکو »، نشان می‌دهد که آنچه فیلسوفان به عنوان چهارچوب‌های ذهنی و نظری ارائه می‌کنند تا حدود زیادی واکنش به پیچیدگی‌های روانی و شخصیتی آن‌ها دارد.

این کتاب در هشت فصل تنظیم شده و هر یک از فصول به یکی از فیلسوفان اختصاص یافته است و استدلال اصلی کتاب  این است که برخلاف ادراک رایج در حلقه‌های فلسفه و اندیشه، تفکررا به هیچ عنوان نمی‌توان از زندگی شخصی جدا کرد و با بررسی شواهدی از زندگی خصوصی آن‌ها نشان می‌دهند که فلسفه‌ی آن‌ها واکنشی به مسائل و مشکلات در زندگی شخصی آن‌ها بوده است و با برجسته سازی تناقض‌های موجود در رفتار و گفتار فیلسوفان موافقان و مخالفان بسیاری را نسبت به آن اندیشه برمی انگیزند.

در قسمتی از این کتاب می خوانیم:

«در میانه قرن بیستم برتراند راسل به عنوان یک فیلسوف برای بسیاری از مردم جهان همان جایگاهی را داشت که انشتین به عنوان دانشمند. ظاهر راسل با موهای سفید و ویژگی های خشک اما اشرافی اش هنگامی که دود پیپ را بیرون می داد واقعا به شغلش می آمد و وقتی در مورد مسائل اجتماعی و سیاسی بحث می کرد، واقعا جذابیت خردمندانه ای داشت.....»

گفتنی است  کتاب « فیلسوفان بدکردار» را انتشارات «امیرکبیر» با  ترجمه ی «احسان شاه قاسمی» برای  دومین بار چاپ کرده  به بازار کتاب فرستاده است.

 

 

کد خبر 553821

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha