استعدادیابی خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد/ مسئولان به نوغانداری توجه کنند

خبرگزاری شبستان: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (رحمه الله) گلستان گفت: استعدادیابی تمام خانواده های تحت پوشش این نهاد انجام شده و تا ۲۰ روز آینده نتایج آن جمع بندی می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، ایراهیم باغبانی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (رحمه الله) گلستان، امروز (2 تیر) در دومین جلسه کارگروه اشتغال استان گفت: سال گذشته 48 میلیارد تومان منابع برای ایجاد اشتغال جذب شد و بیشترین سهم را در ایجاد مشاغل خرد در استان داریم.

 

وی با انتقاد از مزیت هایی که یونیدو برای استان پیشنهاد کرده است، افزود: براساس چه شاخص و مبنایی زنبورداری، آی تی و گردشگری برای استان به عنوان مزیت تعیین شده است در حالیکه در بخش فرش افراد زیادی در استان مشغول به کار هستند و یا در زمینه تولید پوشاک نیز شرایط خوبی داریم.

 

باغبانی گفت: استراتژی مشاغل خرد در استان مشخص نیست و تاکنون هم سیاستی وجود نداشته است. در کمیته امداد برای  توانمندسازی خانواده های تحت پوشش اقدامات خود را ادامه می دهیم و استعدادیابی این خانواده ها را که از ابتدای فروردین آغاز کرده ایم تا 20 روز آینده جمع بندی می کنیم و سیاست های مشاغل خرد را براساس آنها، تعیین خواهیم کرد.

 

کلثوم غفاری، مدیرکل خانواده و امور بانوان استانداری هم در این جلسه با بیان اینکه صنعت ابریشم می تواند یکی از اولویت های استان برای توسعه باشد، گفت: توسعه نوغانداری نیازی به تسهیلات و آموزش چندانی ندارد، هنوز در بسیاری از شهرستان هایی که این حرفه رایج است افرادی حضور دارند که بدون نیاز به آموزش محصول تولید می کنند.

 

وی افزود: علاوه بر مزیت های زیست محیطی، جاذبه های گردشگری و هم چنین رونق صنایع دستی را نیز سبب خواهد شد. همچنین اراضی شیبدار استان که یکی از دغدغه های جدیست با ایجاد توتستان ها حفظ می شود.

 

غفاری گفت: این طرح در شهرستان هایی که کشت برنج در آنها رایج است و موجب از بین رفتن آب های زیر زمینی می شود، می تواند جایگزین مناسبی باشد.

 

حسین پیشقدم، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم در این جلسه گفت: مسئولان استان نباید منتظر بنشینند تا کسانی از بیرون برای توسعه آن تصمیم بگیرند. در کنار سازمان هایی مانند یونیدو دستگاه های استان هم موظفند برای توسعه استان برنامه داشته باشند.

 

وی افزود: در بحث مزیت های پیشرو دستگاه اصلی استان شامل جهادکشاورزی، شیلات، صنعت و گردشگری در یکسال گذشته توفیقاتی نداشته اند. هرچند در بخش گردشگری کارهایی خوبی انجام شده که کافی نیست.

 

پیشقدم اظهار کرد: زمانی که به مباحث علمی کار رسیدیم و کمی روند سخت شد دستگاه ها دیگر ادامه ندادند. همین است که به رغم فرصت های مناسبی که در استان نداریم نتوانسته ایم از آنها استفاده کنیم و در یک منطقه کویری پرورش ماهیان خاویاری داریم اما در استان خبری نیست.

 

وی گفت: باید به اسناد راهبردی استان احترام بگذاریم و به مصوبات پایبند باشیم. به علاوه برای داشتن آمارهای به روز سامانه سیمابر در استان داریم که دستگاه ها نسبت به ثبت آمار در این سامانه باید اهتمام جدی داشته باشند.

 

 

کد خبر 553454

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha