به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، امرالله عباسی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان، امروز (2 تیر) در کارگروه توسعه اشتغال استان گفت: در طرح کارورزی گلستان به همراه 7 استان دیگر در کشور به عنوان پایلوت انتخاب شده بود که از سال گذشته برنامه ریزی ها و اقدامات لازم برای اجرایی شدن آن فراهم شد.
وی افزود: 2 هزار و 820 نفر برای شرکت در طرح کارورزی ثبت نام کردند که حدود یک هزار نفر از آنان واجد شرایط بودند که از این تعداد 80 نفر جذب بنگاه های اقتصادی شدند و برای 74 نفر از آنان بیمه نامه صادر شده است.
عباسی با اشاره به تعداد بنگاه های متقاضی هم اعلام کرد: 249 بنگاه برای بکارگیری کارورزان اعلام آمادگی کرده بودند که 69 بنگاه دارای مجوز پذیرش شدند.
وی بیان کرد: بیشترین کارورزان به کارگیری شده در شهرستان های کردکوی، گرگان، گنبدکاووس و بندرترکمن بوده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با بیان اینکه طرح کارورزی از حالت پایلوت خارج شده است، گفت: امسال سهمیه برای استان تعریف شده و یک هزار نفر کارورز باید جذب بنگاه های اقتصادی شوند. پیشنهاد دادیم که کمک هزینه ای که دولت برای جذب کارورزان می پردازد که مبلغ 200 هزار تومان است به 400 هزارتومان افزایش پیدا کند. از طرفی به محض جذب کارورز در بنگاه اقتصادی دولت سهم کمکی خود را به مدت یکسال به صورت یکجا به آن بنگاه پرداخت می کند.
وی با بیان اینکه در ایجاد مشاغل موازی کاری دیده می شود، اظهار کرد: کارهای پراکنده در زمینه ایجاد اشتغال در استان انجام می شود و به نظر می رسد همگرایی قوی و متناسب با نیاز سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل در استان وجود ندارد.
عباسی با اشاره به شناسایی مزیت های استان گفت: سازمان یونیدو که یک نهاد بین المللی است ظرفیت های استان را مورد ارزیابی قرار داده و سه رسته شغلی را به عنوان مزیت در استان پیشنهاد داده که از صفر تا 100 آن را برعهده خواهند گرفت.
به گفته وی، زنبورداری، آی تی و گردشگری مزیت هاییست که از سوی یونیدو برای استان در نظر گرفته شده است.
نظر شما