به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، حسین علی نسب، مسئول دارالقرآن کریم سازمان تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد، ظهر امروز(2 تیر) در نشست خبری با اصحاب رسانه این استان، گفت: سال گذشته حدود 2 میلیارد و 700 میلیون ریال از محل اعتبارات استانی، شورای توسعه قرآنی و اعتبارات ملی به حوزه قرآنی استان اختصاص یافت.
وی این اعتبارات را جوابگوی بخش قرآنی استان کهگیلویه و بویراحمد ندانست و اظهار داشت: امسال طبق اعتبارات مصوب بند پنجم، اعتبارات دارالقرآن 800 میلیون ریال به نسبت سال گذشته افزایش را نشان می دهد که هنوز بودجه بخش قرآنی اختصاص نیافته است.
علی نسب، با بیان اینکه یکی از فعالیت های در دست اقدام دارالقرآن که با جدیت دنبال می شود تربیت سالانه 100 حافظ قرآن است، افزود: برای این فعالیت ارزنده مبلغ 500 میلیون ریال اختصاص یافته و به هر مربی که یک حافظ قرآن تربیت و به سازمان تحویل دهد، مبلغ پنج میلیون ریال وجه نقد اهداء می شود.
مسئول دارالقرآن کریم سازمان تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به اینکه اعتبارات موسسات و خانه های قرآنی بعد از تخصیص به این مکان ها اختصاص می یابد، ادامه داد: حدود 500 خانه قرآنی رسمی ثبت شده در استان وجود دارد؛ هرچند ظرفیت بیشتر از اینها نیز وجود دارد، ولی به دلیل کمبود اعتبارات حوزه قرآنی در حال حاضر امکان ثبت و حمایت آنها وجود ندارد.
وی اعتبار کمتر از 20 میلیارد ریال را جوابگوی فعالیت های قرآنی در این استان ندانست و عنوان کرد: هم اکنون 11 موسسه قرآنی ثبت شده و فعال در این استان فعالیت دارند.
علی نسب، با بیان اینکه سال گذشته پرونده 2 موسسه به مرکز ارسال شد ولی به دلیل ادغام موسسات فرهنگ و ارشاد اسلامی و دارالقرآن هنوز این موسسات به ثبت نرسیده اند، یادآور شد: با توجه به مصوبه شورای توسعه قرآنی کشور از امسال مدیریت موسسات قرآنی، هدایت، حمایت و پشتیبانی از آنها به دارالقرآن کریم سازمان تبلیغات اسلامی واگذار شده است.
این مسئول فرهنگی و قرآنی کهگیلویه و بویراحمد، از حمایت دارالقرآن کریم استان از فعالیت های محول شده به موسسات قرآنی خبر داد و افزود: کلیه مهدهای قرآنی، مکتب القرآن ها، جامعه القرآن و کلیه موسسات فعال در این زمینه همه زیر نظر در القرآن استان فعالیت می کنند.
نظر شما