خنثی شدن بمب‌گذاری در تهران و سایر استان‌ها/ غلامرضا شریعتی؛ استاندار خوزستان

خبرگزاری شبستان:غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان شد، تکذیب جابه جایی نعمت زاده از وزارت صنعت، بمب‌گذاری در تهران و سایر استان‌ها خنثی شد، هم به قهرمان نیاز داریم هم به پهلوان برخی از سرتیترهای اخبار حوزه دولت در هفته گذشته بود.

به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان شد، تکذیب جابه جایی نعمت زاده از وزارت صنعت، بمب‌گذاری در تهران و سایر استان‌ها خنثی شد، هم به قهرمان نیاز داریم هم به پهلوان برخی از سرتیترهای اخبار حوزه دولت در هفته گذشته بود. ادامه اخبار و رویدادهای این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:

تکذیب جابه جایی نعمت زاده از وزارت صنعت،معدن و تجارت

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد : خبر برخی رسانه ها مبنی بر تغییر نعمت زاده و جایگزینی شخص دیگر صحت ندارد و این موضوع بارها از سوی سخنگوی دولت و مقامات ارشد دولتی عنوان شده است.

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی همچنین تصریح کرد: متاسفانه برخی از رسانه ها هر چند وقت یک بار ، با انتشار شایعه جابه جایی مدیران موجب تشویش اذهان عمومی می شوند و این در حالی است که امسال تمام تلاش و وقت مسئولان دولت معطوف به رونق اقتصادی است و لازم است که رسانه ها نیز با همراهی تیم اقتصادی دولت به تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی که همواره مورد تاکید رهبر انقلاب اسلامی است کمک نمایند.

بمب‌گذاری در تهران و سایر استان‌ها خنثی شد/ تروریست‌ها بازداشت شدند

وزارت اطلاعات درباره خنثی سازی اقدام شیطانی تروریست‌های تکفیری در تهران اطلاعیه‌ای به شرح زیر صادر کرد:

با ادعیه مردم روزه دار و با عنایات خداوندی، یکی از بزرگترین توطئه های تروریستی گروه های تکفیری وهابی، در روزهای منتسب به حضرت خدیجه کبری (س) کشف و خنثی شد.

در طرح جنایتکارانه ی گروهک ضد اسلامی تروریستی تکفیری، سلسله بمب گذاری هایی در نقاط متعددی در عمق کشور و مشخصاً برای مناسبت های پیش رو تدارک دیده شده بود که با توکل و توسل و فداکاری های سربازان گمنام امام زمان (عج) در تهران و چند استان دیگر، اقدامات شیطانی تروریست های تکفیری خنثی سازی شد، تروریست ها بازداشت شدند و تعداد بمب های آماده ی انفجار و مقادیر انبوهی مواد اولیه ی انفجاری کشف و ضبط گردید.

با توجه به ادامه داشتن تحقیقات میدانی در داخل و خارج از کشور و استمرار بازجویی از تروریست ها، اطلاعات تکمیلی به محض فراهم شدن شرایط حفاظتی، به استحضار ملت شریف ایران خواهد رسید.

سربازان گمنام امام زمان (عج) برای ادامه مسیر، شدیداً نیازمند ادعیه ی مردم روزه دار، بویژه در لیالی قدر هستند.

بازدید جهانگیری از پروژه با سابقه تهران-شمال

اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور صبح امروز برای سومین بار در طول سه سال اخیر از پروژه آزادراه تهران- شمال بازدید کرد.

وی در جریان بازدید امروز خود از نزدیک در جریان پیشرفت‌های فاز اول این پروژه قرار گرفت و در جلسه‌ای با حضور وزیر راه و رئیس بنیاد مستضعفین و تعدادی از کارفرمایان این پروژه موانع پیش روی پیشرفت آزادراه تهران- شمال را مورد بررسی قرار داد.

احداث پروژه آزادراه تهران- شمال در چهار فاز مختلف از سال 76 آغاز به کار کرده است. فاز چهارم این پروژه حدفاصل مرزن‌آباد تا چالوس مورد بهره‌برداری قرار گرفته است و عملیات اجرایی فازهای اول و دوم این پروژه در دست انجام است.

تاکنون فاز اول این پروژه بیش از 59 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و پیش‌بینی می‌شود که بهار سال آینده این بخش از آزادراه تهران- شمال مورد بهره‌برداری قرار بگیرد.

فاز دوم پروژه آزادراه تهران- شمال 22 کیلومتر طول دارد که از ویژگی‌های برجسته آن احداث بزرگترین تونل راهی کشور به طول 6 هزارو 400 متر است.

جهانگیری پیش از این در زمستان سال 93 و پاییز سال 94 نیز از پروژه آزادراه تهران- شمال بازدید کرد.

جهانگيري روز دوشنبه پس از بازديد از طرح آزاد راه تهران ـ شمال گفت: بزرگترين دستاورد اين طرح نمايش توان مهندسي كشور است زيرا اين بخش نشان داد مي تواند با كيفيتي مناسب و قابل قبول در سطح بين المللي كارهاي مهمي انجام دهد.

وي با اشاره به حضور هفت پيمانكار بزرگ داخلي در اين طرح و كاسته شدن از سهم شركت هاي خارجي اظهار داشت: خوشبختانه هيچ كمبودي در توان مديريتي و مهندسي پيمانكاران داخلي وجود ندارد و آن چيزي كه اجراي طرح هاي اينچنيني را به تعويق مي اندازد محدوديت ها و مسائل مالي است.

وي با تاكيد براينكه نظام بانكي و مالي كشور بايد خود را براي تامين مالي طرح هاي بزرگ اينچنيني تجهيز كند گفت: وجود وقت در اين بخش باعث شده كه براي اجراي طرح هاي زيربنايي نيازمند فاينانس و حضور شركت هاي خارجي باشيم به طوري كه نياز مالي اتمام آزاد راه تهران ـ شمال 8 هزار ميليارد تومان است و در بودجه كشور تنها 20 ميليارد تومان در سال جاري به آن اختصاص يافته كه به طنز شباهت دارد.

معاون اول رييس جمهور افزود: توان بودجه اي كشور به اندازه اي نيست كه بتوان مشكل طرح هاي بزرگ را برطرف كرد و نياز به ابتكارات جديد مالي و بانكي است و لازم است صاحبنظران اقتصادي در اين خصوص راهكار ارائه دهند.

جهانگيري با بيان اينكه 70 تا 80 درصد كالاهايي كه از خارج از كشور وارد مي شود قابل توليد در داخل كشور است گفت: اين مهم در صورتي محقق خواهد شد كه تامين مالي طرح هاي بزرگ در داخل انجام شود.

وي با اشاره به توانمندي بازار سرمايه و وجود نقدينگي در دست مردم گفت: سال گذشته وزارت نفت توانست ظرف يك ساعت 5 هزار ميليارد تومان اوراق مشاركت در بازارسرمايه را بفروشد و ظرفيت هايي اينچنيني در بازار بورس و جامعه وجود دارد كه بايد بيايد و در كارهاي توليدي و زيربنايي كشور هزينه شود.

معاون اول رييس جمهور با اشاره به پيشرفت فيزيكي خوب طرح آزاد راه تهران ـ شمال گفت: بايد شرايط را فراهم كنيم تا مردم، دانشگاهيان و مسئولين بتوانند دردوران ساخت از اين توان مهندسي و فني داخلي بازديد كنند زيرا انجام چنين طرح هايي فقط جاده نيست و چندين تونل، پل و كارهاي زيربنايي در حال انجام است.

غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان شد

هیأت وزیران در جلسه خود به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رییس جمهوری، به آقای غلامرضا شریعتی به عنوان استاندار جدید استان خوزستان رأی اعتماد داد و از خدمات آقای مقتدایی استاندار پیشین قدردانی کرد.

رییس جمهوری، استان خوزستان را از مهم‌ترین و راهبردی‌ترین استان‌های کشور دانست که از جهات متعددی دارای اهمیت ویژه بوده و به علت برخورداری از ظرفیت‌های فراوان، مستعد پیشرفت بیشتری است.

دکتر روحانی استاندار جدید را به دلیل دارا بودن تجربیات متنوع در استان و برخورداری از همراهی و اجماع نیروهای فعال استان، گزینه مناسبی برای این استان دانسته و ایشان را به اهتمام ویژه در حوزه اقتصاد و کشاورزی توصیه نمود.

وی همچنین از استاندار جدید خوزستان خواست که رعایت اعتدال در همه امور و استفاده از همه نیروهای شایسته و توجه به همه اقوام را نصب‌العین خود قرار دهد و تلاش کند که هیچ‌کس در استان احساس تبعیض نکند.

رییس جمهوری پیگیری جدی مسأله ریزگردها را از جمله اولویت‌های استان دانست و دستگاه‌های مسئول و استاندار را به تعامل با کشورهای منطقه برای حل مشکل در منشأ خارجی ریزگردها موظف کرد.

در ادامه این جلسه که عصر یکشنبه برگزار شد، طرح جامع ساماندهی وضعیت تولید، فرآوری، بازار و مصرف شیر با هدف حمایت از دامداران و تقویت بخش غیردولتی، توسط هیأت وزیران به تصویب رسید.

بر این اساس، دولت وزارت جهاد کشاورزی را موظف نمود نسبت به تشکیل صندوق حمایت از توسعه زنجیره صنعت شیر کشور با مشارکت تمامی فعالین زنجیره مذکور حداکثر ظرف مدت شش ماه اقدام نماید. این وزارتخانه همچنین الگوی مطلوب زنجیره تولید شیر خام تا عرضه محصولات لبنی را به همراه سامانه مورد نیاز برای تسهیل جریان وجوه و کالا در قالب بستر الکترونیکی بانک عامل طراحی نموده و بر استقرار و راه‌اندازی زنجیره مذکور در تمامی استان‌ها نظارت خواهد کرد.

در این راستا، مبلغ چهار هزار و پانصد میلیارد ریال فرآورده‌های لبنی و بهبود کارکردهای صادراتی و با هدف افزایش بهره‌وری و ارتقای کیفیت تولید شیرخام، تا سقف دو هزار میلیارد ریال بابت ارایه مشوق‌های صادراتی از محل اعتبارات قانون بودجه سال 1395 کل کشور اختصاص خواهد یافت.

تداوم توزیع شیر رایگان در مدارس و پیش‌بینی حداقل سرانه یک کیلوگرم پنیر در سبد خانوارهای تحت پوشش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز از جمله تصمیمات این جلسه بود.

هم به قهرمان نیاز داریم هم به پهلوان

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی یکشنبه شب در ضیافت افطار با ورزشکاران با تأکید بر اهمیت ورزش همگانی در کنار توجه به ورزش قهرمانی، اظهارداشت: ورزش همگانی اساس و پایه است اما از طرفی دیگر ورزش قهرمانی می‌تواند مشوق نسل جوان کشورمان برای ورزش همگانی باشد.

 رییس جمهوری با بیان اینکه "امروز جامعه ایران در مسیر تحرک سالم و با نشاط برای سلامت جسم و جان خود قرار دارد"، گفت: بازی‌ها و ورزش‌های قهرمانی و حرفه‌ای باعث خلق افتخارات ملی و تبلیغ و معرفی هویت و فرهنگ کشورمان به دنیا می‌شود مخصوصاً ورزش‌هایی که با اخلاق توأم باشد، بزرگترین تبلیغ برای یک ملت محسوب می‌شود.

دکتر روحانی تصریح کرد: ورزش قهرمانی اگر توأم با اخلاق اسلامی و انسانی باشد می‌تواند همه تبلیغاتی را که در زمینه ایران‌هراسی در دنیا به راه انداخته‌اند، از بین برده و چهره واقعی ایران و ایرانی را به جهانیان معرفی کند.

رییس جمهوری گفت: خوشحالیم در کشوری زندگی می‌کنیم که جوانان ما در علم و دانش افتخارات فراوانی می‌آفرینند و در دنیای دیپلماسی نیز پهلوانان بزرگی که از قدرت علمی، فنی و حقوقی برخوردار هستند، می توانند در یک معرکه بزرگ جهانی وارد شده و با موفقیت از آن خارج شوند.

دکتر روحانی گفت: سال گذشته و در ایام ماه مبارک رمضان، قهرمانان ما توانستند در صحنه دیپلماسی در برابر آنچه جامعه جهانی می‌نامیدند، پیروزی و موفقیت به دست آورده و حقوق ملت ایران را از همان کسانی که ادعا می‌کردند ایران حق غنی‌سازی ندارد، کسب کرده و امروز آنها را در زمینه هسته‌ای طرف معامله خود قرار دهند.

رییس جمهوری افزود: همان‌ کسانی که ادعا می‌کردند ایران نباید آب سنگین داشته باشد، امروز از ایران آب سنگین می‌خرند و تاکنون یک محموله از آن را خریداری کرده‌اند.

دکتر روحانی تصریح کرد: قهرمانان کشورمان زنجیرهای تحریم را گسسته  و راه را برای فعالیت جامعه باز کرده‌اند.

رییس جمهوری تصریح کرد: در هر صحنه و رشته‌ای که نمایندگان ملت ایران پیروز می‌شوند، این به مفهوم پیروزی همه ملت ایران است.

دکتر روحانی در ادامه با آرزوی قهرمانی و پیروزی‌های ورزشکاران کشورمان در المپیک و پارا المپیک، اظهار امیدواری کرد که ورزشکاران کشورمان باز هم برای ملت ایران غرور و افتخار خلق کنند.

رییس جمهوری خاطر نشان کرد: برخی  کشورهایی که غرور و افتخار تاریخی ندارند، از طریق اسطوره‌‌سازی و بسیاری از مسایل دیگر که ممکن است با واقعیت انطباق نداشته باشد، به دنبال خلق  قهرمانانی در عالم تخیل و خیال هستند و این در حالی است که سرتاسر تاریخ ملت ایران سرشار از غرور و افتخارات تاریخی است.

دکتر روحانی اضافه کرد: در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نیز افتخارآفرینان بزرگی داشتیم و ملت ایران هیچگاه چهره‌های بزرگی همچون بابایی‌ها، ستاری‌ها، همت‌ها، باکری‌ها و باقری‌ها را فراموش نخواهد کرد و همواره به قهرمانان بزرگ تاریخی خود افتخار می‌کند.

رییس جمهوری با بیان اینکه قهرمانان می‌توانند به یک ملت روحیه و امید داده و راه را برای کارهای بزرگ بگشایند، اظهار داشت: ورزش گاهی از یک ملت تبلیغی می‌کند که چه‌بسا هزاران ساعت تبلیغات مکتوب و تصویری نیز از انجام آن ناتوان باشد.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه ورزش علاوه بر مسأله سلامت و نشاط عمومی در کنار خود، صبر، مقاومت، ایستادگی و کار جمعی را هم به ارمغان می‌آورد، گفت: افتخارآفرینی ورزشکاران کشورمان در میادین جهانی نه تنها باعث غرور و افتخار ملت ایران می‌شود، بلکه سایر ملت‌ها نیز به آن افتخار می‌کنند.

تغییر نگرش مرکل نسبت به روحانی

یک هفته‌نامه آلمانی به‌نقل از محافل دولتی از تغییر موضع مخالف مرکل برای دعوت از روحانی به‌منظور سفر به آلمان خبر داده نوشت: احتمالاً رئیس‌جمهور ایران در سال جاری میلادی به آلمان می‌آید.

هفته‌نامه اشپیگل در خبری اعلام کرد که ظاهراً "آنگلا مرکل"، صدراعظم آلمان مخالفت اساسی خود با دیدار رئیس جمهور ایران و سفر وی به آلمان را کنار گذاشته است.

این هفته‌نامه آلمانی با استناد به محافل دولتی آلمان نوشت: احتمالاً روحانی، رئیس جمهور ایران در سال جاری میلادی به آلمان می‌آید، اما جزئیات در این باره باید اعلام شود.

"فرانک والتر اشتاین‌مایر"، وزیر امور خارجه آلمان و "زیگمار گابریل"، وزیر اقتصاد این کشور مدتهاست که به صدراعظم آلمان فشار وارد می‌کنند که روحانی را به آلمان دعوت کند. همچنین اقتصاد آلمان هم فشار شدیدی در این راستا بر صدراعظم آلمان وارد کرده است.

هفته‌نامه اشپیگل نوشت: ظاهراً این فشارها در این راستا نقش داشته است که مرکل موضع خود را برای دعوت از روحانی به‌منظور سفر به آلمان تغییر دهد.

تا به حال مرکل دیدار با روحانی در برلین را به‌دلیل حمایت از حزب‌الله در لبنان و سوریه و به رسمیت نشناختن اسرائیل رد می‌کرد.

به گزارش شبستان، در سفر دوم فرانک والتر اشتاین مایر وزیر خارجه آلمان به تهران در نشست مطبوعاتی مشترک وی با محمد جواد ظریف، اشتاین مایر به این نکته که برای دعوت از روحانی به منظور سفر به آلمان تلاش می کند اشاره کرد.

اگر این خبر صحت داشته باشد، در صورت سفر به آلمان دومین سفر اروپایی رئیس جمهور رقم خواهد خورد.

روحانی پیش از این به ایتالیا و فرانسه سفر کرده بود و سفرش به بلژیک و اتریش لغو شد.

سازمان مدیریت و برنامه ریزی شایعه اختصاص پاداش های میلیاردی را تکذیب کرد

سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور شایعه اختصاص پاداش ۲۸ میلیارد تومانی مدیران ارشد این سازمان از بودجه های غیر شفاف را تکذیب کرد.این سازمان پیرو درج خبری در برخی از رسانه ها مبنی بر اختصاص پاداش 280 میلیارد ریالی مدیران ارشد این سازمان از بودجه های غیر شفاف، با اظهار تاسف از درج این خبر غیر واقعی و شبهه برانگیز که موجب بر هم زدن آرامش جامعه و تشویق اذهان عمومی شد، جوابیه ای را به شرح زیر برای تنویر افکار عمومی منتشر کرد.

1- از مبلغ 28 میلیارد تومان عنوان شده، 9.5 میلیارد تومان مربوط به بودجه مصوب سال 1395 است که هنوز در فرآیند ابلاغ بودجه قرار دارد و تاکنون ریالی از آن تخصیص داده نشده و لذا هزینه نشده است و این امر خود از اساس، نادرستی خبر را نشان می دهد.

2- از مجموع اعتبارات مصوب 18.5 میلیارد تومان برای سال های 1393 و 1394 مندرج در جدول منتشر شده نیز با توجه به وضعیت مالی کشور و خزانه در سال های فوق، اساسا پرداخت به صورت کامل انجام نشده و در مجموع 5.8 میلیارد تومان شامل مبلغ 4.3 میلیارد تومان برای سال 1393 و مبلغ 1.5 میلیارد تومان برای سال 1394 تخصیص داده شده است که بر اساس قانون و موافقت نامه های مبادله شده، برای انجام پژوهش های کاربردی و مطالعات توسعه ای از سوی صاحب نظران، مشاوران و کارشناسان خارج از این سازمان هزینه شده و ریالی از آن، صرف امور داخلی و پاداش مدیران نشده است.

در بخش دیگری از این جوابیه آمده، بدیهی است با توجه به ابعاد تخریبی خبر فوق در سطح ملی و در راستای اعاده حیثیت سازمان های دولتی، به ویژه سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به عنوان نهاد نظارتی دولت جمهوری اسلامی ایران، بر اساس قانون مطبوعات، شکایت و پیگیری کامل این موضوع از طریق دادستانی کل کشور انجام می گیرد.

همچنین انتظار می رود تا همه رسانه هایی که به استناد این خبر کذب اقدام به نشر آن کرده اند، نسبت به درج این تکذیبه اقدامات لازم را انجام دهند.

فریاد "حال بد" اهالی فرهنگ/بوی بهاری که به مشام روحانی می‌رسد

حسن روحانی رئیس جمهور شب گذشته در ضیافت افطاری میزبان اهالی فرهنگ و اصحاب رسانه بود. که در این ضیافت حضور گویندگان مشهور تلویزیونی به چشم می خورد. همچنین چهره هایی چون حسینعلی امیری سخنگوی وزیر کشور، احمد توکلی نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، الیاس حضرتی نماینده مجلس دهم شورای اسلامی، حسین فریدون دستیار ویژه رئیس جمهور، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرتضی بانک معاون نهاد ریاست جمهوری، محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهور، حسین انتظامی معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این ضیافت رئیس جمهور را در این میزبانی همراهی می کردند.

اما در کنار خبرنگاران و مدیران عامل رسانه‌های داخلی و چهره‌های ذکر شده رئیس جمهور میزبان میهمان ویژه ای بود که با حضورش در این ضیافت رسم هر ساله غریبانه بودن صداوسیمایی ها در ضیافت افطاری رئیس جمهور را شکاند.

علی عسگری رئیس جدید سازمان صداوسیما در این مراسم حضور یافته بود تا اولین رئیس رسانه ملی باشد که میهمان ضیافت افطاری رئیس جمهور و دولتی ها می شود.

در ابتدای این مراسم امیر محبیان مدیرعامل خبرگزاری آریا در جایگاه سخنرانی قرار گرفت تا در حضور رئیس قوه مجریه ایرادات وارد به دنیای رسانه‌ای ایران را بیان کند.

وی در بخشی از اظهارات خود از ضعف رسانه‌ای دولت یازدهم انتقاد کرد و افزود: دولت راهبرد رسانه‌ای لازم را که به جامعه اطلاع‌رسانی انجام دهد ندارد و در بسیاری از موارد دولت در برابر امواجی که در کشور وجود دارد موضع منفعل داشته که این برای دولتی که همگان به آن امید بسته‌اند مناسب نیست.

وی تاکید کرد: زمان سریع می گذرد مبادا دولتی زمانی را یابد که عمر گذشته باشد.

الیاس حضرتی نماینده مجلس دهم شورای اسلامی و مدیرمسئول روزنامه اعتماد دومین سخنرانی بود که در حضور رئیس جمهور از درد و دلهای اهالی فرهنگ بود سخنرانی حضرتی متفاوت از باقی سخنرانی ها بود او در ابتدا با صدایی ارام درخصوص حوزه‌های نابسامان فرهنگ و اجتماع سخن گفت اما کمی بعدتر صدایش کل سالن را فرا گرفت در حالیکه او با فریاد می گفت اقای رئیس جمهور حال اهالی فرهنگ ناخوش است.

وی در قسمتی از اظهارات خود به برخی از خبرنگاران زندانی نیز اشاره کرد و از رئیس جمهور خواست تا برای روشن تر شدن وضعیت انها تلاش کند که این اظهارات الیاس حضرتی با تشویق حضار همراه بود.

نکته دیگری که حضرتی به ان اشاره کرد بسته بودن دست روزنامه نگاران برای گزارش وضعیت جامعه بحرانهای اجتماعی بود و وی همچنین از نبود انجمن صنفی روزنامه نگاران نیز انتقاد کرد.

در ادامه مدیرمسئول روزنامه دنیای اقتصاد در جایگاه حضور یافت و کل مباحث مطرح شده خود را به وضعیت اقتصادی کشور متمرکز کرد و از رئیس جمهور خواست تا فضای رانتی سازمانهای دولتی و غیردولتی را به منظور اشتیاق بیشتر بخش خصوصی برای سرمایه گذاری از میان بردارد.

ندا عابد مدیر مسئول نشریه تخصصی آزما آخرین سخنران پیش از اظهارات رئیس جمهور در این جلسه بود که برخلاف سنن گذشته به نمایندگی از نشریات تخصصی برای روحانی سخن می‌گفت او ضمن درخواست از دولت برای توجه ویژه به نشریات تخصصی و رسانه‌های مستقل خطاب به رئیس جمهور گفت: وضعیت اجتماعی ما وضعیت خوبی نیست و در کنار حال بد اهالی فرهنگ حال نشریات تخصصی اصلاً خوب نیست.

قسمت پایانی مراسم پیش از افطار شب گذشته به سخنرانی رئیس جمهور در جمع اصحاب رسانه گذشت که وی در بخشی از اظهارات خود به حضورش در دیدار با مقام معظم رهبری به همراه هیئت اقتصادی دولت اشاره کرد و گفت: من که برای استفاده از نظرات ایشان در چند بخش در این جلسه حضور یافته بودم معظم له در بخشی تاکید کردند که مهمترین دستاورد دولت یازدهم ایجاد آرامش اقتصادی در جامعه بوده که باید این دستاورد حفظ شود.

روحانی در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به حضور رئیس سازمان صداوسیما در این جلسه گفت: دولت حتماً نیازمند رسانه است و ما امروز بوی بهار را در مشاممان احساس می کنیم که اشاره وی به تغییر سیاستهای صداوسیما در همکاری با دولت بود پس از این مراسم اهالی رسانه به همراه رئیس جمهور و چهره های دولتی حاضر در این جلسه به اقامه نماز جماعت پرداختند و پس از ان همگی در حضور رئیس جمهور در ضیافت افطار حاضر شدند.

که از جمله حاشیه‌های این ضیافت افطار گفتگوهای خصوصی و رودرروی اصحاب رسانه با رئیس جمهور و اطرافیان وی بود.

در مسایل ملی، منافع حزبی و جناحی معنایی ندارد/ تقویت ارتباط دولت و رسانه ضروری است

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی شنبه شب و در ضیافت افطاری با اصحاب رسانه، تقویت امید و اعتماد در جامعه و تلاش برای جلوگیری از لطمه دیدن امید مردم را ضروری دانست و گفت: آرامش و ثبات امروز جامعه و پیشرفت‌های حاصله مرهون همین روحیه امید و آرامش مردم است.

دکتر روحانی با اشاره به یکی از دیدارهای خود با مقام معظم رهبری در خصوص مسایل اقتصادی، خاطرنشان کرد: ایشان در این جلسه تأکید کردند که یکی از دستاوردهای بزرگ دولت یازدهم ایجاد آرامش در اقتصاد و جامعه است و این مسأله نباید لطمه بخورد.

رییس جمهوری در ادامه با بیان اینکه برجام صرفا فضای مناسب و آماده‌ای را برای فعالیت‌های مختلف فراهم کرده است، اظهارداشت: اگر از این فضا در زمینه‌های مختلف بهره‌برداری و استفاده نکنیم، هیچ فایده و ثمره‌ای به دست نخواهد آمد، بنابراین باید از فضای مناسبی که با برجام ایجاد شده ، برای پیشرفت کشور و فعالیت‌های مختلف اقتصادی بهره بگیریم.

دکتر روحانی گفت: دولت یازدهم دولتی فراجناحی است و وقتی دولت حزبی باشد بدون تردید روزنامه‌ها و تشکل‌های مختلف از آن حمایت می‌کنند، اما وقتی که بخواهد فراجناحی عمل کند، کار دشوار می‌شود و زمانی که پیشرفت و دستاوردی به دست می‌آورد جناح‌های مختلف خود را در آن سهیم می‌دانند و وقتی با مشکلی مواجه شود، خودشان را کنار کشیده و می‌گویند به ما ارتباطی ندارد.

رییس جمهوری در ادامه به نقش صدا و سیما به عنوان رسانه ملی در تبیین اقدامات دولت اشاره کرد و گفت: امروز بوی بهار را از این رسانه احساس می‌کنیم و شرایط مقداری با قبل متفاوت است.

دکتر روحانی تصریح کرد: اگر دولت منتخب مردم و حرکت آن در راستای اهداف ملی است، پس حمایت از دولت به معنای حمایت از مردم است و از سوی دیگر اگر انتقاد از دولت در چارچوب خاص و منافع مردم می‌باشد، آن انتقاد هم مفید و لازم است.

رییس جمهوری با تأکید بر نیاز دولت به رسانه، اظهار داشت: دولت ضمن اینکه به رسانه نیاز دارد، باید بتواند با رسانه‌ها ارتباط و تعامل داشته باشد.

دکتر روحانی ، وجود هر گونه ضعف در رابطه دولت با رسانه را یک نقص بزرگ دانست و با تأکید بر رفع این مشکل، اظهارداشت: رفع فاصله‌ها و تقویت ارتباط بین دولت و رسانه ضروری است.

رییس جمهوری همچنین بر حضور رسانه‌های کشورمان در عرصه منطقه‌ای و جهانی تأکید کرد و گفت: امروز دنیا نیاز دارد که حرف و منطق جمهوری اسلامی ایران را بشنود و باید با ارتقاء و تقویت جایگاه رسانه‌های خود، حرف‌ها و منطق‌مان را در سطح منطقه و جهان در برابر دشمنان و رقبا به گوش جهانیان برسانیم.

دکتر روحانی  تصریح کرد: رسانه‌های کشورمان در سطح جهانی دچار ضعف هستند که باید آن را برطرف کرده و صدای خویش را توسط انواع رسانه‌های جمعی، مجازی و مکتوب به گوش جهانیان برسانیم.

امضای موافقتنامه تشویق متقابل از سرمایه گذاری بین ایران، نروژ، لوکزامبورگ و چین

طبق مصوبه دولت، وزارت اقتصاد مجاز شد نسبت به انجام مذاکره، پیش امضا و امضای موقت موافقتنامه تشویق و حمایت متقابل از سرمایه گذاری بین دولت ایران و دولت پادشاهی نروژ، دولت لوکزامبورگ و منطقه ویژه اداری هنگ کنگ چین اقدام کند.

اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری، این مصوبه را برای اجرا به وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت امور خارجه ابلاغ کرد.

متن مصوبه هیات وزیران به شرح زیر است:

وزارت امور اقتصادی و دارایی مجاز است با هماهنگی معاونت حقوقی رییس جمهوری (امور توافق های بین المللی) و وزارت امور خارجه نسبت به انجام مذاکره، پیش امضا (پاراف) و امضای موقت موافقتنامه تشویق و حمایت متقابل از سرمایه گذاری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت پادشاهی نروژ، دولت لوکزامبورگ و منطقه ویژه اداری هنگ کنگ جمهوری خلق چین در چارچوب متن نمونه موضوع نامه شماره 20721 مورخ 22/5/1379 و اصلاحیه های شماره 18928 مورخ 10/5/1380 و شماره 39463 مورخ 25/2/1390معاونت حقوقی رییس‌جمهور، ظرف سه سال از تاریخ ابلاغ این تصویب نامه اقدام و مراحل قانونی را تا تصویب نهایی پیگیری کند.

کد خبر 553220

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha