به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی استان سمنان، سرهنگ سیدعلی میراحمدی گفت: اینترنت و فضای مجازی، محیطی را فراهم کرده تا بسیاری از افراد بتوانند با نقاط مختلف جهان در ارتباط باشند.
وی ادامه داد: انسان ها در عصر حاضر، فضای مجازی را نقطه عطفی برای پیشبرد اهداف خود می دانند و در زندگی استفاده های چشم گیری از این فضا دارند.
میراحمدی با بیان اینکه به طور نمونه شبکه های اجتماعی مبتنی بر وب و تلفن همراه، امکان ارتباط با دیگر کاربران و یا سازمان ها را در هر زمان و مکان فراهم آورده است، خاطرنشان کرد: کاربران باید با استفاده از شارژهایی که شرکت مخابرات ارائه می کنند، بستر دسترسی به اینترنت و فضای مجازی را برای خود ایجاد کنند.
رئیس پلیس فتای استان سمنان افزود: از طرف دیگر، کلاهبرداران و مجرمان سایبری همواره به دنبال طعمه های مناسبی برای پیاده سازی اهداف شوم خود هستند و از این بستر نهایت استفاده را می برند.
میراحمدی گفت: شارژهای شگفت انگیز یکی از دام های گسترده کلاهبرداران برای کاربران است که به صورت صفحات جعلی در فضای مجازی بارگذاری می شود .
وی ادامه داد: در این دسته از صفحات جعلی، کلاهبرداران با فروش رمز شارژ سیم کارت تلفن همراه و مزایای شگفت انگیز و وسوسه برانگیز، کاربران را به صفحات بانکی جعلی یا فیشینگ سوق داده و اطلاعات بانکی مراجعان را به سرقت می برند.
رئیس پلیس فتای استان سمنان با بیان اینکه سرقت اطلاعات بانکی کاربر در این موارد، به خالی کردن حساب بانکی فرد منجر می شود، گفت: کاربرانی که قصد خرید شارژ از سایت های اینترنتی دارند، باید نکاتی ساده ولی مهم را رعایت کنند.
میر احمدی تاکید کرد: تا جای ممکن، کاربران برای شارژ سیم کارت اعتباری خود به نزدیکترین فروشگاه مراجعه و شارژ خود را تهیه و رمز را به صورت دستی وارد کنند.
وی افزود: هنگام خرید شارژ اینترنتی از صفحات مرتبط با شرکت های مخابراتی مجاز مانند اپراتورهای تلفن همراه، کاربران نشانی سایت شرکت را در قسمت ویژه تایپ کنند و برای اطمینان خاطر، از جستجوی نشانی سایت در موتورهای جستجوگر مانند گوگل و یاهو، خودداری کنند.
نظر شما