خطبه حضرت زهرا (س) احیای کننده اسلام بعد از رحلت پیامبر بود

خبرگزاری شبستان: یک پژوهشگر دینی گفت: خطبه حضرت زهرا (س) که توسط دشمنان به نام فدکیه معروف شده است، احیای کننده اسلام بعد از رحلت پیامبر بود.

به گزارش خبرنگار سرویس قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام عبدالهیان در نشست بانوی آب و آفتاب که به همت مرکز بانوان قرآن پژوه در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برگزار شد، اظهارداشت: این بخش از نمایشگاه طی نشست هایی به تبیین چهره عرفانی و قرآنی حضرت زهرا (س) خواهد پرداخت.

وی با اشاره به اینکه بعد از رحلت پیامبر اکرم (ص) مخالفان اسلام بر این باور بودند که چیزی از این دین باقی نخواهد ماند، افزود: یک نفر باید اسلام ناوبد شده در آن زمان را احیا می کرد که قرعه به نام حضرت زهرا (س) خورد و ایشان با برنامه ریزی اسلام را به قله رساند.

عبدالهیان با اشاره به اینکه حضرت زهرا (س) در خطبه ای که به نام به خطبه فدکیه لقب گرفته است به احیای دین اسلام پرداخت، افزود: مبنا و هدف این خطبه تحت هیچ شرایطی به غصب زمین های فدک مربوط نیست و این بزرگترین خیانت است که این خطبه را به آن ربط داد و نام آن را فدکیه نهاد.

این پژوهشگر دینی با اشاره به اینکه حضرت زهرا (س) فدک را بهانه ای برای قرائت بیانیه و سخنرانی در مسجد قرار دادند، گفت: این سخنرانی برای احیای مجدد قرآن و اسلام انجام شد و متاسفانه دشمن نام آن را فدکیه نهاد در حالی که باید آن را خطبه حضرت زهرا (س) نامید.

وی اضافه کرد: این خطبه حضرت زهرا با مدح و ثنای اهل بیت (ع) آغاز می شود و بعد به تبیین اسلام می پردازد و آرمان پیامبر اسلام را دوباره یادآوری می کند و در حد دو خط به ماجرای غصب فدک اشاره می کند اما اکثر مطالب این خطبه در راستای احیای اسلام است.

عبدالهیان با اشاره به اینکه رفتار اجتماعی حضرت زهرا (س) بسیار آموزنده بود، گفت: روزی پیامبر اسلام به خانه ایشان می رود و خستگی بسیار ایشان از کارهای منزل را می بینند و می فرمایند؛ به تو راهی آموزش می دهم که از اختیار کردن کنیز برای انجام امور بهتر است و رفع کننده خستگی هایت است و به ایشان تسبیحات حضرت زهرا (س) را آموزش می دهد.

این پژوهشگر دینی با بیان اینکه تسبیحات حضرت زهرا (س) مصداق ذکر کثیر است، افزود: این ذکر انسان را به مقام ذکر کثیر می رساند لذا بعد از نمازهای یومیه بدون آنکه حالت نماز تغییر کند باید این ذکر را گفت که موجب مقبولیت نماز می شود.

وی اضافه کرد: گفتن این ذکر پیش از به خواب رفتن در هر شب موجب عاقبت به خیر شدن روز انسان می شود.

کد خبر 552935

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha