علی مرادخانی، معاون هنری وزیر ارشاد در حاشیه بازدید از بخش هنری نمایشگاه قرآن کریم در گفت و گو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه وظیفه معاونت هنری وزارت ارشاد در انتقال مفاهیم قرآنی با ابزار هنر چیست؟، گفت: باید توجه داشت که هنرهای قرآنی در راس خانواده بزرگ هنر قرار دارد.
وی با بیان اینکه اکثر فعالیت های شاخص هنرمندان در حوزه هنر قرآنی است، خاطرنشان کرد: بیشتر آثار ممتاز هنرمندان هنرهای تجسمی، کالیگرافی، خوشنویسی و غیره در حوزه هنرهای قرآنی دیده می شود.
مرادخانی با بیان اینکه در حال حاضر برخی از هنرمندان از هنر خود استفاده اقتصادی نیز می برند، اظهار داشت: این امر تاثیر شگرف هنرهای قرآنی را نشان می دهد بنابراین این مساله یک عمل تشریفاتی و سفارشی نیست و از ابتدا این زنجیره جریان داشته است.
معاون هنری وزیر ارشاد با بیان اینکه معاونت هنری در این راستا در جهت حمایت و تشویق هنرمندان هنرهای قرآنی گام بر می دارد، تصریح کرد: عرضه آثار هنرمندان در نمایشگاه های این چنینی مانند پوستر، خوشنویسی، جلدسازی های قرآن و آثار مباحث پیرامونی جهت حمایت و معرفی هنر قرآنی است.
وی در پایان با اشاره به ارزیابی کیفی بخش هنر نمایشگاه قرآن گفت: بخش هنر در نمایشگاه قرآن بیشتر جنبه عمومی هنر را به نمایش می گذارد و نگاه تخصصی به هنر ندارد ولی چون در حوزه فرهنگ عمومی کار می کند مردم را با فضای هنر قرآنی آشنا می نماید.
مرادخانی با بیان اینکه در نمایشگاه قرآن نباید لزوما دنبال جریان خاص تخصصی در یک مورد ویژه بگردیم، اظهار داشت: هنر تخصصی در این حوزه را باید در گالری ها و نمایشگاه های خاصی دنبال کنیم ولی اینکه نمایشگاه قرآن در بخش هنرهای قرآنی یک معرفت عمومی نسبت به هنر را نشان می دهد، کار ارزنده ای می کند.
نظر شما