به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، حسین دشتی، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی آذربایجان شرقی در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز ویژه برنامه های حمایتی این اداراه کل در ماه مبارک رمضان به تشریح جایگاه این در جامعه و کارکرد آن پرداخت.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی آذربایجان شرقی گفت: متاسفانه جامعه و مسئولان خروجی بحران ها و ناهنجاری های اجتماعی جامعه را که کمیته امداد به واسطه امر خدمات رسانی و حمایتی خود آنها را تحت پوشش قرار می دهد به عنوان خروجی کمیته امداد مشاهده می کنند که این امر صحیحی نیست.
دشتی تصریح کرد: فردی که در جوانی فرصت کافی از شرایط نبرده است و در سنین پیری چندین دختر دم بخت در خانه و یک پسر فراری دارد و خود نیز با بیماری صعب العلاج دست به گریبان است به کمیته امداد مراجعه می کند در حالی که نه معیشت مناسبی دارد و نه سر پناهی برای زندگی و در چنین شرایطی جامعه کرد این نابهنجاری های فردی و اجتماعی را در نهادی چون کمیته امداد می بیند و انگشت اتهام و کم کاری به سمت کمیته امداد نشانه می رود.
وی با اشاره به سیستم اداره این نهاد انقلاب اظهار کرد: کمیته امداد امام خمینی رسالتی خاص بر عهده دارد و از ابتدای تاسی به صورت غیر دولتی اداره شده است.
دشتی به فرمایش امام راحل در مورد دولتی شدن این مجموعه اشاره کرد و اظهار کرد: امام در فرمایشی با مخالفت قاطع خود با وزارتخانه شدن کمیته امداد آن را موجب انحراف کمیته امداد از مسیر فعلیت های خود دانستند.
وی با اشاره به تداوم این نظر در رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: ایشان نیز نگاهی خاص به کمیته امداد و امر محرومیت زادیی آن دارند و با حمایتی ویژه مباحث این نهاد را تعقیب می کنند و کمیته امداد را ماموریتی خاص برای خودشان می دانند و در حال حاضر نیز کمیته امداد امام زیرنظر رهبری فعالیت دارد.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی آذربایجان شرقی با بیان اینکه نوع نگاه به کمیته امداد امام خمینی در جامعه صحیح نیست، اظهار کرد: این نهاد گرچه یک نهاد حمایتی تعریف شده است اما حقیقت این است که خدمات خود را در بخش های مختلف ارایه می دهد.
دشتی خاطرنشان کرد: کمیته امداد نهادی فرهنگی، اجتماعی و حمایتی است و تلاش می کند خدمات خود را در بخش های مختلفی چون آموزش های مهارت های زندگی، ترویج ازدواج، کسب مهارت های شغلی و خدمات مختلف دیگر ارایه دهد.
وی اظهار کرد: بخش های گسترده ای خدمات کمیته امداد امام خمینی در راستای توانمند سازی مددجویان متمرکز شده است و اینکه اگر مدد جویی خود قادر به کار و تولید است، بتواند درآمد خود و خانواده و نیز وسایل کار دیگران را نیز فراهم کند.
پایان پیام/
نظر شما