به گزارش خبرنگار مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان، علی شمخانی، در مراسم بزرگداشت شهید مصطفی چمران که 30 خرداد در مسجد امام صادق (ع) تهران برگزار شد، گفت: همراهی درک وظایف با ره توشه خون شهدا موجب تداوم مسیر انقلاب اسلامی میشود.
«چمران» گمشده خود را در دهلویه پیدا کرد
وی افزود: «شهید چمران» گمشده خود را 30 خردادماه 1360 در دهلویه پیدا کرد و بهترین سند برای شناخت او، پیام تسلیت امام (ره) است؛ زیرا با وجود تمام درجات و مراتب دانشگاهی و مکنت مالی، گرفتار احزاب و جریانهای سیاسی نشد و با حضور در جبهه جنوب، گمشدهاش را یافت.
جامعه نیازمند خصلتهای چمران است
دبیر شورای عالی امنیت ملی خاطرنشان کرد: چمران دارای خصلتهایی است که جامعه امروز به آنها نیازمند است: علمی بودن، سخت کوشی، خطرپذیری و در خدمت خدا بودن.
وی با بیان اینکه چمران همواره «رویکرد امت اسلامی» داشت که خیانت تکفیریها این رویکرد را به جنگ خونین مرزهای مسلمین تبدیل کرده است، افزود: چمران از روزهای آغازین ترکِ ایالات متحده، پایبند به رویکرد امت اسلامی بود؛ رویکردی که امروز در شهدای مدافع حرم، متجلی است.
چمران به تفکر بسیجی معتقد بود
شمخانی اضافه کرد: چمران به تفکر بسیجی و روحیه معنوی معتقد بود؛ به همین دلیل تهران را به مقصد خوزستان ترک کرد.
وی گفت: چمران در زمره فرماندهان حضوری بود؛ زیرا فراتر از دستورالعملها و بخشنامهها در عرصه جنگ و عمل، حضور میدانی پیدا میکرد.
رمز موفقیت کشور در دفاع مقدس
دبیر شورای عالی امنیت ملی، چمران را انسانی باورمند به توان و اندیشه مردمی دانست و افزود: همین اندیشه، رمز پیروزی کشور در برابر عِده و عُده رژیم بعث بود.
وی ادامه داد: معنویت و عدالتطلبی دو ویژگی دیگر شهید چمران بود؛ آنچنان که سحرگاهان، بیدار و مشغول مناجات و راز و نیاز با پروردگار میشد.
«چمران» تکلیف گرا بود
شمخانی خاطرنشان کرد: «چمران» تکلیف گرا بود؛ به همین دلیل زمانی آمریکا را به مقصد لبنان و برههای، تهران را به مقصد خوزستان رها کرد.
وی گفت: «چمران» روحیه امیدوار خود را در وجود رزمندگان و فرماندهان دفاع مقدس می دمید. روحیهای که امروز کشور بسیار به آن نیاز دارد.
ویژگی های «چمران» تحقق بخش مدیریت جهادی است
دبیر شورای عالی امنیت ملی در پایان تصریح کرد: ویژگیهای «شهید چمران» تحقق بخش مدیریت جهادی است؛ مدیریتی که امروز میتواند پیش برنده پیشرفت و توسعه کشور باشد.
نظر شما