به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از روابط عمومی، رجبعلی خسروآبادی مدیر کل میراث فرهنگی استان تهران در این مراسم گفت: سیاست پیشگیرانه و فرهنگ سازی عمومی در صیانت و نگهداری از میراث فرهنگی بسیار راهگشاتر از برخوردهای قهری است.
وی افزود: به مسئولان یگان حفاظت بافت تاریخی تهران و شهرستان های تابعه تاکید داشتیم تا از توان مردمی و معتمدان محلی برای حفاظت از آثار تاریخی استفاده کنند.
مدیر کل میراث فرهنگی استان تهران بیان کرد: درست است که تشدید قوانین در برخورد با قاچاقچیان و حفاران غیر مجاز اشیای عتیقه می تواند عامل بازدارنده باشد اما عقیده ما ایجاد یک حساسیت عمومی در جامعه است تا هر شهروند به یک میراث بان تبدیل شود.
خسروآبادی گفت: میراث فرهنگی یک سرمایه ملی تجدید ناپذیر است و فرهنگ لزوم حفظ آن باید از مدارس آموزش داده شود.
در ادامه این مراسم سرهنگ عبالرضا امیدی، فرمانده یگان حفاظت استان تهران به سخنرانی پرداخت و گفت: در سال گذشته تیم عملیات یگان حفاظت میراث فرهنگی استان با کمترین تجهیزات توانست عملیلت های خوبی انجام دهد و اشایای تاریخی فراوانی را از دلالان و قاچاقچیان اشیای عتیقه کشف و ضبط کند.
امیدی همچنین از انجام مذاکرات با بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص پذیرش ایثارگری پرسنل یگان حفاظت که در انجام ماموریت ها و عملیات های دچار مجروهیت می شوند خبر داد.
نظر شما