اجرای ۱۴ طرح اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی/ کشاورزی ستون فقرات اقتصاد مقاومتی

خبرگزاری شبستان: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام، گفت: استان ایلام، با توجه به شرایط اقلیمی، ظرفیت‌ها و قابلیت‌های فراوان، دارای توانمندی‌های بسیاری زیادی در بخش کشاورزی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، محمد تراب میری، رئیس زامان جهاد کشاورزی استان ایلام، شامگاه شنبه(29 خرداد) در همایش بسیج قشر مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی این استان، اظهار کرد:  استان ایلام باوجود گستره کم، از اقلیم‌های متنوعی در راستای توسعه بخش کشاورزی و تولید محصولات متنوع برخوردار است.

وی، افزود:  توسعه اراضی باغی و زراعی، حضور در بازارهای بین‌المللی و داخلی، استفاده از مرز مهران با محوریت اقتصاد مقاومتی از راه‌های رونق‌بخشیدن بخش کشاورزی استان ایلام است که با اجرای طرح‌های مختلف ازجمله افزایش سطح زیر کشت محصولات استراتژیک و کم آبر و باصرفه اقتصادی بالا و طرح سامانه گرمسیری در استان، شاهد رونق این بخش خواهیم بود.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام، با اشاره به اینکه در سال جاری در بخش اقتصاد مقاومتی 14 طرح در دست اقدام است، یادآور شد: توسعه کشت گندم، دانه روغنی کلزا، کشت پاییزه چغندرقند با مصرف آب اندک، ایجاد باغ‌های کم آب بر و کشت سبزی و صیفی در فضای بسته گلخانه‌ای یا فضای باز با سیستم آبیاری میکرو، پرورش ماهی در قفس و ایجاد زنجیره تولید دام و طیور ازجمله این طرح‌ها به شمار می‌روند.

 

تراب میری، بابیان اینکه کشاورزی ستون فقرات و عامل اصلی تحقق اقتصاد مقاومتی است، افزود: کشاورزی محور توسعه است و با توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌هایی که در استان ایلام وجود دارد، زمینه برای اشتغال افرادی جویای کار در استان و توسعه

 

اقتصادی  فراهم خواهد شد.

 

وی، جذب سرمایه‌گذار را مهم‌ترین مشکل بخش کشاورزی استان ایلام عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذاران به دلایلی  ازجمله عدم شناخت دقیق از ظرفیت‌های این منطقه و انزوای جغرافیایی استان، رغبت چندانی برای ورود و سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی این استان را ندارند که باید در این خصوص وارد عمل شده و زمینه را برای حضور سرمایه‌گذاران با اطلاع‌رسانی از وضعیت استان فراهم کرد.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام، با اشاره به افزایش افراد تحصیل‌کرده حوزه کشاورزی در این استان، تصریح کرد: باید بستر مناسب برای حضور فارغ‌التحصیلان بخش کشاورزی در اجرای طرح‌های مهم کشاورزی و باغداری و ارائه تسهیلات مناسب و زمین در راستای توسعه بخش کشاورزی و ایجاد اشتغال  ایجاد شود.

 

تراب میری، در پایان خاطرنشان کرد: زودبازده بودن طرح‌های کشاورزی در کمترین زمان، فراهم شدن شرایط اشتغال، عدم نیاز به سرمایه‌گذاری درازمدت، بهره‌وری زیاد، قابلیت پیوند با بخش صنعت به سبب ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی، از مزایای مهم طرح‌ها و توجه به بخش کشاورزی است.

 

گفتنی است، در این همایش با حضور مسئولان فرهنگی  و اجرایی استان از فعالان قشر مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی این استان تجلیل شد.

 

کد خبر 552197

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha