به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجتالاسلام علی محمدی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در بازدید از اماکن و بقاع متبرکه شهرستان طرقبه شاندیز گفت: طرح جامع دارای 43 مولفه است که در تمام امامزاده و بقاع متبرکه اجرایی میشود.
وی با بیان اینکه در طرح مذکور امامزادگان به عنوان پناهگاه مسلمانان در نظر گرفته شده و تمام امور مربوط به زندگی در آن پیشبینی شده است، تصریح کرد: در امامزادههای معروف و دارای زیرساختهای تردد تمام یا بخشی از مولفههای تدوین شده اجرایی میشود.
اجرای طرح جامع بقاع متبرکه
نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه اجرای طرح جامع بقاع متبرکه در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری و تبدیل امامزادهها به مجتمعهای فرهنگی انجام میشود، اذعان داشت: سالانه 100 میلیون نفر به زیارت امامزادههای کشور میروند که 35 درصد آن در ایام نوروز انجام میشود.
نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در خصوص چگونگی هزینهکرد در آمدهای امامزادهها گفت: 40 درصد از درآمدها صرف امور عمرانی و زیرساختهای عمرانی، 30 درصد صرف امور فرهنگی و بقیه هم برای امور جاری هزینه میشود.
نیمی از امامزادگان و بقاع متبرکه کشور درآمد زا هستند
حجتالاسلام محمد غلامی، معاون بقاع و اماکن متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه نیز در ادامه گفت: براساس دادههای آماری نیمی از امامزادگان و بقاع متبرکه کشور درآمدزا هستند.
وی با بیان اینکه هر یک از این اماکن بین 10 هزار تا 15 میلیارد ریال در ماه درآمدزا هستند، تصریح کرد: نبود راه دسترسی مناسب، دوری مسیر، عدم اطلاع رسانی و نبود آشنایی از اماکن متبرکه از جمله دلایل درآمدزا نبودن اماکن متبرکه در کشور است.
غلامی با بیان اینکه هم اکنون هشت هزار و 51 امامزاده و بقاع متبرکه در کشور وجود دارد، خاطرنشان ساخت: استانهای فارس، مازندران و گیلان بیشترین شمار امامزادگان و بقاع متبرکه را در کشور دارد و سیستان و بلوچستان با هفت امامزاده کمترین شمار را به خود اختصاص داده است.
معاون بقاع و اماکن متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: 200 میلیارد ریال امسال برای عمران و آبادی اماکن متبرکه و امامزادگان کشور اختصاص یافته است که این اعتبار برای توسعه نیمی از اماکن متبرکه کشور هزینه میشود.
پایان پیام/
نظر شما