به گزارش خبرنگار شبستان، بهبودی، مدیر کل مؤسسات قرآنی سازمان دارالقرآن کشور در نخستین همایش مؤسسات قرآنی مردمی سراسر کشور گفت: یکی از مسایلی که همیشه در طول تاریخ فعالان قرآنی با آن دست و پنجه نرم میکردند مشکلات فراوان مادی و امکانات سختافزاری بوده است اما همیشه این مسئله با فداکاری و استقامت فعالان قرآنی جبران شده و قرآن نسل به نسل به ما منتقل شده است به همین دلیل فعالان مؤسسات قرآنی باید با صبر و استقامت در عرصه فعالیتهای خود جهاد کنند.
وی افزود: باید نیمه پر لیوان را هم دید و تنها کمبودها را در نظر نیاورد. اگر دقت کنید متوجه میشوید که در چند سال اخیر جهشهای فراوانی در عرصه فعالیتهای قرآنی صورت گرفته و مؤسسات قرآنی اکنون در جایگاه رفیعتری هستند تا جایی که اکنون در روستایی مثل روستای لفات از توابع استان هرمزگان بیش از 10 حافظ قرآن وجود دارد که نتیجه فعالیتهای مستمر و مکرر مؤسسات قرآنی کشور است.
بهبودی با بیان اینکه سیاست سازمان دارالقرآن بر کیفیسازی فعالیتهای قرآنی است، گفت: درست است که در برههای از زمان کمیت فعالیتهای قرآنی برای ما مهم بود اما اکنون که بحمدالله مؤسسات قرآنی در سراسر کشور در حال فعالیت هستند باید علاوه بر رشد کمی به عمق و کیفیت و غنای فعالیتها توجه کنیم.
مدیر کل مؤسسات قرآنی سازمان دارالقرآن با اشاره به طبقهبندی مؤسسات قرآنی گفت: مؤسسات قرآنی فعال در کشور بر اساس فعالیتشان طبقهبندی میشوند و هر مؤسسه بر اساس درجهای که دریافت میکند میتواند از بودجه و تسهیلات برخوردار شود.
وی از اینترنتی شدن عملیات صدور مجوز خبر داد و گفت: تقاضاهای صدور مجوز از اواخر ماه مبارک رمضان به صورت اینترنتی انجام میشود تا در عرصه خدمترسانی به مؤسسات قرآنی قدم بزرگ دیگری را برداشته باشیم.
بهبودی با بیان اینکه نمیتوان تمام اختیارات قرآنی استانها را به اتحادیههای داد، گفت: نمیتوان انتظار داشت که هرگونه طرح یا سهمیهای که ارایه میشود حتما از کانال اتحادیهها عبور کند زیرا دستگاههای قرآنی دیگری علاوه بر اتحادیههای قرآنی در استانها فعالیت میکنند.
مدیر کل مؤسسات قرآنی سازمان دارالقرآن با تأکید بر ضرورت مرزبندی میان مؤسسات متولی امر قرآن گفت: در این زمینه مشغول مذاکرات و تدوین آییننامههایی برای مشخص شدن مرزها میان مؤسسات متولی قرآن هستیم تا از تداخل و دوبارهکاری جلوگیری کنیم.
پایان پیام/
نظر شما