تشکیل دیوان محاسبات شهری

خبرگزاری شبستان: رییس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورا با بیان اینکه از وزیر دادگستری درخواست می کنیم تا دیوان محاسبات شهری تشکیل شود، افزود: امیدواریم با تشکیل این دیوان زمینه نظارت دقیق تر بر عملکرد مدیریت شهری فراهم شود.

به گزارش خبرنگار شهری شبستان، رضا تقی پور، عضو شورای اسلامی شهر تهران در دویست و شصت و هفتمین جلسه شورا با بیان اینکه در حوزه مدیریت شهری با چند مسئله مواجه هستیم که انتظار داریم وزارت دادگستری به ما کمک کند، گفت: لایحه مدیریت یکپارچه شهری در دولت در حال بررسی است و درخواست می کنیم تا خروجی آن مدیریت یکپارچه شهری باشد و اختیارات شوراها در حوزه مدیریت شهری تضعیف نشود.

 

وی ادامه داد: در مواردی شاهد هستیم علیرغم صراحت قانونی و اختیاراتی که شورا و شهرداری دارد درصد ناچیزی از احکام فضای سبز و کمیسیون ماده 100 در محاکم قضایی اجرایی می شود که این امر بیانگر آن است که قدرت قانونی لازم برای اجرایی شدن این احکام مهیا نیست.

 

تقی پور یادآور شد: متاسفانه تعداد کمی از احکام کمیسیون ماده 100 اجرایی می شود و قدرت اجرایی برای این کمیسیون ها مهیا نشده تا احکام صادره توسط آنها به طور کامل اجرا شود بنابراین بسیاری از متخلفان ترجیح می دهند جریمه پرداخت کنند و به تخلفات خود ادامه دهند.

 

تشکیل دیوان محاسبات شهری

 

در ادامه، رحمت الله حافظی، رییس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورا با بیان اینکه مبارزه با فساد مالی از موضوعات حایز اهمیت است، اظهار داشت: در شورای اسلامی شهر تهران تلفیق و تفریغ بودجه و حسابرسی از سازمان ها و شرکت ها مورد توجه جدی قرار گرفته اما این موارد به نتیجه نرسیده است.

 

رییس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورا با بیان اینکه از وزیر دادگستری درخواست می کنیم تا دیوان محاسبات شهری تشکیل شود، افزود: امیدواریم با تشکیل این دیوان زمینه نظارت دقیق تر بر عملکرد مدیریت شهری فراهم شود.

 

وی با اشاره به بازدید از منطقه 20 گفت: ابتدای خیابان دادسرا نزدیک دادسرای عمومی و انقلاب شهرری معبر عمومی به وسیله زنجیر به پارکینگ اختصاصی تبدیل شده است.

 

حافظی با اشاره به فعالیت غیرمجاز معادن شن و ماسه منطقه 18 اظهار داشت: وسعت این معادن شن و ماسه که 400 هکتار است به عمق 30 متر گودبرداری شده است و فاصله لبه رودخانه کن تا این معادن 5 متر می باشد.

 

وی با اشاره به شکایت وزارت صنعت، معدن و تجارت با توجه به انقضای زمان مجوز برداشت از این معادن اظهار داشت: علیرغم همه پیگیری هایی که سازمان محیط زیست و سایر نهادها در این زمینه انجام داده اند منع تعقیب موضوع صورت گرفته است.

 

حافظی با بیان اینکه ادامه بهره برداری از معادن شن و ماسه یک مشکل امنیتی و مدیریت بحران است، خاطرنشان کرد: اگر بهره برداری از معادن شن و ماسه متوقف نشود تمام زمین های بالادستی به شدت تخریب می شود و فرآیند تخریب تا فرودگاه مهرآباد نیز ادامه خواهد داشت.

 

وی با بیان اینکه زمان رسیدگی به دعاوی شهروندان طولانی است، گفت: از وزارت دادگستری می خواهیم تا مشکلات مردم را در حداقل زمان ممکن بررسی کند.

 

کد خبر 551217

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha