به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، حجت الاسلام جواد صادق زاده امروز(6مرداد) در شورای اداری خراسان جنوبی اظهار کرد: توجه به فریضه امر به معروف و نهی از منکر در قرآن کریم و سیره ائمه معصومین(ع) نشان از تاثیرگذاری آن در برطرف کردن بسیاری از معضلات اخلاقی و اجتماعی است.
وی با اشاره به اینکه در روایات و احادیث سه رسالت اقامه نماز، توجه به محرومان و امر به معروف و نهی از منکر برای مسئولان نظام تکلیف شده است، افزود: فریضه امر به معروف و نهی از منکر در بسیاری از آیات قرآن در درجه اول بوده و باید مورد اهتمام ویژه قرار گیرد.
معاون امور استان های ستاد احیای امر به معورف و نهی ار منکر کشور ادامه داد: در راستای نهادینه کردن فرهنگ امر به معرزوف و نهی از منکر باید شیوه های بیان این فریضه الهی بازنگری شود تا تاثیرگذاری بیشتری در مردم داشته باشد.
حجت الاسلام صادق زاده با بیان اینکه شاخصه تبلور امر به معروف و نهی از منکر با احیاء فرهنگ تذکر لسانی نمود بیشتری پیدا می کند، تاکید کرد: در این راستای باید شیوه های تذکر در جامعه نهادینه و فرهنگ سازی شود.
وی با بیان اینکه به این منظور طرح تذکر در سال گذشته در پنج شهر کشور اجرا شده است، افزود: امسال نیز 40 شهر برای اجرای این طرح انتخاب شده و این فریضه برای نیروی انسانی شهرها آموزش داده می شود.
حجت الاسلام صادق زاده تاکید کرد: باید از بسترهای موجود در جمعه در راستای امر به معروف و نهی از منکر استفاده کرد.
وی بر معرفی بیش از پیش فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تاکید کرد و خاطر نشان کرد: پیشرفت و توسعه کشور طی 32 سال گذشته براساس امر به معروف و نهی از منکر شکل گرفته و این فریضه باید در جامعه تقویت شود.
حجت الاسلام صادق زاده با بیان اینکه هدف از امر به معروف و نهی از منکر اصلاح جامعه است، یادآور شد: فلسفه این فریضه الهی بر اساس آیات قرآنی محبت است.
پایان پیام/
نظر شما