جهان از غیبت نگاه مادرانه در مدیریت جهانی رنج می‌برد

خبرگزاری شبستان:ملاوردی با تاکید براینکه جهان ازغیبت نگاه مادران و روح زنانه درمدیریت جهانی رنج می‌برد، اظهار امیدواری کرد که همکاری ایران و واتیکان که نگاه دین محورآنان اهمیت ویژه ای برای نقش خانواده و مادرقائل است، به تحقق وضعیت آرمانی کمک کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان،شهیندخت مولاوردی روز دوشنبه در دیدار سراسقف وینچنزو پالیا رییس شورای پاپی خانواده واتیکان گفت: صلح و جنگ از درون و ذهن انسان‌ها آغاز می‌شود و از همین رو نقش خانواده، به ویژه مادر به عنوان نخستین آموزگار در خانواده در گسترش صلح بسیار مهم است؛ مادران معماران صلح و گفت‌وگو هستند.

 

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده روابط ایران و واتیکان را با توجه به جایگاه واتیکان حائز اهمیتی خاص توصیف کرد و افزود: تعمیق روابط ایران و واتیکان برای ما اهمیت زیادی دارد و حاکمیت نگاه الهی، بسترهای زیادی را برای همکاری‌های دو کشور در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی فراهم می‌کند.

 

مولاوردی اظهار داشت: بنیان‌های مشترک دینی میان ایران و واتیکان، زمینه تعامل بین دو کشور را فراهم کرده است و زمینه‌های زیادی برای تعامل دو کشور وجود دارد.

 

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به مواجهه جهان امروز با بحران هایی سخت افزارانه مثل تروریسم تصریح کرد: در کنار تروریسم به عنوان بحران سخت، بحران‌های نرمی مانند بحران‌های نزول ارزش‌های اخلاقی و تزلزل جایگاه خانواده وجود دارند که چالشهای بزرگی هستند و ایران و واتیکان با تکیه بر نگاه الهی به دنبال رفع این چالشها هستند.

 

مولاوردی خاطرنشان ساخت: وجوه مشترکی بین نگاه ایران و واتیکان به موضوعاتی مانند جایگاه و نقش خانواده در جهان امروزی وجود دارد و این نگاه نقطه ثقل روابط ما محسوب می‌شود.

 

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده پیشنهاداتی در سه سطح برای توسعه همکاری‌ها با واتیکان ارائه کرد و در توضیح آنها گفت: تداوم گفتگوهای مذهبی و دینی بین دو کشور که تا به حال 9 دوره آن انجام شده و در دستور کار قرار گرفتن موضوع زن و خانواده در این گفتگوها اولین پیشنهاد عینی ما برای گسترش همکاریهاست.

 

مولاوردی اضافه کرد: به علت شرایط خاص دو کشور و وجود دغدغه‌های مشترک می‌توانیم در سطح منطقه‌ای نیز همکاری‌های خوبی داشته باشیم. افراطی‌گری‌های دینی، دین‌گریزی، توهین به ارزش‌های دینی، نمونه‌هایی هستند که ما برای مقابله با آنها نیازمند همکاری هستیم و ادیان الهی در این زمینه می‌توانند نقش مهمتری داشته باشند.

 

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری همکاری‌های بین‌المللی را به عنوان سومین پیشنهاد خود مطرح و اظهار داشت: در این حوزه موضوعات متعددی می‌تواند در دستورکار قرار بگیرد و از جمله آنها می‌توان به ترویج اندیشه صلح به جای جنگ، ائتلاف‌سازی برای صلح و حفظ بنیان خانواده اشاره کرد.

 

مولاوردی تصریح کرد: خوشبختانه در دولت کنونی اراده‌ای جدی در این سه سطح وجود دارد و سفارت ایران در واتیکان هم راستا با دستگاه‌های اجرایی در این زمینه تلاش می‌کند.

 

سراسقف وینچنزو پالیا رییس شورای پاپی خانواده واتیکان نیز در این دیدار گفت: در دنیای امروز فقط جنبه اقتصادی خانواده مهم نیست بلکه جنبه انسانی و معنوی نیز از اهمیت برخوردار است. میزان اهمیت خانواده در اجتماع، یکی از دلایل حضور من در ایران است و امیدواریم در آینده بتوانیم همکاری‌های خود را گسترش دهیم.

 

سراسقف پالیا افزود: نمایندگان ایران و واتیکان باید دیدارهای مستمر و بیشتری داشته باشند و می‌توانند دراین دیدارها موضوعات را به گونه‌ای علمی‌تر بررسی کنند.

 

رییس شورای پاپی خانواده واتیکان با بیان اینکه همکاری‌های منطقه‌ای از اهمیت برخوردار است، اظهار داشت: ایران می‌تواند نقش مهمی در ایجاد و پایداری صلح در منطقه داشته باشد. امیدواریم روزنه‌های گشوده شده در این زمینه بزرگتر شود. ایران قدرتی دارد که بیش از هر کشور دیگری برای ترویج صلح در منطقه می‌تواند موثر باشد.

 

سراسقف پالیا در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به سفر معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به واتیکان و دیدار با پاپ فرانسیس اظهار کرد: چند روز پس از دیدار شما، در ملاقات با پاپ ایشان اظهار کردند که بسیار تحت تاثیر قرار گرفته‌اند به ویژه آنکه همه هیات ایرانی را خانم‌ها تشکیل می‌دادند و این موضوع برای پاپ جالب و معنادار بود. همچنین دیدار رییس جمهوری ایران با پاپ در جهت تحکیم پیوند واتیکان و ایران بود.

 

رییس شورای پاپی خانواده واتیکان تصریح کرد: تحکیم روابط دو  کشور در دنیای امروزی بسیار حائز اهمیت است. شرایط کنونی، حمایت بیشتری از خانواده برای پشتیبانی از جامعه را می‌طلبد. این در حالی است که فردگرایی به صورت مداوم در حال رشد است.

کد خبر 550874

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha