ابتلای مسلمانان به جاهلیت مدرن دلیل ضعف و زبونی آنهاست

رحیم پور ازغدی حجم و نوع فعالیت های قرآنی را برای تحقق ادعاهای جهانی کافی ندانست و گفت: ابتلای مسلمانان به جاهلیت مدرن دلیل ضعف و زبونی انهاست.

به گزارش خبرنگار شبستان، حسن رحیم پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در سومین همایش ملی مدیران موسسات قرانی گفت: نحوه مدیریت فعالیت های قرانی را نیازمند استناد به قرآن و حدیث دانست و گفت: عاملان قران و ناشران مفاهیم آن لباسی از نور الهی پوشیده اند و از طریق عشق به خدا در لایه های رحمت الهی وجود دارند.

وی با بیان این مطلب که درس بشر امروز جز از طریق قرآن از دامان وحی کوتاه است اظهار کرد: تنها متن وحیانی باقی مانده در دست بشر که هیچ گونه تحریفی در آن راه نیافته قرآن است و خداوند بر آن شفای همه بیماری های جسمی، روحی و اخلاقی و اجتماعی را قرار داده است.

وی بیماری امروز بشریت و جهان اسلام را به دلیل عدم استفاده از این نسخه شفابخش دانست و تصریح کرد: افزایش آمار طلاق، اعتیاد و جرائم اجتماعی ناشی از همین عدم استفاده از قرآن و بیماری ما نیز به این امر بازمی گردد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه مسیحیت امروز حرفی برای گفتن ندارد ابراز کرد: تلاش برای اثرگذاری بر جهان از طرقی همچون فیلم و موسیقی به منظور نشان دادن چهره ای الهی و عقلانی علی رغم باطن تهی و چنین دینی باید از جدایی دین و سیاست سخن بگوید.

وی با اشاره به ارایه نسخه ده فرمان برای تسکین آلام اجتماعی انسان توسط کلیسای واتیکان بیان کرد: این در حالی است که قرآن جامع ترین و جزئی ترین مدلها را برای حل مشکلات ارایه کرده اما ما در استفاده از آنها نباید جای وسیله و هدف را تغییر دهیم چرا که قرآن وسیله تحقق هدفی اصیل یعنی توحید و عبودیت در دو بعد نظری و عملی است.

رحیم پورازغدی مطابقت برنامه های موسسات قرآنی با این هدف اصلی را ضروری دانست و عنوان کرد: قرآن برای این نازل نشده که ما یا آن را ببوسیم و یا بر سر مزار عزیزانمان آن را تلاوت کنیم؟ باید بدانیم قرآن و فعالیت هایی همچون حفظ، قرائت آن، نتایج تحقق اهداف است نه خود اهداف.

وی با تاکید بر لزوم اولویت داشتن نهادهای علمی و فرهنگی به ویژه رسانه ها در شناخت اولویت های قرآنی عنوان کرد: اگر جای هدف با وسیله عوض شود آنگاه حاشیه ها بدون توجه به اصل و معنا پررنگ می شود بنابراین نمی توان صرف آشنایی به علوم و قرائت قرآن ادعای درک ژرفای کتاب الهی را داشت.

 

موسسات قرآنی بازوی توانمند در ارایه نسخه از مصحف شریف برای معضلات اجتماعی

رحیم پور ازغدی موسسات قرآنی را بازوی توانمند در ارایه نسخه از مصحف شریف برای معضلات اجتماعی دانست و افزود: اگر این نسخه ها کشف شود می توان گفت که ما معنای حقیقی وحی را درک کرده ایم و به تعبیر پیامبر(ص) این چنین می توان شریف ترین انسانها بود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بروز معضلات و چالشهای اجتماعی و فرهنگی همچون عرفان های انحرافی را به دلیل دور شدن از اهداف قرآنی دانست و گفت: اگر انسان عرفان الهی را درک کند دیگر به عرفانی جز آن نیازمند نمی شود. اما متاسفانه امروز به دلیل غفلت از مبانی عمیق و غنی قرآن گزافه های دشمن برجسته می شود.

 

موسسات قرآنی حلقه وصل خواص و عوام در بهره گیری از ایات الهی هستند

وی با تاکید بر لزوم فهم و درک مفاهیم قران اعلام کرد: موسسات قرآنی حلقه وصل خواص و عوام در بهره گیری از ایات الهی هستند و اگر همین موسسات قرآنی در راستای ارایه الگوهای علمی مستند به مبانی وحی تقسیم وظایف کنند می توان تاثیرات شگرفی را مشاهده کرد.

 

حجم و نوع فعالیت های قرآنی برای عملی کردن ادعاهای جهانی کافی نیست

وی حجم و نوع فعالیت های قرآنی را برای عملی کردن ادعاهای جهانی کافی ندانست و تصریح کرد: متاسفانه قرآن هنوز روی تاقچه ها محصور است و باید بکوشیم حقیقت قران به مردم شناسانده شود و این در حالی است که بنا بر روایات در آخرالزمان مردم می کوشند امام عصر را با آیات قران نفی کنند.

رحیم پور ازغدی ادامه داد: این نتیجه ای است که ما امروز در عربستان سعودی شاهد آن هستیم چرا که در عین تکریم و احترام قران مستبدترین حکومت ها بر مردم فرمانروایی می کند.

وی با اشاره به ذلت و ننگ مسلمانان علی رغم وعده قرآن مبنی بر عزت آنها بیان کرد: این امر دو نکته را نشان می دهد یا ما مومن و مسلمان حقیقی نیستیم یا معنای عزت را به درست درنیافته ایم چرا که امروز قرائت و حفظ با وجود سرآغاز بودن در فعالیت های قرآنی نقطه پایان در پرداخت محسوب می شود.

 

فقاهت در عرصه قرآن به معنای عدم اکتفای به ظواهر و پرداخت عمق به کتاب الهی

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر لزوم فقاهت در عرصه قرآن به معنای عدم اکتفای به ظواهر و پرداخت عمق به کتاب الهی ابراز کرد: هدف نزول قرآن از ابتدا همین بوده تا ما از فیلمهای هالیوودی برای زندگی الگوبرداری نکنیم و به تعبیر امیرمومنان نسل آینده را با موازین وحی تربیت کنیم تا فکر و روح خود را از دست ندهند.

وی لیبرالیسم فکری امروز جهان را مشابه مکتب ارجاع در صدر اسلام خواند و عنوان کرد: نقطه مقابل این مکتب خوارج بودند که کمترین گناهان را کفر و شرک می دانستند و بروز هر دوی این موارد افراط و تفریط در شیوه عملی ائمه نفی شده و هیچ کدام از آنها محصول اسلام و تشیع نیست.

وی ادامه داد: اراستگی به اخلاق قرآنی یعنی انجام صحیح مسئولیت ها تا هر مشرک و کافری به محض برخورد با جامعه اسلامی به این مکتب انسان ساز ایمان آورد اما متاسفانه ابتلای مسلمانان به جاهلیت مدرن این مساله را نفی می کند.

 

نشر فرهنگ قرآن میراث جاودان اسلام

رحیم پور ازغدی نشر فرهنگ قرآن را میراث جاودان اسلام معرفی کرد و افزود: بنابر نثر صریح ایات الهی قرآن کتاب زنده است و همچون طلوع هر روزه خورشید با تمسک به آن در هر عصر و دوره ای می توان حقایق را دریافت کرد.

وی تمسک به قرآن را ضامن سعادت دنیا و آخرت دانست و خاصرنشان کرد: شخصیتهایی همچون امام خمینی (ره) با فعالیت های قرآنی مرگ را به سخره و تحقیر گرفتند و تنها در جامعه آراسته به اخلاق قرانی می توان اینچنین چهره کریه و ترسناک مرگ را تحقیر کرد.

شایان ذکر است سومین همایش ملی مدیران موسسات قرآن از صبح پنجشنبه 6 مرداد کار خود را آغاز کرده و هم اکنون در مجتمع آدینه در حال برگزاری است.

پایان پیام/
 

کد خبر 55078

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha