ضرورت تشکیل مجمع خیرین در راستای سرمایه گذاری بر فعالیت های قرآنی

نماینده موسسات فرهنگی قرآن و عترت بندرعباس با بیان مشکلات موسسات فرهنگی سراسر کشور گفت: تشکیل مجمع خیرین قرآنی در راستای سرمایه گذاری بر فعالیت های این حوزه ضروری است.

به گزارش خبرنگار شبستان، حجت الاسلام قمی نماینده موسسات فرهنگی قرآن و عترت بندرعباس در سومین همایش ملی مدیران موسسات فرهنگی قرآن و عترت گفت: قرآن در تمام مبارزات سالهای دور ایران تا قرن معاصر نقش اصلی را ایفا کرده است مبارزانی نظیر شیخ فضل الله نوری، میرزا کوچک خان جنگلی و غیره با توسل به قرآن در مقابل استکبار ایستادند.

حجت الاسلام قمی افزود: امام راحل نیز همواره متوسل به قرآن بود و این مساله در مقام معظم رهبری متجلی است و آنچه به رهبری ایشان رونق می بخشد همین انس با قرآن است.

وی با ارایه پیشنهاداتی به حجت الاسلام محمدی از طرف پیشکسوتان و فعالان قرآنی گفت: یکی از مهمترین دغدغه های فعالان قرآنی این است که متولی قرآن در کشور سازمان واحدی باشد و از چندگانگی مدیریت خارج شود همانگونه که امروز می بینیم بعضی از موسسات در سازمان تبلیغات به نامی ثبت شده اند و در سازمان اوقاف به نام دیگر و حتی بعضی از موسسات تنها مجوز دریافت کرده اند و اصلاً فعالیتی ندارند.

این فعال قرآنی با تاکید بر لزوم آموزش قرآن در مناطق محروم گفت: اکثر قاریان مصری از مناطق دورافتاده اند و متولیان فرهنگی نباید فعالیت های فرهنگی را تنها محدود به شهرهای بزرگ کنند بلکه باید به گسترش فعالیت ها در روستاها و مناطق محروم توجه کنند تا از استعدادهای فراوانی این مناطق استفاده شود.

حجت الاسلام قمی تصریح کرد: پیشنهاد دیگر این است که امر قرآن در وزارت ارشاد در کنار دیگر فعالیت های ارشاد چشمگیر شود و به مسئولان موسسات قرآنی و فعالان قرآنی سراسر کشور به چشم سرداران جهاد قرآنی نگریسته شود نه افرادی بی ارزش.

وی با بیان اینکه اعتبارات دولتی باید در اختیار مراکز مردمی باشد گفت: بعضی از مراکز قرآنی نظیر دارالقرآن سپاه و بسیج علاوه بر بودجه ای که از سازمانهای خود دریافت می کنند به اشکال مختلف بودجه ای را از سازمانهای متولی امر قرآن نیز دریافت می کنند اما موسسات قرآنی مردمی در محرومیت کامل به سر می برند.

پیشنهاد دیگر حجت الاسلام قمی راه اندازی اردوهای ویژه مربیان قرآن بود و وی اضافه کرد: اعزام جمعی مسئولان موسسات قرآنی به خارج از کشور و کسب تجربه از فعالیت های انجام شده کشورها می تواند در ارتقای کمی و کیفی موسسات موثر باشد.

وی با انتقاد از اینکه در کشور ما بیشتر از قرآن به مداحی توجه می شود گفت: باید از سوی وزارت ارشاد بسترسازی انجام شود تا قرآن و خادمان آن به جایگاه اصلی خود نزدیک شوند.

حجت الاسلام قمی عنوان کرد: مطلوب است مجمع خیرین قرانی تشکیل شود و به مساله سرمایه گذاری بر روی قرآن پرداخته شود همچنین واگذاری زمین و تسهیلات ساخت یکی دیگر از درخواستهای فعالان قرآنی زیرا اکثر مکانهای موسسات قرآنی در حال حاضر اجاره ای هستند.

پایان پیام/

 

کد خبر 55069

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha