به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، حجت الاسلام ابراهیم سبزه کار مسئول دبیرخانه مساجد خراسان جنوبی امروز (۲۳ خرداد) در دیدار با مدیرکل فنی و حرفه ای خراسان جنوبی اظهار داشت: ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد در سال ۱۳۷۱ و پیرو دغدغه های رهبر معظم انقلاب درخصوص تهاجم فرهنگی تاسیس شد.
وی گفت: احیای کارکردهای مسجد، مقابله با جنگ نرم، جذب جوانان و نوجوانان به این مراکز امن الهی و گفتمان سازی فرمایشات رهبر معظم انقلاب از مهمترین اهداف راه اندازی کانون های فرهنگی هنری در جوار مساجد است.
مسئول دبیرخانه مساجد خراسان جنوبی به فعالیت ۵۵۴ کانون فرهنگی هنری در سطح استان اشاره کرد و افزود: ۶۰ درصد این کانونها در روستاها راه اندازی می شوند که در طول سال برنامه های مختلفی اجرا می کنند که برگزاری کلاسهای غنی سازی اوقات فراغت یکی از مهمترین فعالیت های این کانونهاست.
وی با تاکید بر اینکه آموزش مهارت مهمترین نیاز تحقق سبک زندگی اسلامی است، ادامه داد: کسب تجربه از مهمترین مزایای برگزاری کلاسهای فنی و حرفه ای است.
حجت الاسلام سبزه کار خواستار ارائه خدمات ویژه به اعضای کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان شد و گفت: این افراد از پاک ترین اقشار جامعه هستند که به طور مداوم با مساجد در ارتباط هستند.
مدیرکل فنی و حرفه ای خراسان جنوبی نیز با تاکید بر مساجد باید محور تمام امور باشد، افزود: فعالیت ها و برنامه های بسیار خوبی در مساجد برگزار می شود.
حسین خوشایند به فعالیت 155 آموزشگاه آزاد در سطح استان اشاره کرد، اضافه کرد: یک سوم این آموزشگاهها در شهر بیرجند وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: فنی و حرفه ای استان آمادگی ارائه خدمات به تمامی کانونهای فرهنگی هنری شهری و روستایی را دارد.
این مقام مسئول یادآور شد: اعضای کانونهای فرهنگی هنری مساجد می توانند بعد از شرکت در کلاسهای این مراکز، در آزمون نهایی فنی و حرفه ای جهت دریافت گواهینامه معتبر شرکت کنند.
نظر شما