تفاهم نامه همکاری بین اداره کل  ارشاد  و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر امضاء شد

خبرگزاری شبستان: تفاهم نامه همکاری بین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با رویکرد پیشگیرانه برای اجتماعی سازی فرهنگ مقابله با مواد مخدر با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی، تحکیم خانواده و ... امضاء شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، احمد محبی امروز (23 خرداد) در جلسه مبادله تفاهم نامه برنامه‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با ستاد مبارزه با مواد مخدر، اظهار کرد: با برگزاری جلساتی که با دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان داشتیم احساس شد برای ارتباط این شورا با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی می توان این مبارزه را از زبان و فرهنگ و هنر مطرح کرد.

 

وی افزود: خراسان جنوبی با 460 کیلومتر مرز مشترک با افغانستان (به عنوان بزرگترین تولید کننده مواد مخدر) در پیشانی ورود و مسیر ترانزیت این مواد افیونی قرار گرفته و این امر هزینه‌ها و مشکلات زیادی را به استان متحمل کرده است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه پیشگیری مهمتر از درمان است و هزینه کردن در آن یک نوع سرمایه‌گذاری است، گفت: هر تلاشی که در بحث پیشگیری انجام شود قطعاً باعث جلوگیری از ورود افراد به سمت این بلای خانمان سوز است و جامعه مصون خواهد شد.

 

محبی با اشاره به ظرفیت‌های بسیار خوب بخش های فرهنگی و هنری در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی، تصریح کرد: انجمن خوشنویسی، تئاتر، انجمن سینمای ایران، انجمن شعر آیینی و دفتر قرآن و عترت از جمله این ظرفیت‌ها هستند که می توان برای مبارزه با مواد مخدر از آنان استفاده کرد.

 

وی از فعالیت 475 کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان خبر داد و افزود: می توان فعالیت های این کانون ها را در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی با محوریت مقابله همه جانبه با مواد مخدر سوق داد.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین در برگزاری جشنواره ها، همایش‌ها، نمایشگاه‌ها و برنامه های فرهنگی و هنری می تواند مبارزه با مواد مخدر به عنوان موضوع اصلی و فرعی تعریف شود و یا آثاری که به جشنواره‌ها ارسال می‌شوند به این سمت هدایت شوند.

 

محبی با اشاره به بهره گیری از مشاغل خانگی در بخش هنر، گفت: مزیت کار هنری این است که معتادان که اعتیاد را ترک کردند، می‌توانند با کمترین سرمایه این کار را در منزل دنبال کنند.

 

به گفته وی جوانان و نوجوانان قشر آسیب‌پذیر جامعه هستند که گاهی بر اساس یک عادت اشتباه در مهمانی‌ها و شب نشینی‌ها به سراغ مواد افیونی می‌روند، لذا باید برنامه‌ریزی خوب و منسجمی برای پر کردن اوقات فراغت آنان وجود داشته باشد.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی بر آگاه سازی مردم برای مبارزه با موادمخدر و عواقب این پدیده شوم در جامعه تاکید کرد و بیان داشت: در این اداره فصل نامه‌ای داریم که با استفاده از توان اساتید ظرفیت پژوهشی خوبی ایجاد کرده و می‌توان موضوعات و مقالات مربوط به مواد مخدر را بدون نوبت و با امتیاز در فصل‌نامه چاپ کرد.

 

وی ادامه داد: همچنین ظرفیت شورای فرهنگ عمومی به دبیری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی می تواند درخدمت مبارزه با مواد مخدر قرار گیرد و تمام مصوبات این شورا حکم قانون را دارد.

 

محبی به هفته قرآن و عترت در آذرماه امسال اشاره کرد و گفت: از این ظرفیت می‌توان در قالب موضوعات قرآنی و آیات و روایات با محوریت مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از آن استفاده کرد.

 

گفتنی است در پایان این جلسه تفاهم نامه همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با موضوع ایجاد هم سویی و اجرای اقدامات مشترک فرهنگی در چارچوب نظام برنامه‌ریزی، نظارت، اجرا و راهبری مجموعه‌ای از طرح‌ها و اقدامات با رویکرد پیشگیرانه برای اجتماعی سازی فرهنگ مقابله با مواد مخدر با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی، تحکیم خانواده و صیانت از جوانان و آگاهی‌بخشیی و اطلاع‌رسانی مناسب با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک که منجر به هم‌افزایی می‌شود، امضاء شد.

 

 

کد خبر 550527

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha