علی مالمیر، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان به خبرنگار شبستان گفت: استان همدان در حال حاضر دارای 21 هزار و 900 کارگاه صنایع دستی است که 35 هزار و 600 نفر در این کارگاه ها مشغول به کار می باشند.
وی افزود: 150 رشته صنایع دستی در استان همدان شناسایی شده و با حفظ و فعالیت این رشتههای صنایع دستی میتوان ضمن هویت همدان، آثار و توانمندیهای صنایع دستی را در کشور و جهان معرفی کرد.
وی با بیان اینکه صنایعدستی یکی از حوزههایی است که در افزایش ارزش افزوده اقتصاد نقش بهسزایی دارد، تصریح کرد: صنایعدستی هر شهری نشانی از فرهنگ آن دیار است که در قالب های مختلف از جمله نمیشگاه میتوان به دیگران معرفی کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان اظهار کرد: صنایعدستی بر گردشگری و جذب گردشگر در همدان تأثیر بسیار زیادی دارد و میزان هزینه گردشگران خارجی جزء صادرات محسوب میشود.
مالمیر با بیان اینکه 12 میلیون دلار صادرات صنایع دستی از استان همدان در سال گذشته انجام شده است، خاطرنشان کرد: این در حالیست که در طی دو ماهه اخیر یک میلیون و 985 هزار دلار کالا از استان همدان به سایر کشورها صادر شده است.
وی گفت: شهرستانهای تویسرکان و ملایر در رشتههای منبت و مبلمان، همدان در رشته چرم و لالجین در رشتههای سفال و سرامیک عمدهترین صنایع دستی صادراتی استان به خود اختصاص میدهند.
وی افزود: کشورهای عربی از جمله عراق، کویت، عمان و هلند از جمله کشورهای هدف صادراتی صنایع دستی استان همدان هستند.
نظر شما