توسعه استان در گرو تعامل مدیران و نمایندگان است/ واگذاری طرح راه‌آهن ایلام به قرارگاه خاتم‌الانبیاء

خبرگزاری شبستان: استاندار ایلام، گفت: توسعه استان در گرو تعامل مدیران دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام و به نقل از روابط عمومی استانداری این استان، محمدرضا مروارید در جلسه شورای اداری استان ایلام که با حضور نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، برگزاری این جلسه را اولین حضور هم‌زمان نمایندگان جدید استان در بین مدیران دستگاه‌های اجرایی دانست و گفت: انشاالله با همدلی موجود در بین نمایندگان و مجموعه مدیران استان شاهد توسعه همه‌جانبه استان باشیم.

 

وی، بابیان اینکه انشا الله در این دوره شاهد جهش استان به‌سوی توسعه باشیم، خاطرنشان کرد: امیدواریم نمایندگان استان بتوانند قدم‌های استواری در راستای توسعه همه‌جانبه استان بردارند.

 

مروارید، ضمن تشریح وضعیت کنونی ایلام گفت: علی‌رغم اینکه ایلام حرکت به‌سوی توسعه را دیرتر از سایر استان‌ها شروع کردیم و به همین سبب هم از توسعه عقب ماندیم، اما طی سی سال گذشته، کارهای زیربنایی و مناسبی انجام‌گرفته که اکنون زمان نتیجه گرفتن از این طرح‌ها و پروژه‌هاست و می‌توان با همدلی و همراهی و به سرانجام رساندن طرح‌های زیربنایی، این استان را به توسعه واقعی رساند.

 

وی با اشاره به توانمندی‌های ایلام در زمینه نفت، گاز و کشاورزی، گفت: می‌توانیم با تکیه‌بر این ظرفیت‌ها در اقتصاد ملی نقش برجسته و تأثیرگذاری ایفا کنیم؛ زیرا این ظرفیت و توانمندی‌ها برای خروج از محرومیت به ما کمک می‌کند.

 

استاندار ایلام، هماهنگی و همدلی نمایندگان با مدیران اجرایی را دررسیدن به توسعه مؤثر دانست و افزود: همه باید برای توسعه استان نقش خود را به‌خوبی ایفا کنیم و نقاط ضعف را با همکاری و همدلی به نقطه قوت و مثبت تبدیل کنیم.

 

وی افزود: بر اساس اعلام سازمان برنامه‌وبودجه، در سال جاری بیش از شش هزار و 820 میلیارد ریال بودجه کشور در اختیار شرکت‌های دولتی و بانک‌هاست که می‌توان از این ظرفیت‌ها در جهت‌دهی به ایجاد اشتغال بهره برد.

مروارید بابیان اینکه نباید دائم در حال انتشار پالس منفی باشیم، افزود: زمانی که مدیران، انجام یک کار را برای استان نیاز و مناسب می‌دانند، باید دست‌به‌کار و پیگیر اجرای آن شوند؛ نه اینکه منتظر خواهش و التماس ما بمانند.

 

وی وضعیت استان ازلحاظ منابع را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: اکنون استان ایلام در بحث ذخیره آب، جزو سه استان برتر کشور است و این شاخص یکی از نقاط قوت استان به شمار می‌رود.

 

استاندار ایلام در خصوص پروژه‌های وزارت نیرو در استان گفت: اختلاف‌نظرهایی بر روی پروژه‌های جدید سدسازی در استان وجود داشت که با رایزنی‌های انجام‌گرفته با وزیر نیرو مشکل چند سد ازجمله چناره، گدار خوش و تسریع در سد میمه برطرف شد اما برای اجرای سد گاوی و سیکان همچنان پیگیری و مذاکره با مسئولان مرتبط باید انجام گیرد.

 

وی بابیان اینکه از ابتدای تاریخ تا قبل از دولت تدبیر و امید 70 هزار هکتار اراضی استان آبی بوده‌اند، خاطرنشان کرد: اکنون وزارت نیرو در حال انجام کارهای بسیار بزرگی در استان ایلام است و با هزینه کرد 2 هزار و 600 میلیارد تومانی قرار است 100 هزار هکتار از اراضی استان آبی شود.

 

مروارید تخصیص 500 میلیون دلار تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی برای آبیاری بارانی را از دیگر اقدام‌های اساسی در راستای تقویت بخش کشاورزی استان ایلام برشمرد و افزود: با این اقدامات جهش فوق‌العاده‌ای در بخش کشت آبی ایجاد خواهد شد.

 

وی افزود: در بسیاری از شاخص‌ها از میانگین بالاتر و در برخی دیگر جزو سه استان برتر کشور هستیم؛ طی سالهای اخیر تلاش‌های بسیاری برای جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی انجام‌شده که اینک در حال به ثمر رسیدن هستند.

 

استاندار ایلام ادامه داد: در سفر اخیر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام به استان، رقم 50 میلیارد تومان مصوب شد که صرف امور مرتبط با آموزش، فرهنگ و ایجاد کتابخانه شود که این رقم معادل یک‌سوم بودجه استانی ایلام است.

 

وی یادآور شد: این در حالی است که برای احیای واحدهای مشکل‌دار صنعتی نیز قرار شد مبلغ دو هزار میلیارد ریال از سوی ستاد اجرایی و بنیاد برکت اختصاص یابد که با هزینه کرد به‌موقع آن و رفع مشکل واحدهای صنعتی می‌توان اشتغال در استان را به وضعیت مناسبی رساند.

 

مروارید بابیان اینکه بنیاد مستضعفان مسئولیت اجرای چند پروژه مهم و بزرگ را در ایلام برعهده‌گرفته است، خاطرنشان کرد: این موارد باید توسط مدیران ذی‌ربط پیگیری شوند و نمایندگان عزیز هم باید برای به سرانجام رسیدن آن‌ها کمک کنند.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خواست نقاط ضعف استان را به دستگاه‌های اجرایی اعلام کند تا پیگیر بهبود آن‌ها باشند و افزود: به هرکدام از وزارتخانه‌ها که مراجعه می‌کنیم با استقبال بسیار مناسب مسئولین ارشد مواجه می‌شویم و اکثریت سازمان‌ها و وزارتخانه‌های کشور به ایلام توجه و نگاه ویژه دارند اما مجموعه مدیریتی استان هم باید پیگیر امورات باشند.

 

استاندار ایلام تأکید کرد: با دعوت از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در 2 سال اخیر و امضا تفاهم‌نامه با آن‌ها شرایط خوبی برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف ایجادشده که به‌زودی شاهد اجرایی شدن آن‌ها خواهیم بود.

 

وی افزود: اکنون برای راه‌اندازی پتروشیمی و توسعه صنایع پایین‌دست آن با وزارت نفت در حال پیگیری و مذاکره هستیم و با توجه به اعتبار خوبی که میدان نفتی آذر گرفته می‌توان به فعالیت چشمگیر این میدان تا پایان سال جاری نیز امیدوار بود.

 

به گفته مروارید، همه این اقدامات اثرات زیادی دارد که می‌تواند در خلق ثروت در استان تأثیرگذار شود و استان ایلام را به جایگاه مناسبی ازنظر توسعه برساند.

مروارید در ادامه به اجرای بزرگ‌راه 400 کیلومتری کرمانشاه - حمیل - ایلام - مهران - دهلران - اندیشمک اشاره کرد و گفت: وزارت نفت 25 درصد اجرای این پروژه بزرگ را تقبل کرده و مابقی آن از طریق اوراق قرضه و ملی تأمین خواهد شد.

 

وی تأکید کرد: همچنین پروژه پلدختر - دهلران - کبیرکوه نیز یکی دیگر از طرح‌های بزرگی است که قرار است استان ایلام را از سمت دیگر به مرکز متصل کند.

 

وی در ادامه به پیگیری و مذاکره با قرارگاه خاتم‌الانبیاء سپاه پاسداران برای اجرایی شدن طرح راه‌آهن ایلام به طول 70 کیلومتر اشاره کرد و گفت: قرار است با توجه به قول‌های مساعدی که داده‌شده این طرح نیز به‌زودی وارد مرحله اجرا شود.

 

استاندار ایلام در پایان خواستار تجهیز و توسعه مکان‌های یادمان‌های شهدا در استان با توجه به سفر کاروان‌های راهیان نور شد و خاطرنشان کرد: با توجه به برگزاری عملیات فتح المبین در استان باید 2 یادمان دیگر در استان ایلام ایجاد شود تا کاروان‌های راهیان نور علاوه بر برخورداری از امکانات این یادمان‌ها با توجه به‌قرار داشتن در مناطق گرمسیری بافرهنگ ایثار و شهادت بیشتر آشنا شوند.

کد خبر 550374

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha