به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، سید جواد خاضع، مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد، امروز (19 خرداد) در نشست مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر با موضوع ارائه گزارش عملکرد دستگاه ها در خصوص قانون راهکارهای اجرایی امر به معروف و نهی از منکر ضمن تبریک ماه رمضان، گفت: این نشست با هدف مرور، بازنگری و ارائه گزارش عملکرد در زمینه قانون گسترش راهکارهای حجاب و عفاف در جامعه تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه این قانون سال 1384 به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید، اظهار داشت: در این قانون برای 26 دستگاه اجرایی قوانینی تعریف و هر دستگاه باید متناسب با شرح وظایف فعالیت داشته باشد.
خاضع، عنوان کرد: با توجه به اهمیت اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر و حجاب و عفاف، باید هر دستگاه متناسب با شرح وظایف خود فعالیت کند.
مسئول سازمان مردم نهاد مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه و بویراحمد، امر به معروف و نهی از منکر را در بین دیگر واجبات برجسته تر دانست و خاطرنشان کرد: اگر جامعه ای قرار است اصلاح شود، تنها راه آن اجرای این فرائض مهم الهی است.
وی آبادانی و اصلاح امور دینی را با امر به معروف و نهی از منکر انجام شدنی خواند و ادامه داد: متاسفانه در جامعه امروزی برخی افراد خود را مقید به اجرایی شدن فریضتین نمی دانند.
خاضع، یکی از عوامل این بی اعتنایی را عدم آشنایی کامل با فریضتین دانست و یادآور شد: شاید یکی دیگر از عوامل ندانستن اهمیت و یا نتایج ویرانگر عدم اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر توسط افراد باشد.
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد، به حدیثی از پیامبر گرامی اسلام اشاره و تصریح کرد: حضرت محمد (صل الله علیه و آله وسلم) می فرماید«بدترین قوم مردمانی هستند که امر به معروف و نهی از منکر را ترک می کنند».
وی ادامه داد: در راستای لبیک به ندای پیامبر گونه مقام معظم رهبری و با استناد به اصل هشتم قانون اساسی در راستای قانون حمایت از آمرین به معروف و ناهیان از منکر، مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر با تکیه بر نیروهای مردمی فعالیت خود را در این استان همزمان با سراسر کشور از طریق جذب، آموزش و به کارگیری آغاز کرد.
خاضع، با بیان اینکه افرادی که تمایل داوطلبانه دارند در این مجمع عضو می شوند، گفت: تاکنون 700 نفر در این مجمع عضو شده و قرار است به عنوان بازوان اجرایی ستاد امر به معروف و نهی از منکر فعالیت کنند.
این مسئول فرهنگی و تبلیغی کهگیلویه و بویراحمد، یادآور شد: داوطلبین ابتدا به صورت حضوری و غیرحضوری آموزش می بینند و سپس برای آنها کارت معتبر صادر و در قالب تذکر لسانی، (آقایان به آقایان و بانوان به بانوان) فعالیت می کنند.
وی در ادامه، ضمن تاکید بر رعایت حجاب و عفاف در ادارات و سازمان های دولتی، عنوان کرد: باید با همفکری در زمینه ساماندهی حجاب و عفاف در ادارات و نهادها تلاش کرد.
خاضع، هدف از این کار را متهم کردن یکدیگر ندانست و گفت: بلکه این همفکری و تلاش به منظور بازخوانی قانون و وظایف محوله صورت می گیرد.
در این نشست، هر یک از اعضا به ارائه دیدگاه ها، نظرات و ارائه گزارش عملکرد خود در زمینه ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در استان کهگیلویه و بویراحمد پرداختند.
نظر شما