حسین کیوان، استاد پیشکسوت شعر و موسیقی اصفهان در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان با اشاره به شرایط موسیقی سنتی اصفهان و ضرورت توجه بیشتر به این هنر بومی نصفجهان اظهار داشت: برخی موسیقی سنتی را در حال فراموشی میدانند و این در حالی است که موسیقی سنتی ما در شرایط بسیار خوبی قرار دارد و در حال حاضر استقبال خوبی از آموزشگاههای موسیقی سنتی میشود.
وی تصریح کرد: پیشکسوتان موسیقی هم پاپ و هم موسیقی سنتی را قبول دارند، موسیقی سنتی همان لالایی مادر است و موسیقیهای مقامی و ردیفی بسیار ارزشمند است و باید به آن بسیار توجه شود، جوانان ما نیز به موسیقی سنتی علاقه بسیار خوبی نشان دادهاند.
این استاد پیشکسوت شعر و موسیقی اصفهان با بیان اینکه خمیرمایه موسیقی سنتی صدای بسیار خوب است، گفت: کسانی که پا در عرصه موسیقی سنتی میگذارند، باید توان اجرای آن را نیز داشته باشند و هدف در این راه باید هدف خود را ارائه شعرهای با فرهنگ غنی قرار دهند، زمانی که ملودی به دنبال شعر میآید مانند نردهای برای خواننده میماند تا خود را در دل مردم جای دهد.
وی بیان کرد: نتیجه شعرها و موسیقیها باید کار مثبتی باشد که گرایش القا شده در شعر را انتخاب و روز به روز به پیشرفت خود بیفزاید، با توجه به این موضوعات باید دانست موسیقی ایرانی را هنوز جوانان ایرانی به خوبی دنبال میکنند.
کیوان با اشاره به توجه بیشتر سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان به هنرمندان نصفجهان و برگزاری برنامههای دورهمی هنرمندان این شهر اظهار داشت: این حرکت بسیار خوبی که صورت گرفته حداقل کاری را که در پی دارد دل جویی از هنرمندانی است که در انزوا هستند؛ کسانی همچون من که عمر خود را در راستای تعالی هنر اصفهان معطوف کردهاند، نیازمند توجه بیشتر مسئولان هستند.
وی افزود: هنرمندان بزرگ اصفهان مانند مسجد شیخ لطف الله و عالی قاپو هستند و باید با دعوت، هماهنگی و دورهمیها حداقل احترام را برای هنرمندان قائل شوند تا در این جلسات از تجربيات و ایدههای هنرمندان در راستای پویاتر شدن هنر شهر استفاده کنند.
نظر شما