به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، آیت الله مصطفی علما نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، امروز(17 خرداد) در جمع مبلغان اعزامی ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: امام راحل ماه رمضان را به عنوان ضیافت الله نام می برد و روی این تعبیر تأکید داشت.
وی افزود: تمام عمر میهمان خدا هستیم ولی این یک میهمانی مخصوص است که خداوند عنایت ویژه ای به آن دارد.
آیت الله علما، ابراز کرد: سید بن طاوس که بعد از معصومین(ع) فخر علمای اسلام است در این خصوص می فرماید: این دعوت الهی(یا ایها الذین آمنوا کتب علیکم الصیام) خستگی ماه رمضان را از تن انسان می برد .
علماء امین خدا، رسول و امت هستند
وی در ادامه به اهمیت تبلیغ و جایگاه روحانیون اشاره کرد و گفت: نکات زیادی در روایات آمده است که در یکی از آنان از علما به نام امناء الله یاد می شود.
امام جمعه کرمانشاه، بیان کرد: هرکس این لباس را به تن کرد و وادر فضای تبلیغ شد، امناء الله است و باید به شأن امین بودن خود نزد خدا عمل کند.
وی اضافه کرد: رسول الله(ص) در روایتی دیگر از علما به امناء امتی یاد می کند که باید به امین بودن خود در تمام شئون عمل کنیم.
آیت الله علما اظهار کرد: در تعبیری دیگر امناء الرسول به معنای نمایندگان پیغمبران ذکر شده که کارآنان تبلیغ بود.
مبلغان به جهاد کبیر در امور فرهنگی توجه داشته باشند
وی بیان کرد: امروز با این فضایی که در دنیا هست تکلیف ما سنگین تر و بیشتر است.
نماینده ولی فقیه در استان، تصریح کرد: توصیه های مقام معظم رهبری و فرمایشات امام راحل و ایشان زاییده آیات و روایات است و خط آنان با خط قرآن و ولایت است.
وی با اشاره به طرح موضوع جهاد کبیر از سوی مقام معظم رعبری، عنوان کرد: ایشان اخیراً علاوه بر جهاد اصغر و جهاد اکبر به بیان جهاد کبیر در خصوص امور فرهنگی پرداخته اند.
آسیب شبکه های اجتماعی را با ظرافت برای جوانان تبیین کنید
آیت الله علما ابراز کرد: امروز شبکه های اجتماعی دارند غوغا می کنند ما در مقابل این ها وظیفه داریم با ظرافت های خاص در جلساتی غیر از منبر جوانان را هوشیار کرده و به عنوان چاشنی کار تک مضراب هایی به آنان بزنیم.
وی با اشاره به روش های کارآمد تبلیغی حجت الاسلام قرائتی، اشاره ای به تأکیدات ایشان در خصوص ضرورت های امور تبلیغی داشت و گفت: باید خوراک فکری که ساندویجی، مفید و مختصر هست به جوانان بدهیم تا در ذهنشان بماند.
نگذاریم شعارهای انقلاب کهنه شود
نماینده ولی فقیه در استان، خطاب به مبلغان گفت: باید در بحث ترویج فرهنگ دین، فرهنگ انقلابی بودن، انقلابی مانده و انقلابی عمل کردن به این جهاد کبیر توجه داشته باشیم و نگذاریم شعارهای انقلاب کهنه شود.
وی ابراز کرد: شعارهای امام خمینی(ره) محکماتی دارد که باید آن را حفظ کنیم که چیزی غیر از متن اسلام نیست.
آیت الله علما با تأکید بر توجه به افراد اثرگذار در روستاها و مناطق تبلیغی، اضافه کرد: ما حافظ فکر مردمیم، شغل ما حفاظت از فکر و اعتقادات و تفکرات مردم است باید مواظب و مراقب آن باشیم.
امام جمعه کرمانشاه با اشاره به تأسیس دانشکده جنگ نرم علیه ایران در آمریکا برای تربیت دانش آموختگان در این زمینه و به کارگیری آنان در برنامه ریزی و سیاست های ضد ایرانی و اسلامی این کشور، اذعان کرد: هشت سال جنگ تحمیلی که عراق و 70 کشور دیگر در آن مشارکت داشتند، کارساز نبود حالا از این راه و از طریق شبکه ها و ماهواره ها وارد شده اند.
وی تأکید کرد: ما باید مجهز به جهاز روز و زمانمان باشیم.
حقایق روز را بیان کرده و دین اسلام را تبیین کنید
آیت الله علما، همچنین با اشاره به طرح مسئله تبیین از سوی مقام معظم رهبری از آن به عنوان یکی از ضرورت های کار مبلغان یاد کرد و افزود: این مسئله مهم است و به مرور زمان نباید کهنه شود.
وی بیان کرد: حقایق و مسائل روز و واقعیات را باید تبیین کنیم، دین و اسلام را تبیین کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه، رمز موفقیت امام(ره) و پیروزی انقلاب را ثمره 14 سال تبیین شاهنشاهی از سوی ایشان برشمرد و ابراز کرد: جوانان ما از واقعیت های قبل از انقلاب هیچ اطلاعی ندارند برای مثال در زمان شاه 6 میلیون بشکه نفت را 34 میلیون می فروختیم و الان یک میلیون بشکه را 80 میلیون می فروشیم.
وی خواستار بررسی مصاحبه حضرت امام(ره) در پاریس و مواضع ایشان از سوی مبلغان شد.
توجه به مسئله نفوذ و تبیین ابعاد آن/ مبلغان به تبلیغ زکات توجه ویژه داشته باشند
آیت الله علما مسئله نفوذ را یکی دیگر از موارد مورد تأکید رهبری برشمرد و گفت: بی حجابی ها، بدحجابی ها و زشت حجابی ها از اثرات همین نفوذ است.
وی اظهار کرد: اگر سرمایه دین و اسلام و حلال و حرام را از ما بگیرند ما دیگر چیزی نداریم.
امام جمعه کرمانشاه با تأکید بر اینکه باید نفوذ را هر جایی که باشد تشخیص بدهیم، بیان کرد: نفوذ مسئله تازه ای نیست و قدمتی 200، 300 ساله دارد و مقام معظم رهبری در فرمایشاتشان ما را به این مسئله تنبه و تذکر می دهند.
وی تبلیغ و ترویج زکات به عنوان یکی دیگر از محورهای فعالیت تبلیغی مبلغان را متذکر شد و گفت: زکات جمع آوری شده را در صورت اجازه شرع می توان برای کارهای زمین مانده و مسجد نیمه کاره همان روستا صرف کرد.
وی در ادامه با تقدیر از اوقاف، اعزام مبلغان به روستاها، شهرها و امامزاده ها را جزو محصولات بسیار خوب موقوفات عنوان کرد.
نظر شما