تلاش برای راه اندازی بازارچه های دائمی صنایع دستی در استان کرمانشاه

خبرگزاری شبستان: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، گفت: صنعتگران باید در کنار تولیدات خود بدون داشتن دغدغه مالی با در اختیار داشتن امکانات و تجهیزات لازم صنایع دستی در رشته های مختلف و متنوع را تولید کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، جلیل بالایی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه پیش از ظهر امروز(17 خرداد) در همایش تجلیل از برگزیدگان نشان ملی مرغوبیت کالا های صنایع دستی در سال گذشته استان کرمانشاه، اظهار کرد: صنایع دستی حاصل هنر، علاقه و ذوق هنرمندان است.

 

وی با اشاره به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال"اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل"، ابراز کرد: صنایع دستی یکی از مصادیق عینی اقتصاد مقاومتی است.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه تصریح کرد: در سیاست اقتصاد مقاومتی برای مجریان این امر ویژگی های اقتصاد مقاومتی در قالب مردمی بودن، عادلانه بودن، درون زا بودن، برون گرایی و نگاه به تولیدات دانش بنیان بیان دشه است.

 

به گفته بالایی، صنعتگران باید در کنار تولیدات خود بدون داشتن دغدغه مالی با در اختیار داشتن امکانات و تجهیزات لازم صنایع دستی در رشته های مختلف و متنوع را تولید کنند.

 

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: صنعتگران همچنین باید به بازار فروش دسترسی آسان داشته باشند و در راستای اعتماد بازارهای خارجی شرایط لازم برای گرفتن نشان ملی مرغوبیت کالاهای خود را فراهم آورند.

 

وی با تأکید بر تقویت و ارتقای کیفیت کالاها توسط صنعتگران، گفت: اگر مدعی هستیم 180 نوع کالا دستی متنوع داریم باید شرایط لازم برای در معرض دیدن قرار دادن آنها نیز فراهم شود.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه یادآور شد: از وضعیت موجود صنایع دستی استان اطلاعات دقیقی در دسترس نیست و اداره کل میراث فرهنگی آماده است مکان های لازم را در اختیار تشکل های صنفی در این راستا قرار دهد.

 

بالایی بر تلاش این اداره کل بر ایجاد بازارچه های دائمی صنایع دستی در شهرستان های استان تآکید کرد و گفت: این اقدام می تواند کمک مهمی و چشمگیری به فعالان عرصه صنایع دستی باشد.

 

کد خبر 549194

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha