به گزارش خبرنگار شبستان، محمدرضا آذرنیا، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران امروز در جلسه شورای هماهنگی استان تهران گفت: این سومین جلسه شورای هماهنگی استان است. یکی از تصمیمات مهم جلسات قبل جمع آوری 2 هزار و 400 معتاد بود که بیش از 5 هزار نفر جمع آوری شد که 3 هزار و 837 نفر هم تحت درمان قرار گرفتند. این موضوع یکی از مصوبات جلسه بود که پیگیری و اجرایی شد.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره نوجوان سالم اظهار کرد: آموزش و پرورش استان و شهر تهران گزارش خود را در این زمینه ارایه دادند.
آذرنیا تصریح کرد: از 5 هزار نفری که جمع آوری شدند که از ابتدای امسال جمع آوری شدند 700 نفر معتاد نبوده و کارتن خواب بودند که این افراد به مددسراهای شهرداری فرستاده شدند و 178 نفر نیز تبعه خارجی غیرمجاز بودند که آنها نیز به کشور خودشان طرد شدند و همچنین حدود 635 نفر شهرستانی بودند که تحت درمان بوده و قرار است به خانواده هایشان تحویل داده شوند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران با بیان اینکه 5 میلیارد تومان اعتبار به شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر جهت ساماندهی معتادان متجاهر استان تهران تخصیص یافته است، بیان کرد: سالیانه یک و نیم میلیارد تومان هزینه درمان 4 هزار نفر معتاد متجاهر است لذا این 5 میلیارد تومان فقط برای هزینه سه ماه معتادان متجاهر کفایت می کند.
وی گفت: ما 4 دوره سه ماهه داریم یعنی باید 20 میلیارد تومان داشته باشیم تا بتوانیم همواره 4 هزار نفر را تحت درمان قرار دهیم.
آذرنیا تصریح کرد: 5 میلیارد تومانی که ستاد مبارزه با مواد مخدر به ما داده است 50 درصد از کل اعتباری است که برای کشور در این حوزه در اختیارش می باشد یعنی ستاد هم نمی تواند بیشتر از 50 درصد از آنچه را که دارد به استان تهران تخصیص دهد.
وی با بیان اینکه ستاد مبارزه با مواد مخدر نهایت مساعدت، همکاری و همیاری خود را با ما داشته است، اظهار کرد: در سطح استان تهران کلیه دستگاه ها برای ساماندهی معتادان متجاهر بسیج شدند و همچنین استاندار تهران نیز دستور همکاری شهرداری تهران را صادر کردند که در حال حاضر بخشی از این هزینه ها توسط شهرداری پرداخت می شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران ادامه داد: شهرداری تهران هزینه ۴۰۰ نفر از معتادان متجاهر در خاورشهر و ۸۰نفر از زنان را نیز پرداخت می کند و همچنین هزینه های ایجاد، تاسیس، تجهیز و اداره 44 مرکز بهاران نیز توسط شهرداری پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه نیاز ما بیشتر از اعتبار اختصاص یافته برای ساماندهی معتادان متجاهر استان تهران است، اظهار کرد: در تهران 16 هزار معتاد متجاهر وجود دارد که این امر در کشور یک استثنا می باشد. سال گذشته استان تهران 9 هزار و 760 معتاد متجاهر را تحت درمان قرار داد که این نیمی از معتادان متجاهری بود که در کشور درمان شدند یعنی استان تهران به تنهایی نیمی از معتادان متجاهر کشور را درمان کرد.
آذرنیا ادامه داد: به همین نسبت بایستی از منابع غیر استان به ما اختصاص یابد و اینکه ظرفیت ماده 16 از 400 نفر به 4 هزار نفر افزایش یافت یعنی 10 برابر شد همه این موارد تدبیر استاندار تهران بوده است، در واقع کاری که استان تهران می کند در سطح ملی می باشد.
وی گفت: استاندار تهران دستور دادند سه نامه به آقای قالیباف شهردار تهران، رحمانی فضلی وزیر کشور و اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی استان تهران جهت ساماندهی معتادان متجاهر نوشته شود که این موضوعات به آنها منعکس شود که نگاه شما به ما نگاه یک استان نباشد بلکه باید فراتر از یک استان باشد.
نظر شما