به گزارش گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان به نقل از ادارهكل روابط عمومي و اطلاعرساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، امکانات این مسجد شامل سالن کتابخانه، سالنهای بزرگ نماز و عبادت، بخشهای چندمنظوره اداری، پارکینگ و محل زندگی امام جماعت مسجد است.
معاون پلیس غنا طی مصاحبه مطبوعاتی با روزنامه «دیلی گرافیک» غنا، هدف از ساخت مسجد برای پرسنل مسلمان پلیس کشور را تأمین رفاه و آسایش روحی و معنوی پلیس اعلام كرد.
وی همچنين اهمیت حفظ روحیه معنوی و اخلاقی نیروی پلیس غنا را برای ارايه خدمات بهتر به مردم بسیار مهم و باارزش دانست و توسعه امکانات عبادی را برای آنها امری لازم و ضروری خواند.
وی در ادامه در مورد فعالیت کتابخانه این مسجد، گفت: هدف از ایجاد کتابخانه در این مسجد تقویت انگیزه مطالعه و تحقیقات دینی نه فقط برای مسلمانان؛ بلکه برای پیروان سایر ادیان است تا بتوانیم به گفته و شعار خودمان در برقراری صلح و تساهل و وحدت در جامعه پایبند باشیم. همچنین، این مسجد فقط برای اقامه نماز و انجام سایر اعمال عبادی نبوده؛ بلکه مرکزی اسلامی با همه گونه امکانات به روز و مدرن برای تحقیقات دینی، مشاوره و رسیدگی به امور همکاران مان در نیروی پلیس کشور خواهد بود.
اقدام دولت غنا در بنای این مجموعه دینی برای نیروهای مسلمان پلیس در کشوری که مسیحیان در آن در اکثریت هستند؛ تأثیر بسیار مثبتی در میان مسلمانان و سازمانهای اسلامی کشور داشته است.
آنچه که در مراسم افتتاحیه مسجد پرسنل مسلمان نیروی پلیس غنا عنوان شد
این مسجد با حضور «شیخ عثمان نوحو شربتو» امام کل مسلمانان کشور غنا افتتاح شد و نخستین نماز جماعت مسجد با حضور پرسنل مسلمان نیروی پلیس غنا به امامت وی برگزار شد. در مراسم افتتاحیه این مسجد، برخی از مقامات کشوری و لشکری غنا هم شرکت داشتند که از جمله آنها می توان به وزیر منطقهای «آکرا» اشاره کرد.
او در این مراسم ضمن انتقاد از نگاه و رفتار خشونتآمیز و افراطی برخی مسلماننماها، ابراز كرد: مذاهب هیچ جایی برای رفتارهای تند و خشونتآمیز ندارند. مسلمانان غنا باید ضمن ابراز محبت و علاقه به یکدیگر بدانند که وظیفه آنان فقط اقامه 5 نوبت نماز در شبانهروز نیست؛ بلکه مهمتر از آن داشتن رفتار و اخلاق دینی است و علمای مسلمان کشور باید بکوشند تا الگوهای صحیح و اصیل اخلاق اسلامی متناسب با نیازهای عصر حاضر را برای مردم و به خصوص جوانان ارایه كنند.
همچنین در ادامه، فرمانده نیروی پلیس غنا نیز طی سخنانی با اشاره به ضرورت حفظ سیاست تساهل بین مذاهب مختلف کشور، نیروی انتظامی غنا را از هرگونه گرایش فرقهای و یا جناحی و مذهبی برحذر داشت.
گفتنی است مرکز پلیس آکرا در سال 1916 تأسیس شده و تاکنون دارای مسجد خاصی برای خود نبوده است؛ در حالی که مسلمانان زیادی در زمره نیروهای پلیس این کشور قرار دارند و تعداد زیادی از این نیروهای پلیس مسلمان نیز سالها پیش از شمال نیجریه به غنا مهاجرت کردهاند، با این حال هزینه ساخت این مسجد با کمک مالی یکی از مؤسسات غیرانتفاعی کویت و برخی خیرین لبنانی، تأمین شده است.
نظر شما