افزایش آمار باسوادان در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال به ۹۲ درصد

خبرگزاری شبستان: معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین از افزایش آمار باسوادان از ۵۲ درصد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال به ۹۲ درصد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، صدیقه مهدوی پیش از ظهر امروز (16 خرداد) در همایش آموزش همگانی و توسعه پایدار که در سالن اجتماعات دانشگاه فرهنگیان قزوین برگزار شد، بیان کرد: تشکیل نهضت سوادآموزی به فرمان امام خمینی (ره) موجب شد تا ما بحث افزایش سواد را در جامعه خود داشته باشیم به طوری که آمار 52 درصدی باسوادان در سنین 10 تا 49 سال طی چند سال اخیر به بالای 93 درصد رسیده و این افتخار بزرگی برای متولیان در سازمان سوادآموزی است.

 

وی ادامه داد: نام این همایش توسعه پایدار است و توسعه پایدار یعنی همزمان با برآورده کردن نیازهای حال جامعه بدون به خطر انداختن آینده برای مردم برنامه داشته باشیم.

 

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین اضافه کرد: توسعه پایدار یعنی کشور ما هر روز نسبت به روز قبل تر در رابطه با مسائل اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و آموزشی بهتر شده و مدیران و معلمان برای اعتلای فرهنگ جامعه گام بردارند.

 

وی عنوان کرد: مهمترین رکن در اعتلای فرهنگ، خانواده است و این نهاد چیزی است که دشمنان در تیررس قرار دادند و سوادآموزی در گذشته آموزش همگانی گفته می شد ولی امروزه آموزش مادام العمر است یعنی من و شما معلم سرکلاس باید برای اعتلای فرهنگ، خانواده و اخلاق برنامه داشته باشیم.

 

مهدوی اعلام کرد: باید به گونه ای عمل کنیم که اولیای دانش آموزان نیز ما را محرم راز خود دانسته و ما مهارت های زندگی را به آنها بیاموزیم و شما معلمان با اولیاء ارتباط دارید و اولیایی که بی سواد هستند را از طریق ارتباط چهره به چهره می توانید به فراگیری سواد دعوت کنید و سوادآموزی به کمک شما احتیاج دارد.

 

وی تأکید کرد: مدرسه نه تنها محل آموزش است بلکه باید یک خانه امن بوده و بتواند به اولیا مشاوره دهد و افزایش مهارت زندگی نیز بدون سواد محقق نمی شود و این امر وظیفه هر حکومتی است و جمهوری اسلامی باید کوشاتر در این حوزه باشد.

 

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین خاطر نشان کرد: برای توسعه اجتماعی نیازهایی وجود دارد که اولین گام در این حوزه آموزش است؛ بزرگترین محدودیتی که ما داریم خواست فردی است و دنبال این هستیم افراد جامعه به صورت داوطلبانه برای آموزش پیشقدم شوند و اهرم تشویقی کارآمده نبوده و گفتگوی چهره به چهره بهترین کاری است که می توان به وسیله آن اولیای دانش آموزان را به کلاس درس آورد.

 

وی خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش متولی آموزش رایگان برای همه افراد جامعه است و آموزش بزرگسالان کاری تخصصی تر، با فکر و برنامه ریزی و امکانات بیشتر باید باشد و اگر کمک حال افراد جامعه باشیم می توانیم برای ارتقا سطح آموزش و مهارت های زندگی حرفی برای گفتن داشته باشیم.

 

در ادامه معاون پشتیبانی اداره کل اموزش و پرورش استان قزوین اظهار کرد: بحث اولیای بی سواد جزو مأموریت های اصلی ماست و سال جاری سومین و آخرین سالی است که ان شاالله این عدد به صفر می رسد و ان شاالله پوشش 100 درصدی برای افراد 10 تا 49 سال را خواهیم داشت.

 

سمیعی خاطر نشان کرد: امسال سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری شده است و رسالت ما در آموزش و پرورش ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی، تلاش، کوشش و کار است و ان شاالله این فرهنگ در کشور ما جاری و ساری باشد.

کد خبر 548839

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha