«امام خميني» و ‌«آيت الله خامنه اي»؛  يك حقيقت با دو تجلي

خبرگزاری شبستان: ياران وفادار امام خميني (ره) و آيت الله خامنه‌اي، نيك هم مي‌دانند كه اين دو گوهر ناب، يك حقيقت با دو تجلي هستند كه وظيفه همه ما، درك و معرفي شايسته و بايسته اين حقيقت ماندگار و الهي به جامعه اسلامي و بشريت تشنه امروز و فردا است.

خبرگزاری شبستان- خراسان جنوبی؛ بسم الله الرحمن الرحیم. انالله و اناالیه راجعون «روح بلند رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) به ملکوت اعلا پیوست» اینها جملاتی بود که در ساعت ۷ صبح روز ۱۴ خرداد ماه سال ۱۳۶۸ از زبان گوینده رادیو شنیده شد تا به مردم ایران اعلام کند که دیگر امام ندارند...

 

رحلت امام پس از 11 سال رهبری ایران حادثه بزرگی بود و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این خصوص فرمودند:« ارتحال رهبر كبير انقلاب حضرت آيت الله العظمي امام خميني قدس الله نفسه الزكيه حقاً ضايعه اي جبران ناپذير و صدمه اي بزرگ بود» و « نه ايـنجانب و نه هيچ فرد ديگرى در جمهورى اسلامـى قادر نيست كه به قله ى آن شخصيت ممتـاز و استثنـايـى (امام راحل) دست يـابـد و امروز مهم ترین وظیفه، انتقال سالم مکتب امام (ره) به نسل های آینده است».

 

مقام معظم رهبری همچنین فرمودند:« اگر چه جاي خالي امام براي ما سخت و تلخ است اما ميراث گرانبهاي معمار بزرگ انقلاب، امام خميني حفظ خواهد شد. امام خميني يك حقيقت هميشه زنده است، نام او پرچم انقلاب، راه او راه انقلاب و اهداف او اهداف این انقلاب است».

 

رحلت امام خمینی (ره) و انتخاب حضرت آیت‌الله‌العظمی سید علی حسینی خامنه‌ای به عنوان رهبر انقلاب اسلامی اسلامی در ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ از مهمترین حوادث پر فراز و نشیب انقلاب اسلامی ایران بود. در حالی که مردم و مسئولان آماده‌ی تشییع و تدفین پیکر پاک امام خمینی (ره) بودند در جلسه‌ای با حضور مسؤولان کشوری و لشکری، آیت‌الله‌ خامنه‌ای، رئیس جمهور، وصیت‌نامه‌ی سیاسی ـ الهی امام خمینی (ره) را قرائت کرد. مجلس خبرگان رهبری عصر همان روز تشکیل جلسه داد و پس از بازنگری در قانون اساسی و انجام همه‌پرسی، یک بار دیگر براساس قانون اساسی جدید در مورد رهبری آیت‌الله‌ خامنه‌ای رأی‌گیری کرد و اکثریت قاطع مجدداً معظم‌له را به رهبری نظام انتخاب کردند.
 

انتخاب آیت الله خامنه ای به رهبری انقلاب اسلامی توسط مجلس خبرگان بسیار شایسته و هوشمندانه بود و معمار کبیر انقلاب نیز در بیانات متعددی به تایید روش و منش حضرت آیت الله خامنه ای پرداختند و از ایشان به شایستگی و لیاقت رهبری از جمله خورشیدِ، روشن یاد نمودند.

 

امام خمینی(ره) در نامه ای به آیت الله خامنه ای فرمودند« اینجانب که از سال ها قبل از انقلاب با جناب عالی ارتباط نزدیک داشته ام و همان ارتباط... بحمد الله تاکنون باقی است، جناب عالی را یکی از بازوهای توانای جمهوری اسلامی می دانم و شما را چون برادری که آشنای به مسائل فقهی و متعهد به آن هستید و از مبانی فقهی مربوط به ولایت مطلقه فقیه جدا جانبداری می کنید می دانم و در بین دوستان و متعهدان به اسلام و مبانی اسلامی از جمله افراد نادری هستید که چون خورشید روشنی می دهید».

 

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد خمینی، نزدیکترین فرد به امام خمینی که مشاور و مورد وثوق کامل ایشان بود، نقل کرده که امام در پی سفر خارجی آیت‌الله خامنه‌ای گفتند: «الحق ایشان شایستگی رهبری را دارند» و یا زهرا مصطفوی، دختر امام خمینی (ره) بیان کرده که آنگاه که از امام درباره‌ی رهبری آینده نظام پرسیده است ایشان از آیت‌الله خامنه‌ای نام بردند و آنگاه که از مقام علمی آیت‌الله خامنه‌ای سؤال کرده است ایشان اجتهاد آیت‌الله خامنه‌ای را تأیید کرده‌اند.

 

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نیز نقل کرده که زمانی که امام درصدد عزل آیت‌الله منتظری از رهبری آینده بودند در جلسه‌ای که با حضور سران سه‌قوه، نخست‌وزیر (میرحسین موسوی) و حاج سید احمد خمینی در محضر امام تشکیل شده بود در مورد جانشین رهبری بحث شد ایشان از آیت‌الله خامنه‌ای برای رهبری آینده نظام نام بردند. وی همچنین بیان داشته که در جلسه خصوصی خود با امام راحل نسبت به وضع رهبری در آینده ابراز نگرانی کرده است و امام در پاسخ با اشاره به آیت‌الله خامنه‌ای فرموده‌اند: «شما در بن بست نخواهید بود، چنین فردی در میان شما هست. چرا خودتان نمی‌دانید؟»

 

آيت الله مهدوي كني(مد ظله العالی) درباره انتخاب خبرگان رهبری گفته‌اند: « اين الهامي بود از الهامات الهي و هدايتي بود از هدايت معنوي روح حضرت امام (رضوان الله عليه) كه هنوز اين ملت را رها نكرده و اين رحمتي بود از طرف خداوند كه در كوران اين مصيبت جانكاه، با تعيين آيت الله خامنه‌اي كه از ياران صديق امام و از ياران خوشنام و خوش سابقه بوده و مجتهد و عادل است، به عنوان رهبري نظام جمهوري اسلامي ايران، آرامشي توأم با اعتماد و اطمينان بر كشور و امت فداكار حاكم گرديد».
 

 

آيت الله مشكيني(رحمت الله عليه) نیز  گفته اند: «حضرت مستطاب آيت الله حاج سيد علي خامنه‌اي مدظله العالي واجد مقام فقاهت و اجتهاد و قدرت استنباط احكام شرعيه كه تصدي مقام معظم رهبري بدان نيازمند است مي‌باشد؛ چنانچه معظم له حايز ساير شرايط ولايت است».

 

 
آيت الله فاضل لنكراني(رحمت الله علیه) نیز گفته‌اند:« بنده به عنوان كسي كه هم عضو مجلس خبرگان هستم و هم اينكه آشنايي با آيت الله خامنه‌اي دارم؛ عرض مي‌كنم كه ايشان اهل نظر و اهل اجتهاد هستند. بيست سال پيش وقتي در مشهد در مسجد گوهرشاد با ايشان برخورد كردم؛ آن موقع ايشان از مدرسين محترم مشهد بودند؛ پرسيدم چه چيزي تدريس مي‌كنيد، فرمودند: مكاسب. مكاسب از مهمترين و مشكل ترين كتب علمي ماست. به نظر من ايشان يك فقيه و يك مجتهد است. كسي كه در سالهاي طولاني در جهان سياست استادي چون امام امت داشته است و خودش نيز داراي استعداد سرشار است؛ چنين فردي داراي مقامات بلندي از درك سياسي است. دوران هشت ساله رياست جمهوري ايشان يك شاهد قوي براي مطلب است .سفرهايي كه ايشان به كشورهاي خارج داشته‌اند، به عنوان يك سياستمدار در صحنه‌هاي سياسي جهان درخشيده است».

 

 

کوفی عنان (دبیر کل سابق سازمان ملل) نیز پس از دیدار با امام خامنه‌ای گفته است:« ایرانی‌ها و مسلمان‌ها باید افتخار کنند که چنین رهبری دارند. ای کاش ایشان دبیر کل سازمان ملل بودند. ایشان از همان ابتدای ملاقات، قلب مرا تسخیر کردند... من با شخصیت های مختلفی از جمله ژاک شیراک و هلموت کهل دیدار داشته ام که به شدت تحت تاثیر قرار گرفته‌ام ؛ ولی در ملاقات با ایشان احساس کردم: هنوز کسی را مثل ایشان ندیده ام».

 

امروز پس از گذشت بیست و هفت سال از رحلت امام خمینی(ره) مقام معظم رهبری سکان کشتی انقلاب و نظام را دقیقا به سمت آرمان‌ها و ارزش هایی که امام ترسیم کردند هدایت می کنند. نگاهی به دوران پر برکت رهبری و زعامت ایشان تاکنون و ارزیابی عملکرد ایشان در این مدت خود بهترین شاهد برای اثبات صلاحیت ایشان است.

 

مقام معظم رهبری از بينش صحيح سياسى و اجتماعى و قدرت و شجاعت بالايى برخوردار است و اين مهم با مرورى بر پيشينه مديريتى ايشان در شوراى انقلاب، دوران رياست جمهورى، سخت‏‌ترين شرايط ناشى از جنگ و محاصره‏‌هاى بين‏ المللى، بيش از دو دهه رهبرى نظام و با موفقيت بيرون آمدن از فراز و نشيب‏‌ها و مشكلات متعدد داخلى و بين‏‌المللى به خوبى قابل اثبات است.

 

هدايت و مديريت رهبر معظم انقلاب در عرصه سياست خارجي كه خود تداوم دهنده مشي اصولي و شجاعانه امام راحل (ره) بوده است كشور ايران را به يك دژ مستحكمي تبديل كرد كه هر قدر ضربه به آن زده مي‌شود قوي‌تر مي‌گردد. در عرصه خارجی تبیین اصل حکمت، عزت و مصلحت به عنوان چارچوب سیاست خارجی و برخورد با قدرت و پرصلابت در برابر دخالت‌ها و زیاده خواهیهای قدرتهای بزرگ به ویژه آمریکا و دشمن شناسی ایشان و تبیین صحیح اهداف آنان در برخورد با نظام جمهوری اسلامی و حمایت قاطع از منافع ملی در عرصه بین المللی که نمود آن را در مساله پرونده هسته ای شاهد بوده و هستیم، دفاع و حمایت از مسلمانان مظلوم در کشورهای اسلامی به ویژه لبنان و فلسطین، عراق و سوریه و... همه و همه شاهدی روشن بر شایستگی و صلاحیت های ایشان برای رهبری نظام است.

 

يكي از مهمترين ويژگي هاي مقام معظم رهبري به اعتراف دوست و دشمن، مديريت عالي و خلاقانه ايشان در شرايط حساس و بحراني است. ولادیمیر پوتین پس از دیدار با رهبر انقلاب در سال گذشته می‌گوید:« با عنایت به مطالعاتی كه من درباره مسيح داشته ام، در ملاقات با رهبر ایران تمام ويژگي‌هاي حضرت مسيح را در آيت‌الله خامنه‌اي ديده وبرایم متجلی شد».

 

 

هم چنین پوتین پس از ملاقات با رهبر معظم انقلاب، با اشاره به درایت و تیزبینی های آیت الله خامنه ای گفت : «حكيم بزرگي در ايران نشسته است که به ذهن من خطور نمی کرد او تا به این حد همه جانبه نگر باشد. او حکیم و دانشمندی است که تصمیم گیری و تنظیم همه سياست‌هاي ايران توسط اوست و با وجود درایت و هوش رهبری ایران هیچ خطری متوجه ایران نمی شود. من در ملاقات با ایشان معناي واقعی قانون اساسي جمهوري اسلامي و مفهوم ولايت فقيه و ولایت علمای دینی را که شنیده بودم فهميدم».



برخورد هوشمندانه رهبر معظم انقلاب با پروژه هايي چون فشار از پايين و چانه‌زني در بالا و يا پروژه فروپاشي از درون، گواهي ديگر بر برخورد امام‌گونه ايشان با مخاطرات پيش روي انقلاب است. معظم له در پاسخ به مدعيان پروژه فشار با صراحت اعلام كردند: اگر فشار بياوريد حادثه كربلا تكرار خواهد شد نه صلح امام حسن (علیه السلام).

 



تسلط و احاطه بي نظير معظم له بر اموري همچون مسايل نظامي، تهديدات دشمنان، تهاجم فرهنگي، ناتوي فرهنگي، نيازهاي نسل جوان، مطالبات و نيازهاي دانشگاهها، بايسته‌هاي حوزه‌هاي علميه، شناخت دغدغه‌هاي نيروهاي انقلاب و درك شايسته از بايسته‌هاي نظام اسلامي و... باعث گرديده تا حتي بدخواهان نظام نيز از اين همه وسعت و جامعيت و احاطه ايشان بر امور، گاه ناخواسته لب به تمجيد و تجليل بگشايند.

 



تدابير مقام معظم رهبری در طول بیست و هفت سال گذشته با وجود مشكلات و معضلات فراوان نشان می دهد كه انقلاب چه نگين ارزشمندي را بر ركاب خود نشانده است. تزريق اميد به اركان دولت و مردم در سخت‌ترين و بحراني‌ترين شرايط، از ديگر هنرهاي ناب رهبري ايشان در طول 27 سال گذشته بوده است، به گونه‌اي كه در بحراني‌ترين شرايط فرموده‌اند: « من خود را غرق در عنايات و نعمات خداوند متعال مي‌دانم. اگر هر مدير و مسئولي صرفا كار خود را خوب انجام دهد، ديگر هيچ نگراني و دلهره‌اي ندارم».

 

دوستداران، شيفتگان و ياران وفادار حضرت امام خميني (ره) و حضرت آيت الله خامنه‌اي (حفظه الله تعالي) مي‌بايد بدانند و نيك هم مي‌دانند كه اين دو گوهر ناب، يك حقيقت با دو تجلي هستند كه وظيفه همه ما، درك و معرفي شايسته و بايسته اين حقيقت ماندگار و الهي به جامعه اسلامي و بشريت تشنه امروز و فردا است.

 

 

 

 

کد خبر 548650

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha