منتقدان، منصفانه دولت را نقد کنند

خبرگزاری شبستان: معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان با بیان اینکه دولت در این استان از نقد منصفانه و دور از تخریب استقبال می کند، گفت: اما منتقدان باید مراقب باشند که انتقاد‌هایشان به سمت تخریب دولت و زیر سوال بردن عملکرد مسئولان پیش نرود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان، علیرضا آشناگر، در جلسه دبیران شورای امر به معروف و نهی از منکر ادارات استان در سالن شهدای دولت استانداری، اظهار داشت: فریضه امر به معروف و نهی از منکر یکی از واجبات دین است و امری سلبی نسیت و ما از دبیران شوراهای ادارات توقع داریم که در این حوزه با استفاده از ابزارهای  فرهنگی نسبت به ترویج امر به معروف و نهی از منکر در ادرات و جامعه اهتمام کنند.

 

معاون سیاسی٬ امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با اشاره به اینکه آمر به معروف باید عامل به معروف باشد٬ افزود: اگر عامل به معروف نباشیم و بدون شناخت کافی صحبت‌های ما بر گروه مخاطبین اثرگذار نخواهد بود.

 

وی اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر را یک وظیفه دینی و شرعی برای همه دانست و گفت: افرادی در بدنه ادارات از مدیر تا کارشناس وجود دارند که این مساله را به عنوان یک کار اداری می‌بینند در صورتی که باید مانند دیگر عبادت‌هابا رنگ خدایی به این قضیه نگاه کرد که اثرگذار خواهد بود.

 

آشناگر تصریح کرد: توقع ما از شورای امر به معروف و نهی از منکر ادارات کار فرهنگی است که در دستورالعمل‌های ابلاغی تعریف شده است و باید دنبال شود.

 

وی همچنین گفت: واقعیت امر این است که در سازمان‌های اداری مظاهری از فساد اداری دیده می‌شود که این هم بعضا به دلیل سوءاستفاده مدیران از موقعیت و اختیارات و نیز قانون‌گریزی کارکنان است.

 

وی تصریح کرد: اگر با انگیزه‌های حزبی و جناحی مبنای تخریب در پیش گرفته شود شکل کار به گونه‌ای خواهد بود که سیگنال‌های منفی آن به جامعه خواهد رسید.

 

آشناگر همچنین گفت: اگر گاها انحرافاتی در ادارات پیش می‌آید به دلیل عدم قانونگرایی و پایبندی به تعهدات و وظایف اداری است که در اینجا دبیران شوراهای امر به معروف و نهی از منکر ادارات می‌توانند ورود کنند و موثر واقع شوند.

 

وی  به نقش رسانه‌ها در نظارت برعملکرد دولت در جوامع بشری  اشاره کرد و گفت: در این زمینه نیز مطبوعات و رسانه‌ها باید نقدشان به قصد الهی و اصلاح جامعه باشد و نه انگیزه‌های حزبی و جریان سیاسی که به تخریب تبدیل شود اگر اینگونه نباشد مقبول خواهد شد.

 

آشناگر ادامه داد:  اگر آن چه قانون به مسؤولان اختیار داده است، متعهد باشند نه تنها انحراف و فسادی در ادارات پیش نخواهد آمد بلکه رضایتمندی مردم از نظام و دولت بیشتر خواهد شد.

 

وی افزود: اگر در جاهایی اشکالاتی بر قانون وارد باشد باید از طریق دستگاه‌ قانون‌گذاری و مجلس اصلاح شود و به سوی جامعه آرمانی و ایده‌آل پیش خواهیم رفت.

 

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان در ادامه گریزی به برخی مباحث و انتقادات بعد از انتخابات در کردستان زد و گفت: عرصه رقابت بعد از انتخابات باید به عرصه رفاقت تبدیل شود تا با ایجاد فضای همدلی به سمت خدمت و توسعه برویم.

 

وی تصریح کرد: یکی از مصادیق جدی معروفات حمایت از خدمات نظام است و هر دولتی در این نظام سر کار می‌آید نقدهایی بر آن وارد است اما باید انتقادات با انصاف همراه باشد و از تخریب خودداری کرد.

 

آشناگر، نقد منصافانه را یک نعمت دانست و افزود: اینکه بیان می‌شود دولت در کردستان خدماتی انجام نداده است غیرواقعی و غیرانسانی است و ظلم به نظام است و باید به این نکته هم توجه داشت اگر اخلاق از کارهای حزبی و سیاسی گرفته شود به بازی سیاسی و موذیانه تبدیل می‌شود که پیامدهای منفی آن متوجه جامعه خواهد شد.

 

معاون سیاسی استاندار کردستان گفت: زمانی که دولت را در یک منطقه و شهرستان نقد می کنند جانب انصاف باید در نظر گرفته شود و نقد خدمات دولت به نقد خدمات نظام تبدیل نکنند.  

 

وی گفت: هر دولتی که سرکار می‌آید مشروعیت خود را از مردم و مقام معظم رهبری می‌گیرد لذا باید تقویت و حمایت شود و هر جا مشکلی وجود دارد با هدف اصلاح و خیرخواهی به مسؤولان مربوطه اعلام شود و مسوولین نیز از نقد منصفانه واهمه‌ی نداشته باشند.

 

معاون مردم بر دولت ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان عنوان کرد: رسانه‌های بیگانه و شبکه‌های ماهواره‌ای به دنبال ناکارآمد جلوه دادن نظام و دولت هستند و کارآمدی دولت به این است که از نیروهای متعهد و متخصص و بدون توجه به قومیت، مذهب و جنسیت و به شرط داشتن توانمندی استفاده کرد.

کد خبر 548425

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha