عبدالحسین طالعی عضو هئیت علمی دانشگاه قم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، با اشاره به فرارسیدن سالگرد رحلت امام خمینی واهداف مبارزاتی ایشان گفت: ما وقتی میگوییم داعش یک خطر است، باید خطر ان را در چند بعد بیان کنیم چرا که خطر جریان داعش دارای چند بعد از جمله نظامی است که طبیعتا باید جلوی آن به صورت نظامی گرفته شود.
وی افزود: در بحث اقتصادی که نیاز به پیگیری و بستن راههای افزایش غنی شدن مالی آنها ست که باید به صورت جدی به آن توجه وبرخورد شود.
طالعی ادامه داد: اما یک مسئله وبعد مهم خطر داعش بحث فرهنگی است که اینها کارهایی دارند انجام م دهند که کم وبیش در سایتها و فضای مجازی ساماندهی شده است.
عضو هئیت علمی دانشگاه قم اظهار داشت: هر چند کارهای فرهنگی کوتاه ومقطعی برای برخورد با اینگونه موارد صورت گرفته است اما در برخی از فعالیتهای آنان نیاز به کارهای دراز مدت وزیر بنایی است .
وی یادآور شد: فعالیتهای نظامی وسیاسی ما در مقابله با داعش نباید ما را از فعالتیهای فرهنگی آنها غافل کند چرا که همین فعالیتهای فرهنگی در کوتاه مدت یا دراز مدت خطر وهشدار جدی برای ماست که اگر مراقب نباشیم فردا گروههای مشابه ان در داخل کشور خومان به جهت بی توجهی به فعالیتهای فرهنگی انان ایجاد خواهد.
طالعی با بیان اینکه انچه در این امر مربوط به امام خمینی ومکتب ایشان است وصیتنامه امام خمینی(ره) می باشد گفت: ایشان مانند هر شخصیت بزرگ وعالمی حاصل عمر ارزشمند خود را به عنوان یک شخصیت بزرگ و اثرگذار وتحول آفرین در یک وصیتنامه وهمه وصیتنامه را در یک مقدمه ودر قالب چند جمله حول محورحدیث شریف ثقلین وصحیفه سجادیه وبحث امام صادق(ع) قرار دادند.
عضو هئیت علمی دانشگاه قم خاطر نشان ساخت: چنین محورها ومسائلی که اگر به انها به طور جدی توجه شود وسرلوحه خدمات دینی قرار گیرد می تواینم جلوی داعش وامثال انها را بگیریم .
وی عنوان کرد: باید بدانیم که عدم توجه به این مقدمه خیانت به امام خمینی(ره) و آرمانها ایشان است و نتیجه ای که حاصل می شود خطری اینچنینی است که بعد ها نمی شود با آن مقابله کرد.
طالعی ادامه داد: امام خمینی(ره) به زبان این وصیتنامه راه را برای ما روشن کرده اند در واقع فرموده اند اگر می خواهید این دستاورد عظیم انقلاب اسلامی بماند وحفظ شود راهش این مسیر است وهر انچه در این مسیر هست را باید در جامعه تقویت کنیم .
عضو هئیت علمی دانشگاه قم افزود: بحث صحیفه سجاده وحدیث ثقلین با تمام آثار و پیامدهای که دارد مسیر روشنی برای هدایت ماست .
وی با بیا اینکه باید حق این وصیتنامه را ادا کنیم ابراز داشت: متاسفانه در جامعه ما نسبت به صحیفه سجادیه کم لطفی شده است که باید در جامعه دینی واسلامی خود دوره صحیفه وسجادیه شناسی ایجاد کنیم چرا که صحیفه سجادیه دعای انتظار است و باید همیشه در دسترس واختیار انسان باشد .
طالعی تصریح کرد: این جای تاسف است که جای صحیفه سجادیه در مساجد، امامزادگان و کتابخانه های ما خالی است و ما غافل از ارزش واعتبار این اثر ارزشمند هستیم.
عضو هئیت علمی دانشگاه قم گفت: تنها راه مبارزه با تهاجم فرهنگی غرب و دشمنان اسلام توجه به تبلغات و فعالیتهای فرهنگی و مقابله به موقع با آن است و این نیازمند توجه جدی مسئولان فرهنگی است که با توجه به مکتب امام و مقدمه ارزشمند وصیتنامه ایشان با برنامه ریزی منسجم در این راستا فرهنگ سازی لازم صورت گرفته وتصمیم گیری شود.
نظر شما