به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، دکتر محمد مهدی خطیب امروز (12 خرداد) در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان با بیان اینکه این اولین جلسه اطلاع رسانی طرح آمایش سرزمینی در استان است، اظهار داشت: علی رغم اینکه خیلی ها حرف های بدون کارشناسی در مورد طرح آمایش سرزمینی میزدند اما ما توجهی به آن مباحث نکردیم و کار خودمان را انجام دادیم و می گویم که هرگز دانشگاه بیرجند کوتاهی در رابطه با طرح نداشته و کار را به بهترین نحو انجام دادیم.
وی با بیان اینکه در این طرح بیس از 40 نفر از اساتید دانشگاههای استان و نخبگان درگیر بودند، گفت: در تهیه این طرح از افراد نخبه و زبده استان و کشوری استفاده کردیم.
مجری طرح آمایش سرزمینی خراسان جنوبی با بیان اینکه اهداف طرح این است که وضعیت موجود استان را از همه ابعاد سخت افزاری و نرم افزاری بررسی کنیم، افزود: با توجه به اینکه استان مرتب در حال تغییر بودند و شاخص های استان در اختیار خود استان هم نبود و برخی از آمارها را نیاز داشتیم که از 30 سال قبل تهیه کنیم لذا در استان موجود نبود و باید از یزد و خراسان رضوی تهیه می شد لذا وقت زیادی می برد.
خطیب با بیان اینکه بیش از 10 هزار نفر ساعت کار کارشناسی در طرح صورت گرفته است، گفت: مرحله اول این طرح درقالب 6188 صفحه و 48 جلد گزارش به استانداری ارائه شد.
وی با اشاره به اینکه مرحله دوم راهکارهایی که می توانیم به توسعه مطلوب برسیم در مرحله دوم باید انجام می شد، تصريح کرد: این سند چشم انداز 20 ساله استان است که تا سال 1415 باید به افق های تعریف شده برسیم و استان به جایگاه برتر تعریف شده برسد.
مجری طرح آمایش سرزمینی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تمام ظرفیت های استان و پروژه های اولویتدار استان در این طرح تعریف شده است که امید است با توجه به آنچه که موظف شدند سازمان برنامه ریزی کشور بودجه ریزی را هم براساس این سند صورت دهد، اظهارداشت: کانونهای بحران آب را هم تعریف کردیم که هیچ کجای استان شرایط مطلوب براساس منابع آبی نداریم.
نظر شما